Babam kocamdan boşanmamı istiyor, iki çocuğum var. Sizce ne yapmalıyım?

Kocamla kavga ettik çok fena daha sonra ben evi terk etmeye kalkınca beni tutmaya çalıştı kapıdan çıkmiyim diye ben direnince bana tokat attı çoçuklar evde yoktu Allah'tan. Ben de o da şok olduk ve ben evden çıktım gittim babama anlattım babamı abimi zor tuttular eşimin dövmeye gidiyorlardı. Annem ölimü görün dedi çocukları kayınvalidemden aldı ablam gidip eşim özürler diledi benden af diledi bilerek olmadı ben sana vurmam hiç o anda gitmeni engellerken oldu affet falan 2 aydır af diliyor ama babam katı asla dedi barışmak yok ayrılıyorsun torunlarıma da sana da bakarım aslan Gibi baban var abin var dedi annemde kızım senin kararın. Ben karışmam dedi sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar boşanıcam. Hem babam istemiyor hem de bende bana bir daha vurmaz diyemiyorum. Gözüm korktu yani
Güncellemeler
+1 yıl
BİR KULLANICININ YORUMU: BOŞANMA boş ver DİYENLERE GELSİN (Benim cocugum yok bir tokat yedim sen gibi ciktim aileme geldim ama anlatmadm geri döndüm eve 3 4 ay sonra da tartisirken beni dövmeye basladi yumrukladi bogazimi sıktı sonrada bana bunlari sen yaptiriyorsun diye suçunu bana atmaya kalkti.. demem o ki bi tokatla basliyor her şey 2. sinde evden kacma sansin olmayabilir)
Babam kocamdan boşanmamı istiyor, iki çocuğum var. Sizce ne yapmalıyım?