Prenses hayatından çıkıp İstanbul'da dayımın atölyesinde çalısmak istiyorum çok hiperaktif bir kızım evde durdukça depresyona giriyorum oda ayıp ediyorsun gelde sana tüm işi yıkayım dedi acaba ne kadar sürede uyum sağlarım daha önce ne bu isi yaptım nede elim dikiş tuttu gözümde astigmat var önde azıcık bulanık görüyor bende umut görüyor musun dedim zamana bırakıcaz dedi 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana gel ceo ol demediyse eger yaparsin hem dayınmıs su anda benim de dayimlarin tekstili var gitsem hemen baslarim yapamayack bir sey yok 1 ay sonra isi kapmış olursun ben yarim yamalak isi kaptim
Ne kadar kazanıyordun peki? Gerçi çok önemli değil desemde önemli üniversiteye baslıcam eylülde. Biliyo oda hakkımı yemezde, ben Birikim yapmaya gidiyorum babamdan yana onada yardım ederim hem diyorum😅
Yok ben para almiyordum gidebildigim zamanlae gidiyordum oyle zaman vakot gecirmek gormek etmek o arada yapabildigim seyleri yapiyordum iyi oluyordu bu tabi 2012 yillariydi cok uzun surmedi sonra kopunca tabi bir daha gormedim gitmedim ben baska ildeyim onlar baska ilde
Ben tam zamanlı çalısıcam iste
Yazı orada geçirip üniversiteye geçicem
Yani iyi oluyor ortam goruyorsun hayatin ogreniyorsunn insanlari taniyorsun bir yerden baslamis oluyorsun ne yaparsan yap sana mutlaka bir seyler katiyor senin icin cok iyi olur sorun da yasamazsin istedigin gibi rahatcana takilirsin
Eger bosta olacaksan bir seyle yapayim diyorsan guzel firsat degerlendir bunu
Benim alanım daha önce güzellikti haftanın 6 günü 11 saat ayırıyordum yine ayaktaydım evet ortamda insan yüzü gördükçe iyi oluyorum Şu an sınav stresi ile vücudum bile tepki veriyor egzamam azıyo ben oturdukça evde ruhen bile kötü oluyorum çalışmayı seviyorum bu beni olgunlaştırıyo
Bir seyler yapmak bir seylerle ugrasmak iyidir insana iyi gelir keske ben de bir seyler yapabilsem ama olmuyor maaleseff
Niye olmuyor?
Ne sen sor ne ben soyleyeyim sorunlarim cok buyuk nornalde benim yaşamamam lazim bunlara ragmen iyi dayaniyorumm
İstersen anlatabilirsin dinlerim. Kendime faydam yok belki ama insanlara yardım etmeyi severim
Benim durumlar karışık yaaa anlatırım da hangi birini anlatayim ki bir sürü sorunum var bitmek bilmeyen
Tekstil ortamını hiç sevmem gitme bence
Neden? Dayılarım biriciğim zaten 2 veya maksimum 3 ay sadece yazı geçiricem
Sabahtab akşama düğün edersin :)) onu da bırak Esra Erol gibi herkes birbirinin peşinde mübarekler :)))
Birde yanıma erkek yanastığında kafa göz dalar ahahahs Kısmetimi kapatıyo daha önce deneyimlemedim beraber çalısmayı ilkim olacak alanım güzellikti patronumdan hoslanmıyordu işe almazsan oraya girerim dedim ayıp ediyorsun bütün işi sana yıkıcam dedi
Maşallah erkek gibi hatunsun haa :)))
Sağımda erkek kardeşim solumda dayım biraz beni korktuyor açıkçası skdkd sakın sevgili ayağına girme diyorlar neyseki erkek arkadasımla ayrıldım beni kimse aramazda korkuyorum yinede 😅resmen risk bu
Annem bile daha anlayıslı , sokakta gördüğü adam bana bakıyordu diye gidip vurcam dedi kardeşimde yardım ediyor
Erkek kardeşimden eğitim almadık bosuna mı sksns ondan dayak yiye yiye vurmayı öğrendim
:)), Diyarbakırli mısın sen :)) olmuş bitmese çare yok yok tekstil giren bir insan kusura bakma sürekli kiz peşinde :)))
Niye dövdü seni abin
Bana açtırmaz gözümü kızlara bakar çapkın daa birde yasıtım bu, yenge olunca yaptıklarını söylesemde olmuyo bu erkek milletini bizim erkeklerden görünce soğuyasım geliyor. Evet doğuluyum ama erkeksi bir kız olacak en son kız olabilirim sjsjs yüz tipim minyon sevimli görünüyorum 2 tane ergen kardeşimle kıyaslanınca en büyükleri olmama rağmen liseli ufak görünen benim onlar hormonlu. 17 yasındaki kız kardeşimde sırık gibi 22 duruyo sananlar beni 17 zannediyor. Erkeklerlede dediğim gibi 1 ya da 1.5 yas aramızda maksimum
Erkek kardeşimle*
Beni dövmez bana el kaldıramazlar bile benim hayatıma erkek girse ama adamı güzel severler tabi ben korurum onu o ayrıda millet abisinden yakınır benim abimde yok abi gibi bela su dayılar birde erkek kardeşlerim var
