Hedefsin yaa hani illa seni eleştiremeden duramazlar neden bu tür insanlar kendi hayatlarına bakmazlar?
Sorun yaşamadan arkadaşlık ilişkilerini yürütebilen var mı?

Hedefsin yaa hani illa seni eleştiremeden duramazlar neden bu tür insanlar kendi hayatlarına bakmazlar?
Sorun yaşamadan arkadaşlık ilişkilerini yürütebilen var mı?
Evet yürütülebilir
Genelde kendi hemcinslerim için söylüyorum arabozan şeyler kıskançlık veya fesatlık oluyor
Ben böyle şeylerden haz etmiyorum arkadaşlarıma da yapmıyorum tavırda yapmıyorum o yüzden arkadaşlıklarım uzun senelerdir devam ediyor
İyi bir dost olabilirim bunun için büyük samimiyet ve içtenlik görmeliyim ancak o şekilde hayqtını önemserim onun dışında merhabalaştığım arkadaş olarak gördüğüm kişilerin hiç bir yaşam tarzıyla ilgilenmem banane der geçerim çok fazla arkadaş canlısı olmadığım için genelde kimin ne yaptığından uzağım. Sitede tek bir dostum var yıllardır beraberiz birgün olsun birbirimize kırıcı konuşmadık saçının teli incinse içim yanar. O varken başkasınada gerek duymam
Genellikle sorun yaşadığım için arkadaş çevremdeki herkesi sildim, bir kişi hariç. O da dostumdur. Dostumla birbirimizi eleştirsek de, karşılıklı atışsak da asla ve asla birbirimize darılıp kırılmıyoruz. Aylarca görüşmesek bile her görüşmemiz de tekrar aynı samimiyette oluyoruz. Arkadaşlıklar gelip geçicidir ama dost bakidir.
Bir arkadaş grubum var. 20 yıla yakın. Hepimizin başarısıyla hepimiz mutlu oluyoruz. Birimize bir şey olsa diğerlerimiz el atıyoruz. Bu ortamı hem yıllar hem aramızdaki bağ oluşturdu ve koruyor. O 3 kişiden başka kimse de yaşadığım sıkıntıyı bilecek kadar yakın değil. Bu saatten sonra da o kadar yakın bir dost edinmeyeceğime göre sorun olmayacaktır.
Cevap
5Cevap
Ben yürütebiliyorum ama gerçek hayatta buluşamıyorum maalesef
Ben uğraşamam siler geçerim. Kimsenin nazını çekemem...
Erkekler yaşıyor mu ya bunlari? Bunlari genelde kadinlar kadinlara uygularlar da o yuzden dedim.
sorun yasamadan arkadaşlık yürütülebilmesi için ya sinirler alınmış olması lazım ya da melek olması lazım bi tarafın :d
Sanmıyorum.. İnsanın olduğu her yerde mutlaka irili ufaklı sorunlar olur..
Kusur aramazsan yürütebilirsin
Kac senedir yürütüyoruz arkadaşlarla.
İlla ki sorun çıkar.
Hayır sanmıyorum olduğunu
Ondan kolay ne var alttan alınca
Yok. İnsanın olduğu yerde sorun olur.
Yok valla
Sorun yaşamadan yürüten yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?