Aile & Toplum Gececi tayfa burada mı? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Niye uyuyamıyoruz🤔 Güncellemeler+1 yıl O kadar dolup taştı soruyu beğenin bari Gececi tayfa burada mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Buradayım 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uykuyu yatağın başına bağladım dı bi geldim kaçmış yine 😂 1 8 Yorumla rosetale +1 yıl 😂 Yorumla Black1710 +1 yıl Hergele ya 😂😂 Yorumla rosetale +1 yıl Abi sıkı bağla kaçmasın Yorumla Black1710 +1 yıl Zincirle bağladım tok gene fayda😂 Yorumla rosetale +1 yıl Biraz hırpala Yorumla Black1710 +1 yıl Eğer yarın gene kaçsın azına sıççam 😂 Yorumla rosetale +1 yıl Biraz uyku çayı falan yap gelir geri Yorumla Black1710 +1 yıl Gelmez ya biraz şöyle gezdim geldim yüeüsüm yine yok😂 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu saatte uyumayan herkes ruh hastası da ondan dkdhdhd 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl Yok be sende vur dedik öldürdün Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Yıllardır kafamı yastığa koyar koymaz uyuyamıyorum. Cevabı bilsem düzelticem. 0 2 Yorumla rosetale +1 yıl Kafan çok doludur boşalt Yorumla filinta001 +1 yıl Onu nasıl yapıcam Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl burada uykum gelmiyor 3 1 Yorumla rosetale +1 yıl Benim burada olmasam da gelmiyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddi anlamda moralim bozuk kötü olay yaşadım o yüzden 0 7 Yorumla rosetale +1 yıl Ne yaşadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel bi olay yok sapıklık değil amacim Yorumla rosetale +1 yıl Niye kapansın hesap sapık değilsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü yazılar kalkıyor alakasız görüş diyor vs vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olsam engellersin ayrıca zor bişey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maksat konuşmak dertleşmek Yorumla rosetale +1 yıl Tm çık anlat Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Ben calisiyorum.. görevdeyim 1 10 Yorumla rosetale +1 yıl Ne görevi Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Uygulama Yorumla rosetale +1 yıl @intaharEdicem 🤔 Yorumla rosetale +1 yıl Ne uygulaması Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Genel asayiş ve yol uygulaması Yorumla rosetale +1 yıl Allah yardım etsin Yorumla intaharEdicem +1 yıl polis misin reis Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Eyvallah.. Şu an duan kabul oldu 🙂 sis çöktüğü icin uygulama bitti Yorumla rosetale +1 yıl Bak böylede hayırlı bir insanım şimdi uyuyabilirsin o zaman Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Uyku yok sabah 8 e kadar devam.. en azindan cay icebilecem.. Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Sinirden 2 4 Yorumla rosetale +1 yıl Nen var kuzum Yorumla Besara +1 yıl Ayarsızın teki ayarımı kaçırdı kuzucum 😂 Yorumla rosetale +1 yıl Boşverrrr Yorumla Besara +1 yıl Boşvermekten başka çare yok Yorumla
Muhendisss---34- Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Erken uyuyunca erken uyandim bugün, gece burada olmak rutinim değil 0 0 Yorumla
Elonmuska Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl We are zombi 1 6 Yorumla rosetale +1 yıl Eveeeeet Yorumla Elonmuska +1 yıl O zaman konuşmamız gereken konular var jajdjsjds Yorumla rosetale +1 yıl Tömom knk çık gizliden Yorumla Elonmuska +1 yıl Okey yaz hadi Yorumla Elonmuska +1 yıl Bekliyorum Yorumla Elonmuska +1 yıl Ee hani Yorumla
