Para
Şöhret
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben parayı tercih ederdim. yani çok zengin olup tanınmamak da olurdu. çünkü aşırı popüler olmak bana garanti bir şekilde para getirmezdi. bu yüzden açıkçası param olsaydı zaten yine bir şekilde popüler ya da şöhret sahibi olabilirdim. bu yüzden ben para diyorum şu an için.
Parayı seçerdim. Parasız hayat zor. Çok zengin olsam bile tanınmam. Zengin olsam bile mütevazi hayatı yaşamaya devam edeceğim. Şöhretten çok uzağım, hiçbir zaman şöhrete yanaşamam! Yanaşırsam, varımı yoğumu har vurup harman savurturlar. Beş parasız bırakırlar beni.
Şöhret başa bela olur. İstemediğin zaman bırakamazsın. Para daha iyi. Ne yapacağına ve nerede kullanacağına ya da kullanmayacağına sen karar verirsin. Şöhretlerin ne yapacağına hayranlar karar veriyor
İstediğin hayatı yaşayabilmenin anahtarı para...
Şöhret çok kolay elde edilir bir şey sosyal medyada çok örneği var para gerektirmiyor şöhret için.
Cevap
41Cevap
Malaseff yaşam koşulları zor parayı seçtim çünki para her şeyin olmasada bir çok şeyin olmasında büyük rol oynuyor parayı bir derdine vere bilir işini kolaylaşdıra bilirsin şöhreti ama hayr
Bu soru saçma olmuş 😂 ikisinden biri varsa diğeri de yanında geliyor.
Çevrendekileri bilmem. Zenginsem kendi istediğim kadar ya da zenginliğim kadar şöhretim vardır. Şöhretim varsa kendi istediğim kadar ya da şöhretim kadar param vardır. İkisi birbirini tamamlayan şeyler. Şöhretinle iki reklam teklifi alırsın parayı bulursun, paranla iki reklam teklifi verirsin bulursun şöhreti?
Şöhret ile para arasında bir bağlantı vardır, ancak bunlar tamamen birbirine bağlı değildir. Şöhret, bir kişinin tanınırlığını ve tanınırlık seviyesini ifade ederken, para ise bir kişinin varlığını ifade eder. Bir kişi zengin olabilir ama tanınmayabilir veya tanınan bir kişi olabilir ama zengin olmayabilir. Reklam teklifleri almak ve vermek şöhretin ve paranın bir yoludur, ancak bu yollar sadece bir parçasıdır.
Şöhreti seçerdim şöhretim varsa saygın bir insanımdır.
Şöhret saygınlık getirmez. Ne ile şöhret olduğun getirebilir belki. Mesela kaç kişiyi öldürmüş birisi şöhretlidir ama saygın mıdır?
Öldüren kişiyi şöhretli sayan insanlar varsa bilemem. Şöhret fikir ve düşüncesinin önemli sayıldığı kişilere denir. İnsanları öldüren birisinin fikir ve düşünceleri önemsenip şöhretten sayılıyorsa kendi sıkıntıları, parası olanda insan öldürüyor.
TDK Şöhret: Herkesçe bilinme, tanınma, ünlü olma durumu, ün.
Şöhretli: Tanınmış kimse, ünlü kimse.
Şöhret, şöhretli algısı ne bu ülkede? Sizin söylediğiniz şekildemi?
Çok kastın, benim algıma göre şöhret bu.
Parayı seçerdim. Çünkü şöhret en ufak bir haberle kötü bir hal alabilir. Paraysa öyle değil. Aldığın gibi cebine at. Hatta dolar vs alıp paranın katlanmasını da sağlayabilirsin ¢
Çevremde fazla insan olmasını sevmediğimden düşünmeden parayı seçerim. Zengin olsan 3-5 akrabayla uğraşırsın ama ünlü olsan milyon tane insanla uğracaksın
Parayı seçerdim çünkü şöhret bir işime yaramaz zaten ünlü filan olmakta istemem. Ben sokakta tek başıma rahatça dolaşmak gezmek isterim kendi halimde.
