Sabah 6 da kalk, iş, spor ve yat...
Haftasonu geç yat, geç kalk, arasıra gez toz dolaş...

Sabah 6 da kalk, iş, spor ve yat...
Haftasonu geç yat, geç kalk, arasıra gez toz dolaş...

6.30 da kalk oğlana kıza kahvaltı hazırla önce oğlanı uyandır yarimsaat moral motivasyon ver sonra kızıma geçiyorum çoraplarını giydirirken uyandır öp kokla kahvaltısını yedir. oglumu okula ugurla kızımı okula ugurla sonra tekrar yat. Bebek 11 gibi uyanır onun karnını doyur sonra evi toparla öğle arası olur kızım gelir o arada kahvaltı ederim sonra kızım okula oğlan parası yoksa yemeğe gelir varsa gelmez evi toparla akşam yemeği hazırla bebekle ilgilen bazen kucakta yap hatta bütün bu işleri. Çocuklar eve gelir yine açlar karınlarını doyur kız peşine arkadaşını takip gelmiştir dişlerini sık numaradan gülümse. Oğlan yemek yer dershaneye gider 17.30 da babamız gelir geldiği gibi bebek uyaniksa seni çok özledi babası yalanıyla üzerine at gir mutfağa sofrayı hazırla hep beraber yemek ye. Sonra mutfağı toparla çay koy peşine meyve getir kızın arkadaşını evine yolla ödevlere başla oğlan gelir günün nasıl geçti diye moral motivasyonla 1 saat konuş destek ol annem güzün yavrum de şevkatle kucakla. Bebek uyur koca sıra bende diye gözümün içine bakar ama benim pil bitmiştir iyi geceler de kıçını dön yat 😂😂gece 2 saate 3 saate bir bebeğe uyan karnını doyur sonra 6.30 yine aynı döngüye gir.
Maşallah 😂 Bu görüşü okuyan anlasın artık : )) Bir de gizli olmasaydın da bilseydik kim olduğunu : ))
boş ver kim olduğum mühim değil 🥳
Teşekkürler görüşün için, her ne kadar gizli üyelere EİG vermesem de bu görüşe EİG vereceğim : ))
Bir gün bu koşturmacam için madalya alacağımı biliyordum biliyordum 😂😂 mersini mersii danki shön
Almanca biliyoruz demek ki : )) Gern geschehen : )) Eşinin madalya takması gerekiyor : ))
Teşekkürler bi bot soru sahibinin vereceği yoktu
Soru sahibi EİG leri neden 3 gün sonra veriyor sanıyorsun : )) önce hak edenleri bi'bot seçsin, sonra ben devreye gireyim diye : ))
Vay vay vayyy inanalım mı 😂😂
Tabii ki : )) EİG seçmem için üstünden en az 3 gün geçmelidir ve nedeni de bi'bot tur
Ayrıca, gördüğün gibi bi'bot ta benim gibi düşünmüş 😂
06.00'da kalkıyorum. Kahvaltı hazırlıyorum. 06.20'de aile sofra başında oluyor. 07.00'de evden çıkıyoruz. 07.30'da çocukları okula bırakıyoruz. 07.40 -07.50 civarı ofiste oluyoruz. geceden çok yorgun ve uykusuz kalmışsam, duruşma yoksa ofiste biraz uyurum. sonra duruma göre kalkar işe girişirim. öğlen 13.40'ta çocuklar okuldan gelir. sofra hazırdır. (ofise geliyorlar, birlikte yiyoruz) bulaşıkları hallederim. sonra akşama kadar işleri hallederim. akşam çocuklarla birlikte eve geçeriz. genelde 19.00 civarı işten çıkarım. Çocuklar işyerinde iki öğün yer ben tek öğün yerim.
akşam eve gidince ellerimi yıkar mutfağa geçerim, ertesi günün yemeğini yaparım. bazen tumturaklı bazen kolay tarife...
üzerimi değiştirir ve salona geçerim. bazen ders çalışırım çoğunlukla KS'de takılırım, bazen de dizi izlerim.
gece 00.00-01.00 sıraları yatarız.
bu rutin duruşmalarla, hastanelerle, cezaevleri ile ve şehir dışı programlarla değişir.
Böylece 2. EİG de sahibini bulmuş oldu : )) Güzel ve açıklayıcı görüşün için teşekkürler : ))
ben teşekkür ederim
