Mevzular Açık Mikrofon programına nasıl gidebilirim? varsa programa katılmak için bilet ücreti ne kadar?
Mevzular Açık Mikrofon programına nasıl gidebilirim?

Mevzular Açık Mikrofon programına nasıl gidebilirim? varsa programa katılmak için bilet ücreti ne kadar?
Her bölüm farklı bir yerde olduğu için Oğuzhan Uğur, Babala TV hesabını takip et. Yer ve zaman açıklamasını öyle öğrenirsin. Bildiğim kadarıyla giriş biletli değil. Yapım ekibine ulaşıp adını yazdırman gerekiyor
Selamm,
Şu seçim zamanı Mevzular programı gerçekten çok popüler oldu. Herkesin ilgili ile izlediği bu programa katılım diğerleri gibi değil. Mevzular Açık Mikrofon bilet satışı bulunmuyor bunun yerine soru sormaya gönüllü kişilerden oluşan bir seyirci kitlesi bulunuyor.
Bu programa katılmak için şu şartlara sahip olman gerek. İlgili şartları karşılayan herkes programda seyirci olabiliyor.
İlgili şartları sağladığını düşünüyorsan Mevzular Açık Mikrofon’a katılım için şu adımları takip etmelisin.
Babala TV’nin Youtube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarını takip etmelisin. Bu hesaplarda gelecek olan konuğun duyurusu yapıldıktan sonra bir etiket paylaşarak katılmak isteyenler sorulur. Yaptığınız etiket içeren paylaşım sonrasında sosyal medya üzerinden program ekibi seyirciler arasından seçim yaparak davet eder.
Cevap
1Cevap
twitter ve instagram hesaplarında gelecek konuk oturum yapılacağı yer ve saat tarih gibi bilgilerin paylaşıldığı twet ve post paylaşılıyor. Bu posların altına #sorumvar yazarsan babala ekibi sana dönüş sağlıyor fakat belli bir sayıya kadar alım yaptıkları için dönmeyebilirler. Ayrıca hesaplarının açık olması ve gelecek konuğa karşıt görüşlerde olmalısınız diye biliyorum.
Ben daha önce gitmedim bilemiyorum
Koşarak
En İyi Cevap