Benim küçüklüğüm annemle birlikte kadın sığınma evlerinde geçti kadına verilecek olan değeri saygıyı gayet iyi biliyorum ama sen baya bir ön yargı çerçevesinde olduğun için saçmalıyorsun
Yaşam olanağı dışarı belirledikleri bir gün ve saatler arasında çıkarabilirsin Onun haricinde en fazla bahçeye çıkarsın yemekleri dışardan getiriyor eğer özel değilde devlete bağlıysa olanaklar o kadar iyi denilemez sonuç olarak açık ceza evi gibi ama güvenlik önlemleri iyidir şehirden şehire kurallar ufak tefek fsrk eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın sığınma evleriyle sosyal hizmet uzmanları ilgilenir , bunun için detayli aciklamayi belediyenin sosyal hizmetler birimine gidip ogrenebilirsin
yurt gibi yerlerde kalıyorlar genelde yaş 18 ve sonrası
Şiddet görme durumu ya da ihtimalin varsa ya da evin yoksa gidebilirsin gizli tutuluyor
Anladim tesekkurler.
Rica ederim
Sor bana ben detaylı bilgiye sahibim
Mesaj gonderemiyorum demekki. Hayirdir atarin kime? Yazmak zorunda degilsin yazma. Ozelden sorduk mu?
İyilik yapmaya çalışanda kabaat
Senin gibilerden sığınmak için gitmek istiyoruz zaten. Yazma gerek yok.
Benim gibiler derken pardon benim kim olduğumu biliyor musun da böyle konuşuyorsun
Benim küçüklüğüm annemle birlikte kadın sığınma evlerinde geçti kadına verilecek olan değeri saygıyı gayet iyi biliyorum ama sen baya bir ön yargı çerçevesinde olduğun için saçmalıyorsun
Cevap seklin de belli agresif olduğun. Atar yapana kadar yaz. Goren okusun faydalansin demi?
Her şeyi sen biliyorsun kardeşim doğru
Hala ayni devam ediyorsun. Bu kadar cevap verene kadar yazmak daha mantikli olurdur. Sen de bizim ne yasadigimizi bilmiyorsun konusma o zaman.
Her sey i bilmiyorum. Bilmedgm icin soruyorum. Yok sen sorunlusun belli.
Ben senin yaşadığın olayla ilgili bir kelime dahi kullanmadım ve atarlı birşeyde yazmadım Allah Allah demem ne kadar gözüne battı anlamadım
Aynen kanka sorunlu benim jdjdjdd psikolojik desteğe ihtiyacın var senin acilen sığınma evine git onların psikiyatri uzmanı var
Hala yazmiyorsun farkinda misin? Belki canimla cebellesiyorum haberin var mi?
Bana hakaretler savurdun ama iyilik bende kalsın
Komik olan ne? Iyiligin ne oldugunu ogren bence sonra yorum yap.
Hakaret derken? Sen once yardima ihtiyaci olan birine heleki kamuya acik ortamda yaziyorsa nasil yardim edilir once onu ogren sonra laf soyle.
Yaşam olanağı dışarı belirledikleri bir gün ve saatler arasında çıkarabilirsin
Onun haricinde en fazla bahçeye çıkarsın yemekleri dışardan getiriyor eğer özel değilde devlete bağlıysa olanaklar o kadar iyi denilemez sonuç olarak açık ceza evi gibi ama güvenlik önlemleri iyidir şehirden şehire kurallar ufak tefek fsrk eder
Ben daha fazla tartışmak istemiyorum inşallah herşeyin en güzeli sizinle olir
Orada kaldigin zaman calisma hayatin veya okul hayatin olabiliyor mu?
Çalışma hayatın olmaz ama okuyorsan okul hayatın olur
Tamam tesekkurler.
Eyvallah
çok taciz oluyor gitme bence
Neden bilgi alıyorsun?
Gerekli oldugu icin.
Ne için gerekli?
Böyle bir şeye mi ihtiyacınız var
Evet.
Tatlım git karakola onlar seni ile gönderir oradan sen şehir değiştirmek istediğini belirt standart olur. Yönetmelik var
Anladim. tamam tesekkurler.
Eklendin
Ozelden yazamiyorum, gerek yoktu.
Bekliyorum