Ben de selam vermiyorum artık. İletişim sıfır. Ama kendimi sorumlu hissediyorum. Arkadaşlığım için çabalamalıymışım gibi. Hep çabalayan ben olsam da... Hatırlıyorum birinin doğum gününü beraber kutlamıştık, o ikisinin anneleri ve ben. İşte o gün doğum günü olanın annesi "Hep böyle kalın, yıllar geçse de böyle birlikte." demişti. Onu hatırlıyorum, sen de çabala diyorum kendi-kendime. Ama ben de insanım.
Mesele şu ki, ben yanlarına gelirsem gelirim, gelmezsem çağırmıyorlar bile. Onlar üzgün olduğunda, hasta olduğunda hemen hisseder, yanlarında olduğumu hissettirirdim. Ama ben üzgünken de, hastayken de yanlızım. Belki de sorun bendedir. Genelde de sevilen biri değilimdir, zor zamanda aranırım, ya da hiç.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soğuk bir yapin vardir, ondan dolayi insanlar yaklasmiyordur. Ama tabi hep sen hep sen adim atacak degilsin. Gercekten senide dusunen arkadaslar edinmende fayda var
Var zaten. Ama o çok uzakta, çok iletişim kuramıyoruz. Ve ben de onun canını sıkmak istemiyorum.
Konuşma hayatından çıkar gitsin. Aşık olacağın insan ve annen baban dışında kimse kalıcı değil bu hayatta.
Hepsi doğru gibi geliyor yazdıklarının. Ama aşık olduğundan çok yolu beraber yürüye bildiğin insan desek daha doğru olur, bence. Bence.
Ve de teşekkürler.
Zaten aşık olacağın ile yürür gidersin yola. Umarım hep mutlu olursun
Teşekkür ederim. İnşAllah siz de öyle.
Aynı durumdayız merak etme
Ee, napalım asalım mı kendimizi? Boş verelim.
Ben öyle bir şey demedim Asıl ben sana takma diye dedim
E Ben de sen kendini yalnız hiss etme diye dedim. Sanırım teselliye ihtiyacın yok:) aynı ermişlik mertebesine benim de yükselmem dileği ile amin
Ermişlik mi 🤣
Gibi ya. Kabullenme ve tınlamamanın Samanyolu müziği remixi gibi düşün. Canlandı mı bir şeyler? 5-ci boyut, Salih filan.. ha?))
Alemsin ya sen öyle deyince bu müzik aklıma geldi çok severdim bu müziği
https://youtu.be/VoRKWa7Uj9M
Sev sahibisin. com👍
Zevk sahibisin. com diyecektim sorry
🤣 Beni hasta halimle güldürdün ya Allah da seni güldürsün
Ne demek. Ay amin✨
Şifalar dilerim
İletişimi kes
hic bir zman selam vermem oylerere
Sende verme
Böyle devam yani. Sıfır iletişim, kendimi sorumlu ve sorunlu hissetmekten nasıl kurtulucam? Ona da mı bir başlık açayım..
Bende bi aralar aynı senin gibiydim ben vermemeye başladım artık onlar bana veriyor ilginç
Verme.
Yukarıdaki kardeşe söylediklerimden sana da bi paket kopyala yapıştır.