Sizce Ben Bencil Birisimiyim?

Daha önce sevgilim kız arkadaşım olmadı dışarda sürekli çift görüyorum aşırı sinir oluyorum, bu insanlara keşke yok olsalar diyorum keşke şeriat gelse diyorum, mesela açık giyinen bir kız görüyorum geçen gün yemek yedim dükkanın önünde sigara içiyorum işte arkadaşı bekliyorum havada aşırı soğuk titriciyem nerdeyse mont var üstüme kalın o kadar , etrafıma bakıyordum bı kız geliyor mini şort giymiş üstünde crop var sadece südyen gibi bir şey biraz baktım dedim acaba neden böyle fılan düşünüyorum arkadaki arabaya bindi orada duran Passat vardı arabanın içindeki lavukta ciddiden tipsiz 30 40 yaşlarda kız desen Max 19 20 diyorum ya hayatı anlatmak istediğim herşeye sinir oluyorum, Instagramda mutlu insan görüyorum sinir oluyorum ya insanı neden mutlu diyorum hiç mi derdi yok , ben mutsuzum yanlızım asosyel vasıfsız kendi halinde birisiyim iyice kafayı yimeye başladım her boka sinir oluyorum, bencil birisi olduğum için mi sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlayanlar olmuş özgür bir ülke burası isteyen istediği yapar gidip kimsenin hayatına müdahale etmiyorum , eskiden hiç dikkatimi dair çekmezdi ben içimden ve bazen çevremdeki insanlara söylemiyorum, galiba kıskançim ben mutlu olamadığım için hani benim sevgilim olmadığı için benim seks hayatım olamadığı için tavsiye verin diye yazdım linç yemek için değil
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun kaldırılması için yazıyorum argo kelimeler , aptal canım mal canım
Sizce Ben Bencil Birisimiyim?