Şöhret olunca hayatının her alanı kısıtlanıyor artık özgür değilsindir. O nedenle hayatını gizlenerek geçirmenin hiç bir mantığı yok bence
Parayı seçerdim tabi ki. Şöhret olmak zor iştir her an kameralara yakalanabilme riski var ve o kadar kalabalığı kaldıramam ben.
Şöhret. Kaldırması zor olsa da büyük bir kitleye hitap etmek çok işime yarardı.
Şöhretin beraberinde para da gelecektir zaten.
Şöhret insanın özgürlüğünü kısıtlar, para özgürleştirir. Tabiki para😍
nasıl bir şöhret olduğuna bağlı bazı şöhretler yanında parada getirir bir taşta iki kuş olsun rhfrgfhhrf
Şöhret gram umurumda olmaz hiç tanınmayayım param olsun yeter
Şöhret yalan bir kalabalik. Ama para ile özgürsün. Kimse seni tanımıyor...
Ne aç bir millet ettiler bizi. Parayı neyle kıyaslasalar para diyoruz.😂
Şöhret bence ya 3 günlük dünyada bu kadar para göz olmayın
Şöhretsiz sınırsız bi para o kadar mükemmel olurdu ki...
Paran olunca doğal olarak şöhret kapıları da açılır zaten
Şöhret oldupunda hayatını rahat yaşayamazsın. Ama paran varsa kimseyi takmazsın
Şöhreti napcan bea insanlar beni tanısa ne olur tanimasa ne olur en garanti para
Şöhret falan istemiyorum. Para da yeteri kadar var. Keyifli gecelerçç
Parayı severim ve parayı seçerim çünkü benim paraya çok ihtiyacım var
Şöhrette hiçbir zaman gözüm olmadı.
Para daha önemli.
Zengin ve her açıdan güçlü olmayı isterdim ama tam tersi tanınmayan birisi olmayı tercih ederdim
şöhret olunca para geleceğine inanmıyorum. parayı tercih ederdim
Maalesef ülkede kalite kalmadı. Para şöhreti getiriyor
İkisinden biri varsa diğeri zaten gelir. Ama ben para diyeyim.
Şöhret olmazsa para para olmazsa şöhret olmaz
Popüler olunca hep gözler üstünde olur, harcadığını anlayamazsın, sessiz sakin ve zengin olmak daha mantıklı
Sosyal statu için ne gerekiyorsa o
Herkesin degilde ama cogu kisinin tanıdığı biri olmak isterdim
Parayı. Şöhreti kaldırabilecek bir psikolojim yok.
Ne zırvalıyorsun? @Sefine-iBelagat
ne dedim ben yaw ne alaka
İkiside var ama seçme şansım olsa karakterli insan olsun diye seçerdim
#Hükümdar
Tabii ki para goz onunde olmayi pek sevmem zaten surekli birileri tarafindan izlenilip ozel hayati kurcalanan biri. Para ve gizlilik mukemmellll
cunki parayla herseyi satin alabiliyosun insani bile eskiden parayla saadet olmazdi simdi tam tersi parayla saadet olunur
para olunca şöhret, aşk, sağlık her şey olur
tipsiz adam brad pit olur daha sayımmı para olsunda:P
Param olsun tanınmayayım dünya da cennet resmen saçma canım eleştirilerle baş etmeye gerek yok , yok onla görüldün saklan yok bu neyin açıkla hiç gerek yok
Çünkü parasız hayat demek her şeyden mahrum kalmak demek
Param da iyi olurdu da ben biraz g. tümün kaldırılmasını fazla seviyorum 😂
Şöhreti tercih ederdim şöhretin varsa parada olacak demektir
Şöhret bela para iyidir
Para şöhreti getirir zaten.
ikisini de seçmezdim 😁😁
İkiside şimdi olduğu gibi sevmiyorum.
şöhret parayı getirir zaten🤷♂️
Şöhret olursa zaten parada olur
Para olsun şöhretle ne işim var.
Şöhret parayı getiriyor neticede
para tabiki de