Sabah bol su içerek güne başlıyorum. Ardından sağlıklı ve protein dolu bir kahvaltı yapıyorum, gün içinde kahve içiyorum iki fincan, mesleğimle ilgili belli çalışmalar içindeyim bu yüzden halledilmesi gereken evrak vs. Gibi işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum. Derken, benim kan şekerleri düşüyor hemen bir züber lokmalık toplardan 2 adet yiyorum. Veya züber barlardan yiyerek, enerji depoluyorum. En son zaten güzel bir akşam yemeği ardından spor yaparak günü bu şekilde sonlandırma aşamasına geçiyorum. Bir de uyumadan, yeşil çay tüketiyorum sonrası mod uyku..
Maşallah : ))
😄😄
Cevap
4Cevap
Günlerim sıkıcı geçiyor
7;15 kalk okula ve işe gidenleri hazırla yolla saat 8. Biraz uyu biraz da değil gerçi 11 e kadar sonra kahvaltı küçüğünü hazırlıyorum okula bırakıyorum büyüğü geliyor. Evi topla muhakkak gidilecek bir yer oluyor sonra eve gel yemek yap okula git evladı al gel yemek bulaşık tam oturdum derken kocmbey o tertemiz mutfağa gider yemek ypar ortalık savaş alanı olur çay derken çocuklar mutfak ev derken saat 3 gibi uyuyorum.
😂 Allah kolaylık versin : ))
Amin 😂😂
Uyan, kalk, hazırlan, kahveni kap, kahvaltı haberlerini izle, bilgisayarı aç 1626 tane şifreyi gir, müşterilere laf anlat arada söv, arada bir şey ye, işi bitir dışarı çık evde eksik bir şey varsa gelirken getir, koşu bandına bin dizi izlerken, duşa gir/çık, ailenle vakit geçir ve uyu. Tabii arada kSe bak :D
1626 şifre azmış : ))
Valla sorma bin tane program var hepsinin şifresi var :D sanki cia de çalışıyorum sjdjd
Öğlen kalkıyorum. Öğlen yemeğini kahvaltı ile karışık tek öğünle yapıyorum. Daha sonra KPSS'ye çalışıyorum. İş görüşmesine çağırdıklarında görüşmeye gidiyorum. Yoksa telefonla vakit geçiriyorum. Akşam 5 gibi iş başvurusu yapıyorum. Akşamları 7 gibi yemek, 8 gibi çay içiyorum. Tatlı varsa 10'da tatlı yeriz. Akşamları annemle 1 saat sohbet ederiz. Daha sonra Youtube ve Kızlar Soruyor'da takılıyorum. Gece olunca Erlik'in videosunu açıp uyuyorum. Uykumu getiriyor.
Rutin şekilde 7 de uyanip 24 e kadar bir koşturmaca ile geçiyor günler.
O koşuşturmacaların ne olduğunu soruyoruz : ))
Yazmaya erindim😄
Tembel : ))
Gıcık 🤭
Ben senin sorularına destan yazıyorum 😂
Blackadam destanı 🤭
Uyumlu oldu dimi : ))
Di :))
Baş yanaklara bak. İşsiz adam özgür olur birgünü diğerini tutmaz ki
Evde kedi gibi dolanır akşama kadar
Mır mır peteğin dibinden ayrılmaz
Sabah kalk işe git eve gel uyu işe git eve gel. Hafta sonum değişiyor 😂😂
5 gün standart- 2 gün değişik
Aynen 😀
Sabah kalkıyorum gece uyuyana kadar mesai hiç bitmiyor..
İyi maaş alıyorsundur bu kadar çalışmaya 😂
He he tabi öyle karın tokluğuna çalıştırıyorlar.. 😅😅
Hakkını aramalısın, grev yap 😂
Aa iyi fikir ne yapsam acaba ne önerirsin 🤣
Al eline tokmak vur davula ve hakkımı isterim, söke söke alırım diye bağır 😂
Kimden alıcam bu saatte çocuklardan mı 😅
Eşinden : ))
Akşam grev başlasın.. 😅 Ama ya evdeki bulgurdan da olursam 🤣
Yok yok olmazsın sen dedigimi yap
Kapının önünde bulmayayım kendimi 😅
Her şeyi göze almalısın, korkunun ecele faydası yoktur 😂
Diyorsun ben bir düşüneyim.. 😂😂

Aha şu an ki mod 🤪
Sabah 07.30'da zar zor kalkış, üşüyerek işe gel, o günün programını yap, akşam eve git, yemek ye, bazen dışarı arkadaşlarla geceye kadar takıl bazen de evde battaniye&çay keyfi yap.. Gibi..
Kahvaltı hazırla, bulaşıklar, çocuk bakımı, yemek, evi süpürmek, bulaşıklar, çocuk bakımı, uyku
Aynı bu kedi gibi geçiyor çok tatlı yerim seni😊
Sabah kalk
Okula git
Eve gel
Biraz takil
Ders çalış
Uyu
İş, ev, yemek, uyku fjgjj
Oldukça açıklayıcı oldu : ))
Çalışarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?