Güzelliğin Allah in sana vergisi giyiniş bilmem kızı var 10 yaşında makyaj yapar 18 görünüyor kiz var 40 yaşında yine. Makyaj yapar 20 görünür minyon kızlar genelde güzeldir ler abin dövmesine karşıyım bir kiz kardeş abisi olarak tabi giyimine dikkat et dersin güzelce anlatırsın ama dövme ile değil bu arada bende Doğuluyum :)))
Beni dövmezler diyorum ki yanımdaki erkeği döverler beni bir erkekle paylasmazlar. Erkeğin düşüncesini elbette erkekler daha iyi anlarlar. Ben sanslıyım ki Annem var herseyi anlatabiliceğim beni üzüpte yarı yolda bırakan erkek arkadasımda bile destek oldu basımı öne eğdirmedi. Kimi anne babalar var namus diye evet vururlar ama annem bana güvenir nasıl birisi olduğumu bildiği için şerefsizlik yaparsa o yapar Benim kızım yapmaz der. Belki babamdan yana katı ketüm olsada baba sevgisini ben erkek kardeşimle tamamladım beni sevebilen koruyan yine bir sürü insan var derdimi açtığımda Beni asla bırakmıcak. Annemede derim mesela su erkeğin yanına gidiyorum falan diye arastırır ona güvenirse aileme bile alırım ama henüz o kadar mükemmel dşyebiliceğim samimiyette erkek tanımadım birine güvendim beni anneme mahcup etti sonrasında tabiki beni düşündürdü bunlar ve o kadar sey söylediki kadınlık gururumu sorguladım sevgilim Türktü ve galiba annesinin beni istemediğini biliyorum biraz incindim bazı seylere neyse fazla detaya girmicem doğudan kurtuluyorum en basit haliyle ayaklarımın üzerinde durmayı öprenip ailemide oradan çıkaracağım zaten düşünüyordular ama babamı bekledikte umutsuz vaka o. Önce kardeşim gitti simdi sıra bende sonra yavas yavas işe girip falan dayımlar gibi evi biz geçindiricez evlilik gibi düşüncem yok ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum zaten ustayım alanımda neyden gelişiceğimi zaman gösterir Şu an sağlıkçı olma adayıyım sırf üniversite okurken ek gelir için yazın iş arıyorum 2-3 ay dediğim gibi uzun sürmeyecek
Ya çoğu kadın doğuda evlen diye baskı kurur annem seni evlendirmem diyor bu nasıl cins kadın anlamıyorum dkdjs çalıs oku diyorlar bende öyle düşünüyorum ama insan illaki özenir sevdiği bir insanla mutlu olmak ister en geç 23 yasında üni bitse kendime zorumla çeyiz almaya baslıcam ya evlenmek istiyorum sksksn
23 değil 25 yasında *
her şey gönlünle olsun inşallah umarım istediğine ulaşırsın sağlıkta anne candır can
Tm 25 yaşında :))
Evet 25 yasından sonra artık çalısma hayatına tam giricem üniversite de ayağımın altından çıkar rahat ederim
Anne kız ilişkimiz çok farklı bizim herkes sasırıyor ben ona askım diyorum bazen kankam oluyor bazen bestim. Herseye uyum sağlıyor derler ki ikizler kadını zordur ben ikizler burcu kadınını bile alt etmisim bana ne zor gelir bilemicem sjsks
Ama dediğin gibisin biraz erkeksin:)
Erkek değilim sadece prenses olamadım diğer kızlar gibi. Ruhumda kürtlük damarı var kılığı kalıbı prenses yapsamda iç değişmez ki
En güzeli kürt damarı yani :)) her kadın 👩 bir 👸 prensesdir
Belki etek giymem nadir olur ama bakan olsa gözünüde oyarım. Batıda da olsam millet konusmamdan bile anlıyormus böyle egede olan ya da batıdaki birisi direkt konusuncada dilinde azıcık sive var diyo
İnsan özünden çıkamıyor ya da belki egeyi kazanırsam değişebilir bu, hayalim egede bir yere gitmek
Evet kürt damarım bazen kabarıyo sjdjdnd
Genelde etek giyen dar giyiyor vücut beli ediyor resmen pantolon bence daha doğru biraz etek farklı amaçla giyilir sanki bu devirde öyle görüyorum elbet şive anlaşılıyor :))
İnşallah kazanırsın ege yi
Mesela bazen sinir oluyorum ağız siveye kayıyo evet diyeceğim yerde hee diyorum sjshsh daha bir sürü örneği var kibar olmak hiç benlik sey değil sevmeyen kapı orada Snsjsj
İnsallah , Tesekkür ederim vakit ayırdığınız için
İnsan özü sözü ile insandır... Yapmacık ile değil
Rica ederim hayırlı sabahlar :)))
Kesinlikle. Birde çok sosyal ortamda olunca enşnde sonunda neysen çıkarıyorsun bunu ortaya. Herkesle konusmak zorunda olunca çekinicek birşeyde kalmıyor. Utanma falan , birisine sunu yapsam üzülür mü derdi yok ilk baslarda vardı bu Şu an asırı rahatım.
