Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlayanlar olmuş özgür bir ülke burası isteyen istediği yapar gidip kimsenin hayatına müdahale etmiyorum , eskiden hiç dikkatimi dair çekmezdi ben içimden ve bazen çevremdeki insanlara söylemiyorum, galiba kıskançim ben mutlu olamadığım için hani benim sevgilim olmadığı için benim seks hayatım olamadığı için tavsiye verin diye yazdım linç yemek için değil
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun kaldırılması için yazıyorum argo kelimeler , aptal canım mal canım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye özgür bir ülke kimse kimsenin ne giydiğine ne yaptığına karışamaz bir düşün aynısının senin hakkında düşünüyorlar hoşuna gidermiydi
Karışmak değil banane istediği giysin gidip karşına bunu neden gidiyorsun demem konu kıyafet değil orada nasıl okuyorsun
Sağlıksız düşüncelere sahibim ana etkeni ne onu anlmaya çalışyorum o kadar yazı yazmışım okusana ya
Kıskançsın sanane insanların ne yaptığından seni ne ilgilendiriyor
İletişim kurulacak sağlıklı birisi değilsin sanırım , uzatmak istemiyorum bana faydası olacak düşüncen yoksa cevap vermiyicem sana
Tamam yazını tekrar okuyucam ona göre cevap verecem ben dobra bir insanım kusura bakma bazen böyle olabiliyorum
Yazını okudum başkalarıyla sosyalleşme ye çalış hobiler edin belki bir faydasını görürsün
Olmuyor abla ya asosyelik vaf bende
Özgüvensiz birisiyimde ilk adımı hem karışdan bekliyorum
Ee atanda olmuyor mal gibi kalıyorum
Sen de korkularını yeneceksin aslanım sosyalleşmeye çalışıcaksın çabalıyacaksın
Küçüklüten var bu ya çok baskılandim ondan oldu ta ilk okul orta okula dayanıyor bence
Hobi edin o zaman bu tür şeyleri takmamış olursun
Hobi dediğin parayla oluyor napiyim ki , oyun oynuyorum onlarda sıkıyor
Veya bir konuda kendini geliştirmeye çalış
Kaç senedir dil öğrenmeyi planlıyorum hala planlamaya devam ediyorum işlev yok
Kitap oku müzik dinle şarkı söyle resim çiz illaki bir şeye yeteneğin vardır kendini geliştir
Emin ol yok resim demedim karakalem sonuçsuz, müzik kulağım nede sesim yok saz denedim
Zaten 7.24 kulaklık ile geziyorum
Arkadaş çevren nasıl
Valla lise döneminde iyidi sonra üniversiteye geçtik, bu çocuk yanlız kaldi araya pandemi girdi öyle böyle üniversitede herkes grup olmuş kimse kimseyle konuşmuyor 3 arkadaşım kalmıştı birisi asker oldu yılda 2 hafta gelebiliyor diğeri başka şehirde üni okuyor ve dün sohbeti kestik gereksiz muhhbet o kesti neyse sonuncusu desen çocuğun kafası gitti kaç ay deli Hastanesi'nde yattı ayda 1 görüyorum çağırıyorum çıkıp gezelim öyle böyle diyor
Peki günününüzü nasıl geçirirsiniz
Genelde evdeyim çıkmam zaten pek para yok bi çıksan Minimum 150 200 gidiyor , çıkacak olsan kiminle çıkacaksın rehberde 7 kişi var 4 tanesi aile üyem birisi berberim birisi asker diğeri o çocuk onun için evdeyim genelde mecbur olmadan çıkmam mecburdan kastım yoklamayı sorun eden hoca olursa dersine giderim
Peki kendinize hiç vakit ayırıyor musunuz
Tüm vakit benim evdeyim boş boş yatiyorum napiyim dizi film izlerim , oyun oynuyorum veya Instagram YouTube birşeyler izlerim
Kısaca tüm zamanımı çöp adam ediyorum
Peki keyif aldığınız şeyler var mı
Diyeceksin neden yaşıyorsun bende diyorum boş yere nefes alıp veriyorum ee intihar et diyeceksin o cesaret yok denedim de beceremedim yalan yok , birazda dini inancım da var yimiyor kisaca
Hiç bir şey keyif vermiyor bu hayatta bana artık
Peki tükenmiş hissediyor musunuz?
Ne tükenmişligi benim yaşam enerjim kalmamış
Ölü gibiyim silik bir insan oldum , bu sene okulda birkaç kişi sen yeni mi geldin dediler 1 sene okula gittim hepsi ile aynı sınıfta derse girdim beni gören olamamış
Hayalet olmuşum da haberim yok
Sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplardan şu sonuca vardım ki siz tükenmişlik sendromu yaşıyorsunuz hiç bir şeyden keyif alamıyorsunuz mutsuzsunuz ve yalnızsınız
Bunu aşmanın tek yolu yeni arkadaşlar edinmek zor biliyorum ama yine de bunu aşmalısınız
Ee abla benim bildiğim şeyler bunlar yalnızım mutsuzum bitmiş hissediyorum
O dediğin şey öyle olmuyor değişik insanlar bende isterim arkadaşım olsun oturup sohbet edeyim çokta severim grup sohbetlerini
Arkadaş edin insanlara kendini sevdirmeye çalış
Neyse abla şikayet etsene sorumu ben güncelleyemeye argo kelimeler yazıyım sende şikayet et silinsin bu diyaloglar
Kendim hakkımda bir şeyler anlatmak beni rahatsız ediyor
Tabi
Otomatik düzeltmiş neyse şikayet et sen yinede
Ettim
Eyvallah
Ne demek rica ederim
İşin gücün yok o yüzden kafanı başka şeylere çek yani bu anlattıklarınla bencil olmuyorsun
Valla işim gücüm yok orayı doğru tahmij ettin
Hayatımı anlatacak olursam kısa özetle, bir bölüm okuyorum pek geleceği yok ataması fılan da yok önü kapalı baya baya neden okuyorsun deme bitti oldu bırakmıyorum
Sosyal çevrem kalmadı eşim dostum yok tek takılıyorum genelde
Başka hedeflerin var mı
Bı iş bul part time filan çalış dersen iradesiz insanım elim az para görünce fazladan hemen alkol sigaraya geri başlıyorum
Hedef hayalim yok bilmiyorum her şey boş geliyor 2 3 senedir bi boşluktayim çıkamıyorum
Sevdiğin bir bölümü oku diyecektimte sen ölmüşsün gömenin yok
Bizim yaşlar aynı seninle işin yoksa kısa özetlerle hayatımdan kesitler anlatayım yorum yapsana
Sadece hayıflanıyorsun kendinde olmadigi icin
Bu kafadan nasıl cikicam, gerçekten dışarda yürürken gözlerim çift arıyor içimden küfür etmek için
Kıskançsın. d
Valla öyleyim galiba bu kafasan nasıl cikicam