Yıllar sonra bir bakayım dedim de herkese böyle bakındım bulabildiklerimi hafızam iyidir
Onlar beni yolda görse tanımaz :) ama ben tanırım :)
Neden böyle merak edip baktım bilmiyorum ama bir garip oldum kimi evlenmiş kimi şirket kurmuş kimi ölmüş kiminin çocuğu var kimi hala okuyor
İnsan bir tuhaf oluyor sizde yaptınız mı? daha önceden bu tarz bir stalk vs.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen naptın onlar yaparken fhdhdbx
hangi grupta mıyım? onu mu kast ediyorsun
evlenenler, çoluk çocuğa karışanlar, okuyanlar, şirket kuranlar :)
Hepsi mi 😂😂
Evet onu soruyorum hdhx
yok yaş 24 ne evliyim:) ne çoluk çocuk
okuyorum halaa kdskds
İyi çok şükür ben bı level ustteyim çalışıyorum dhdhdbdbdh bende 24 benim de liseli arkadaşların çoğu evlenmiş hdhdbdhx
:) aynı bennn kdsakassdjk
evlenmeeee kdlklsdf çok evlenesin varsada 30'u geçsinn
Niye öyle diyorsun ya dhdbdbdh evlenip mi bosandin naptın dhdhbdd aksine evlenmeyi düşünüyorum 😂
yoo evlenmedimmm :)
ama at gözlüğüm yok herhalde çevreden görüyoruz :) duyuyoruz
erken yaşta evlendiğinde insan bana göre sıkıntı oluyor
Bence o karşındaki insana göre değişiyor eğer gerçekten seviyorsan aranızda bir problem yoksa erken evliliğin avantajı var akrabalarımdan 30 yaşında evlenen var keşke daha önce evlenseydim diyordu 😂
:) sizin akraba tarafının bahtı güzel bence istisna kategorisinde ksldfkds
Bence senin de bahtın güzel olcak içime doğdu djdjxnd
aman Allah korusun evlenmicem ben kdksdflkdsf
Mesleki kariyer anlamında hissediyorsan çok teşekkür ederimmm ama evlilik naynnn
Djbdbdbdndbx ya niye bu kadar tırsıyorsun herkes berbat bi evlilik sürüyor mu sanıyorsun dhdhdb tamam elbet sıkıntılar oluyor ama güzellikleri de var ablam mesela evlendi şimdi çocuğu var dayı oldum jdhxhx bakıyorum onlara gayet güzel yanı keyifleri yerinde xhbxjx
:) valla bilmiyorumm ben negatif tarafından bakıyorum her şeyin sen bana mesela çocuk diyorsun
o esnada benim aklıma gelen o çocuk ilerde sıkıntılı olursa yanlış bir yetiştirilme tarzı ile büyürse vebali vs. ne olacak gibi mesela evlilik deniliyor maddiyat geliyor :) bilmiyorum
Onlar işin tadı tuzu ya 😂 hayata bi kere geliyorsun ve bu 24 yaşına tekrar geri dönemeyeceksin 30 yaşında çocuğu kucağa almakla 25 yaşlarında almak aynı seyler olamaz 😂
bana göre inan aynı şey:)
hatta çocuğa bile karşıyım :)
Yok artık daha neler dbxhxhx cidden şu an bı garip geldin dhxhxn çok mu dizi izliyorsun hani o sahnelere bakıp vah çekip başıma gelmesin falan 😂
Yani bende detaycı biriyim çocuğum olsa her şeyini ayrı ayrı düşünürüm ama karamsar yönden düşünmüyorum oda Allah dan geliyor sonuçta
:) valla çocukluktan beri böyleyim bir ara 3 sene evlilik hayali kurdum yalan yok sadece evlilik ama
sonra dedim napıyorsun sen kendine gel :) gene özüme döndüm
doğrudur ama işte bu karakteristlik özellik sanırım bende her şeyin negatifine bakma var
bardağın boş tarafını görürümm
Tamam ya sorunun kaynağı bulundu 😂 bence sen baya güvensizlik yaşıyorsun karşında gerçekten hayata inancı olan seni koruyup kollayan birisi olsa fikrin değişir 😂
Tabi boş tarafına bakarsın ama dolu tarafına da bakmak gerekiyor 😂
bu konuda %100 katılıyorummm :)
Fikrim değişir :) doğru söze şapka çıkarıırmmm inkarda etmem
Ne okuyorsun 😂 okul bitmek üzere 😂
medyaaa
işsizler ordusuna mı? katılacağımmm bakalımm
gene aklıma geldi bakk skaklasldk
İşsizlik=evlilik falan devam ediyor diye biliyorum dndbzhx 😂
bir bakıma dlskasklaskld
Umarım istediğin gibi bir hayat olur evlilik bir şart değil tabi ama insanın yaratılışında var 😂 nerde yaşıyorsun?
Umarım hepimiz için hayırlısı olsun 🤭
Ankara sen
Ama senden bence çok iyi anne olur ablam gibi 😂 oda şimdi çocuk için annem bir şey diyor ablam internetten araştırıp öyle bakıyor jxdjbdbd kesin sende öyle olursun djxn Ankara bende 😂
:) anne manne olmayacağım girme kanımaa klsdfkdsfk
ablan ama çok iyi bir anne ona diyecek lafım yokkk :)
Ben insan sarrafıyım dndbxb ulan benden önce evlenir gidersin sen dhxhxbdbdbxb
dıttt yanıyorsunn :)
hiç evlenmem diye büyük konuşmam :) ama geç evleneceğimi kesin şekilde biliyorummm :)
o geç evlilikte 30'a yakın olacak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 😂 ama iyi insana benziyorsun 😂 bide çocukları sevsen tam olcak shdndbsbdhxhhx
teşekkür ederimmm :)
amin cümlemize
yooo çocuklara bayılırımmm :) iyide anlaşırım ama çocukları sevmek demek dünyaya çocuk getirmek istemek anlamınada gelmez :)
Çocuğa karşıyım derken ben başka düşünmüştüm dhdhxhx flörte karşı bi duruşunuz var mı dhdhhxbx
:) yok bee karşı değilim
flörtte ederim sevgilimde oldu daha önceee sıradanım işte dsfkldsfklfsd
Bana hala garip geliyorsun shdbxbxhx
neden :)
Bilmiyorum öyle hissettirdin 😂 yani sadece evlilik çocuk muhabbetinden değil 😂 ulaşabilir miyim sana 😂
istek attımmmmmmmmm
Yazdım 😂