Ben 6 yaşındayken 12 yaşındaki kuzenim tarafından tacize uğramaya başladım. Beni kolumdan tutar sürükleye sürükleye bi odaya kilitler özel bölgelerime, vücuduma dokunur beni öperdi. Büyüyene kadar ben 14 o 20 yaşına gelene kadar tacizler devam etti sonrasında yurt dışına yerleşti ve 2 sene hiç görüşmedik ben 16 yaşına geldiğimde geri döndü türkiyeye tacizler kesilmişti ilk başlarda yüzüme hiç bakamıyordu sonra samimi davranmaua başladı. Şimdi ben 20 o 26 yaşında ve hiçbir şey olmamış gibi yakın davranıyor ben de öyle davranıyorum ama içimde hep bir burukluk var. Kendimi hiçbir şey olmamış gibi davranmak zorundaymış gibi hissediyorum çünkü aynı apartmanda yaşıyoruz hep aynı ortamdayız çok zor bi durum. Böyle davrandığım için de içten içe kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum. O da tacizlere başladığında çocuktu aslında 12 yaşındaydı o yaşta bir çocuk kötü olabilir mi bilmiyorum onu suçlayamıyorum ancak büyüdükten sonra da yapmaya devam ettiği için suçlu. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.
Şimdi ise ilk defa bir sevgilim oldu onu çok seviyorum aileler tanıştı iki üç yıla evlenmeyi düşünüyoruz ama bırak onu öpmeyi elini bile tutamıyorum titriyorum korkuyorum. Yakınlaşma olayını evlendikten sonraya bıraksak bile şuanda ona sarılamıyorum hep kısa tutuyorum elini tutmuyorum evlendikten sonra napıcam onu hiç bilmiyorum. Sevgilim bu olanları bilmiyor ve ona yaklaşamadığım için bana gerçekten çok kızıyor beni sevmiyosum diyor küsüyor. Bu kadar üzerime gelmesini de doğru bulmuyorum ben istemediğim sürege bana dokunamaz sonuçta. Ama hiç mi aklına gelmedi bi travma yaşamış olma ihtimalim hiç sormadı ya keşke öfkelenmek yerine sorsaydı. Şimdi ona söylemeli miyim bilmiyorum nası söyleyebilirim allah aşkına ya yazarken bile ağlıyorum.
Şimdi ise ilk defa bir sevgilim oldu onu çok seviyorum aileler tanıştı iki üç yıla evlenmeyi düşünüyoruz ama bırak onu öpmeyi elini bile tutamıyorum titriyorum korkuyorum. Yakınlaşma olayını evlendikten sonraya bıraksak bile şuanda ona sarılamıyorum hep kısa tutuyorum elini tutmuyorum evlendikten sonra napıcam onu hiç bilmiyorum. Sevgilim bu olanları bilmiyor ve ona yaklaşamadığım için bana gerçekten çok kızıyor beni sevmiyosum diyor küsüyor. Bu kadar üzerime gelmesini de doğru bulmuyorum ben istemediğim sürege bana dokunamaz sonuçta. Ama hiç mi aklına gelmedi bi travma yaşamış olma ihtimalim hiç sormadı ya keşke öfkelenmek yerine sorsaydı. Şimdi ona söylemeli miyim bilmiyorum nası söyleyebilirim allah aşkına ya yazarken bile ağlıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer