Günaydın herkese, Bu ara bir arkadaşı dinliyorum sürekli ve bayıldım artık. Daraldım imdat ya 🤔😊 toksit insanlardan ilişkilerden bayıldım artık. Arkadaş bile olsa çekilmiyor. Güzel bir gün olsun 😉🍀💖
Bir şeyleri üst üste dinlemek insanın sabrını taşırıyor ki , son zamanlarda bayağı sabrım taşmış durumda o yüzden genelde müsait olmadığımı söylüyorum. Daha dün bir arkadaşıma bunu söyledim. Çünkü başkalarının sorunlarıyla uğraşmaktan, kendi sorunlarımı göremez oldum.
Benim hayatımda da toksik insanlar vardı. Çıkardım onları, sonra arkadaşsız kaldım ama evren boşlukları sevmediği için güzel bir insan gönderdi bana. Zaten hep istediğim çok değil tek bir nitelikli dosttu. Umarım arkadaşlığımız gelişir, şimdilik iş yeri sınırlarıyla kısıtlı ama ileride dışarıda da görüşürüz bence. 🥰
Poz şekliniz her zamanki gibi... Biliyorum yüzünüzü pek beğenmiyorsunuz ama uyguladığıniz beslenme stili sizi daha da gençleştirdigini görmek zor değil. Bir gün boydan fotonuzu görebilmek temennisi ile söylüyorum. Dünyanın en muhteşem reklam kadını 🙃
En son arkadaşıma müsait değilim demiştim çünkü o an gerçekten de müsait değildim ve arkadaşım sürekli yazıyordu bende ona müsait olmadığımı söyleyerek daha sonra konuşacağımız söylemiştim zaten yakın arkadaşım olduğu için bunu sorun etmemişti kendisi. bunun dışında müsait değilim dediğim birini hatırlamıyorum maalesef.