şu an rahatsan sıkıntı yok 🙏:)
Gerçeği resmi değiştirdiğinde fark ettim yok erkeklerin peşinde gelmesi normal bence :))
Haha yok gelmesinler ben düzgün birisi arıyorum birisi olsun eşim olsun kafasındayım kafamı aska yoramam erkekse eğer gelir ailemden ister :))
Bu zaman erkekleri bu zaman kızları çok farklı mesaj atabilir misin? Normal diğer şekilde
Mesaj atamam üzgünüm. Hayatıma birilerinin girmesini dokunmasını açıkçası istemiyorum şuanda böyle yalnızken iyiyim.
Yok ben sevgili olarak değil normal arkadaş olarak konuşman tavrın hayata bakış açın hoşuma gitti normal arkadaş dedim yinede teşekkür ederim sıkıntı yok
Anlıyorum ama işte bende bunu kendime ilke edindim 0 tane insan var hayatımda Şu an mutluyum böyle
Mutluysan sıkıntı yok Allah daha da mutlu etsin ben normal dedim arkadaşlık. yakınlaşma sonra da aşık oldum cinsten değil neyse ben namaz kılacam kendine iyi bak Allah'a emanet ol şimdilik
Allah kabul etsin :)) bende derse baslıcam oradan dersaneye geçerim. Sonra uyumaya kadar ders. Düşününce bile canım sıkılıyor :/
Kolay gelsin şimdiden :)
akrabanın yanında çalişma sonra pişman olursun
Ortama bağlı biraz alışıp alışmaman yaparsın sen
Çok iyi yaparsın bir ayda alışırsın
İş çok başarırsin bence
Azmine bağlı yani başarırsin ama
Ben azimli bir kızım iste
Başarırsin o zaman 😉
Nerde öğrendiğin de önemli dayının yanında başlaması çok güzel çünkü kısa zamanda öğretirler yavaş yavaş orada ustalık falan şeflik amirlik yapmaya başlarsın Bir de eğitimler oluyor halk eğitimlerde dikiş eğitimi falan o eğitimlere de gir belge de alırsın yani ileride modacı bile olursun yani bir de modacılık kursları var kendini çekirdekten yetiştirip çok büyük yerlere gelebilirsin
Benim usta öğreticilik var kuaförde yani yaparsam onu yaparım Şu an sağlık düşünüyorum üniversiteye hazırlanıyorum hobi ve birikim için el emeği diyorum
Tamam bak kuaförlük eğitimi alabilirsin bak modacılık eğitimi çizim eğitimi bunları Alman sana çok artı katkı sağlar mesela üniversite okurken sen böyle herhangi bir mod hakkında çizim yapıp o çizimlerini anlaştığın yerlerle satıp yani şöyle diyeyim sana öyle bir hale gelirsin ki kendine ev kiralarsın akşamları 200 saat bir çalışma ile hem okulunu okursun hem birikim yaparsın
Akşamları iki, üç saat çizim çalışması ile yani
Resmim çok kötü ama çöp adam bile çizemiyorum 🥺
Bak tekstilde Ortaca olursun makineci olursun ama ben sana daha ilerisinden bahsediyorum bak hem o tekstil işini yaparken hem modacılık hakkında eğitim alırsan üniversite okuduğun zaman bak modacılık çizim hakkında da çok kolay çalışabilirsin hiç kimseye muhtaç olmadan yaşayabilirsin Ben sana bunu anlatmaya uğraşıyorum
Bana ozl atar mısın
Sorf bu yüzden makyajda profesyonel olamadım. Tabiki peste etmedim ama bunlar için yetenek lazım
Saça ağdaya girdim kas almayıda öğrendim gibi ama makyaj kimilerine göre basit gelsede şu an benim için çok zor geliyor tabi ileride belki eğitim alırım zaman gösterir bunu
Baş başa konuşsak
Tırnağa ilgim var mesela cilt bakımı lazer falan. Gel diğer taraftada uzmanlık al dediler okulum var dedim zaten örgün okurken bu olmuyor
Olur ya baş başa konuşsak dedim ama
Tesekkür ederim tavsiyen için bunları zamana yaydım şu an benim için önemli olan sadece okulum. Bitirince çalısmayı düşünürüm
Nerde nasıl gelişeceğimide zamanla görmüs olurum
Sen bilirsin knsmk istersn beklerim
El becerin varsa kolay alışırsın
Hiperaktif olmam ve çalısmayı sevmem yetmez mi?
Yetmez
Ben yaparım yaa
İnşallah denemek lazim
çalışırsın başkaları senden daha mı zeki öğrenilir
Yani orasıda doğru ben neler neler yaptım bunhda öğrenmemem imkansız 😅
Çok iyi yaparsın