Merhabalar. Gece gece sizi rahatsız ediyorum ama bir derdim var.
Annem ile babam, 25 yıllık evliler. Babama bakarsak, hiç çekilecek bir insan değil. Gerçekten bencil, ön yargılı, her şeye çabuk sinirlenen, geçimsiz, hep kendi dediği olsun isteyen, yapıp yapıp o yapmamış gibi davranan, inatçı ve küfürbaz biri.
En ufak bir şeyden bile, etmediği küfür edilmedik yeriniz kalmıyor küfürden. O kadar ağzı pis ve sinirlenince ne yapacağı belli olmayan bir insan. (Sürekli yok telefonunu kırarım, yok onu yaparım, yok bu evden dediğimi yapmıyorsan sktr gt ananın evine diye tehdit eden biri)
Daha önce psikiyatriye götürmeye çalıştım. Hatta evlilik terapisi alsın diye çok uğraştım ama gitmedi inadından.
Annemde napsin garibim. Çekiyor bunu gidecek yeri olmadığından. Ama artık canına tak dedi. Pazar günü kavga ettiler yine. Sudan sebep yüzünden anneme yine çokça küfür etti babam. Uyardım ama beni de dinlemedi. Az önce geldi, hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.
Yok sabah kahvaltı hazırlamiyorsun, aradığım vakit açmıyorsun falan. Annem de, "o kadar şey dedin, ben desem açar mısın telefonu, dönüp kendine bir bakar mısın, yaptıkların iyi bir şey miydi" dedi.
Kadın sadece bu kadar dedi. "Bana kahvaltı hazırlamayacaksan, telefonda konuşmayacaksan ne işe yarıyorsun bu evde de. Defol git köydeki ananın evine de. Orada gecinebilecekmisin bakalım da, sktr gt falan da, boşanmak istersen sana beş kuruş vermeyeceğim, bk orada gecinirsin de"
Böyle söyledi anneme. Çıktı gitti.
Annemin, benden başka kimsesi yok. Anneannemi geçen sene bu ayda kaybettik. Doğru düzgün akrabamiz da yok.
Annem şimdi tutturdu boşanacağım artık yaptıkları yetti diyor.
Ben ise, Uşak'ta küçük bir ilçede okuyorum.1. sınıfım. Apartta kalıyorum. Şimdi Denizli deki köye gitse, orada nasıl geçinecek bilmiyorum. Geçinme derdi falan çok sıkıntılı.
Boşanmasa desem, babam harbiden artık zıvanadan çıkmış durumda.
Sinirlenince gözü hiç bir şey görmüyor. Geçen annemi duvara fırlatmış. Kadın korkmuş. "O gün ölecektim" diyor.
İnanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir yandan annem, bir yandan babam.
Annemi -ogrenci halimle- nasıl destek olabileceğim?
Ne yapmalıyım şu an da çok çaresizim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer