14 yaşında kapandım ortaokulda babam sorardı ara ara ne zaman kapanacaksın diye bir arkadaşım kapanınca ben de kapandım imam hatip ortaokuldaydım zaten
Ama lisede sürekli aklıma bu konu geliyodu zaten babam istedi neden kapandım vs diye
Ara ara açılma düşüncesi oluyodu
Bu sene de birkaç ay önce çok yoğun bir şekilde vardı bu düşünce aşırı ikilemde kalmıştım inanç konusunda da sorguladım bir şeyleri ve biraz sarsıldım
Şimdi 20 yaşındayım
Ama hâlâ bir şeylerden emin değilim, açılırsam pişman olur muyum ilerde tekrar kapanmak ister miyim gibi birçok soru da geliyor aklıma
Siz olsanız bu konuda nasıl emin olurdunuz düşüncelerinizden ne istediğinizden
Ama lisede sürekli aklıma bu konu geliyodu zaten babam istedi neden kapandım vs diye
Ara ara açılma düşüncesi oluyodu
Bu sene de birkaç ay önce çok yoğun bir şekilde vardı bu düşünce aşırı ikilemde kalmıştım inanç konusunda da sorguladım bir şeyleri ve biraz sarsıldım
Şimdi 20 yaşındayım
Ama hâlâ bir şeylerden emin değilim, açılırsam pişman olur muyum ilerde tekrar kapanmak ister miyim gibi birçok soru da geliyor aklıma
Siz olsanız bu konuda nasıl emin olurdunuz düşüncelerinizden ne istediğinizden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendin açılmak istiyorum diyorsan açıl. bence inançla kapanmanin günahı falan olmaz.. kendi nasıl rahat ediyorsan öyle yaşa
İnançla kapanmanın günahı falan olmaz derken ne demek istediniz
Kimi açılmanin günah olduğunu düşünerek kapalı yaşıyor yani bu genelde inançla kazananlar için dedim ama sen aile baskısı yüzünden kapanmışsin şimdi açıldığında da ailen gene bir şey der mi
Ailem hoş karşılamaz evet
Açık olmak günah zaten
Ben sanmıyorum kapalı olup dar dar mini etekle gezende var.. bence hersey önce kalpte niyette bitiyor ama tavsiyem kendini rahat edeceksen açılman..
Açık olsam da o tarz giyineceğim sanmıyorum büyük konuşmayayım da yıllardır kapalı olup açılmak da tuhaf
Yani kıyafet konusunu sana demedim zatenn yani genelde aile baskısı ile kapanan.. evlendiğinde açılan sonra bu yüzden sorunları önce kendinde yaşayan çok kişi gördüm.. bir kere acil ya da bir kere kapan.. ibadetini yaparken kapanır sonra gündelik hayatında istediğin gibi yaşarsın
Bir kere kapandım zaten aile dolayısıyla oldu şimdi ise kafam o kadar karışık ki
Ben yorumunu okuduğum kadarıyla birinden hoşlanma durumu söz konusu ondan bu açılma isteğin yanlış anlama seni bu şekilde görüp beğenen seni seviyordur... yok kapalı olmaz diyorsa bunun için kendini üzmeye bile değmez.. benim düşüncem sabit kendini nasıl rahat hissediyorum dersen öyle yaşa .
Bu gün kapalı olmani bahane eden başka nelerini bahane eder bilemezsin
Evet o geliyor benim de aklıma ve bu konuya karışma hakkı yok bence kimsenin
Kilo alırsın bahane saçın dökülür bahane. Allah korusun bir sağlık sorununuz olur bahane.. sevgi böyle olamaz sizi seven sizi gördüğü halinizi sever öyle kabul eder. Umarım kararın da mutlu olursun ama ben sevdiğim için kimseye açıl da demem kapandı demem.
Çok teşekkür ediyorum doğru olan düşünce bu evet
Ricaederim. Saygılarımla hayırlı günler dilerim
Hayırlı günler
Teşekkür ediyorum 😊😊😊🥰
Ne demekk 😇😇
Keşke şu aşk parayla satın alina bilen bir şey olsaydı. Sevgi uğruna sevilmek uğruna neler neler istiyoruz anlamıyorum sevgiden. Sen iyi birisin belliki dilerim kalbini kirmazlar 🤲😌
Evet bazı şeyler biraz tuhaf geliyor acıtan kısmı o. Teşekkür ederim umarım sen de mutlu olursun ☺️
Benden geçti o işleri genede sağolasın 😊🥰
Bilemeyiz sen de sağ ol 😊
Bazı şeyler zamanında yaşanmalı 31 yaş aşk heyecanı bırakmıyor ondan kimse için değişemem ne yaparsam kendime.. sizde öyle oto b ka bahane edenlere dikkat edin başka diyecek lafımız olamaz 😌🤲🤲🤭
Haklısınız tekrardan teşekkür ediyorum :)
😇😇😇😇Allah a emanet sin🤲🤲🤲🥰🥰♥️
Sen dee 😇
🥱🥱😴😴😴uyku zamanı teşekkür ediyorum kalben
İyi uykular
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊♥️🥰
Açılma
Neden
Ya Kapanmissin İşte Ne Güzel Acilirsan Birdaha Kapanmak İsteyeceğini Sanmıyorum Gunahida Cabasi
Ama böyle de sürekli aklıma geliyor
Meşgul Et Kendini Getirme Aklina
14 yaşından 20 ye kadar böyleydim zaten
Bi de biriyle tanıştım
Kapalı biriyle olmayacağını söyledi aklım daha çok karıştı
Ya S. ktirsin Gitsin Aşık Değil Zaten Sana
Böyle bir düşünce beklemiyodum gerçekten ama birlikte yapmak istediğim şeyler; koşu, yüzme spor vs var diyor bunlar için engel olduğunu söylüyor
Sence Engel mi Hasofman Giyer Yuzersin Kapalı Bayan Koşmaz mi Ne Boş Düşünce
Karma havuz falan diyor dalış yapmaktan bahsediyor annem de kapalı ama hepsine yok diyor ben bu yokları istemiyorum diyor engel değil diye konuşma yapıyorum yine de kendi dediği
Ya boş ver Ya Niyeti Başka Çocuğun
Muhtemelen
Sen Bakma Kimseye
Konusmazsa Konuşmasın MK
Ben kendim de emin değilim düşüncemden sorun o
Asla beklemiyodum zaten öyle bir düşünce
Buna kimsenin karışma hakkı yok bu konuda bile böyle bir düşünce varsa artık
Size Görüş Paylaşan da Hata Nasıl İstiyorsan Onu Yap Açıl
Sana demedim
Açık birine kapan ya da kapalı biri açık olsaydı denemez ya
Ya Özür Dilerim Essegim Ben Yorum Yaptığım İçin İstediğinizi Yapın