Atom26 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Çalışıyorum ondan yoksa ne güzel uyku çekerdim 0 22 Yorumla rosetale +1 yıl Ne işi Yorumla Atom26 +1 yıl Özel sektör sosyal medyalarda yazamıyoruz ismini maalesef herkesin bildiği bir şirket ama bize yasak 😅 Yorumla rosetale +1 yıl O neymiş ya merak ettm Yorumla Atom26 +1 yıl Abur cubur diyeyim Yorumla rosetale +1 yıl Lays mi Yorumla Atom26 +1 yıl 😅 yerli malı Yorumla rosetale +1 yıl Ülker Yorumla Atom26 +1 yıl Çok yaklaştın😅 Yorumla rosetale +1 yıl Eti mi Yorumla Atom26 +1 yıl Sonunda Yorumla rosetale +1 yıl Valla ilk eti diycektim de geçen eti gofret aldım evde kayboldu ona gıcığım ondan demedim😂 Yorumla Atom26 +1 yıl Kutusuyla göndereyim ne olacak 😅 Yorumla rosetale +1 yıl Oo olur valla Yorumla Atom26 +1 yıl Hangi gofretmis o Yorumla rosetale +1 yıl Dışı kırmızı çikolatalı gofret iste ülkerinkinin tadı baya bozdu bu da son 2 yıldır var sanki güzel tadı Yorumla Atom26 +1 yıl Onun Gold olanı da güzel. bize serbest istediğini yemek ama usandı insanlar yeni bir şey çıkınca onu yerler sonra bırakırlar 😅 Yorumla rosetale +1 yıl Yok ya goldu yedim beğenmedim bu arada çok katkı maddesi koyuyolar dimi Yorumla Atom26 +1 yıl Yok ya dışı seni içi beni yakar 😅 Yorumla rosetale +1 yıl Çok fazla katkı maddesi var tadı güzel ama bağımlılık da yapıyo ne koyuluyo içine Yorumla Atom26 +1 yıl Ne olacak sevgimizi koyuyoruz 🤗 ondan bağımlılık yapıyor zaten 😉 Yorumla rosetale +1 yıl Heee tabi kesin öyledir Yorumla Atom26 +1 yıl Öyle tabi hanımefendi ☺️ Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yoo ben gündüzcüyüm , yeni uyandım 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl O da güzel Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl uyku nereye gitti bilmiom bulalim 🤠🙄 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl Kız yakala iyice tut kaçmasın Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumak istemediğimden 0 8 Yorumla rosetale +1 yıl Uyumak iste Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Belki bir şeyi bekliyorumdur Yorumla rosetale +1 yıl Neyi Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Seni 😂 Yorumla rosetale +1 yıl Beni daha çok beklersin ben aslında yokum Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Bana ne bundan Yorumla rosetale +1 yıl Ok🥴 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl 👌🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sahur yapcam bennn😅 1 4 Yorumla rosetale +1 yıl Oruçlu mu olucaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveet Yorumla rosetale +1 yıl Ayh allah kabul etsin borç orucu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok nafile niyetine🤭 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 01 Adana nöbetimizin başındayız komutanım☺️ 0 4 Yorumla rosetale +1 yıl Asker rahat ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahhaha genelde hemen hemen her zaman relax ve rahatım dır kendinden hallice uyumlu yapıcı olmaya çalışan bir er im zaten üsteğmenim☺️🌸 Yorumla rosetale +1 yıl Afferin böyle devam et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yolumuz dikenli olduğum dönemler de oldu illaki ama yolumuzdan edemedi bizi kumandanım Devam ke yani Yorumla
Yakışıklı134ryte Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl burada uyuyamıyorum dert liyim 0 13 Yorumla rosetale +1 yıl Derdi veren dermanı da verir Yorumla Yakışıklı134ryte +1 yıl Evlenmek istiyorum bulamıyorum Yorumla rosetale +1 yıl Küçük değil misin Yorumla Yakışıklı134ryte +1 yıl 24 yaşındayım evlenmek istiyorum artık düzenimi kurdum Yorumla rosetale +1 yıl Bu yaş erken gibi Yorumla Yakışıklı134ryte +1 yıl Napeyim ya aile kurmak istiyorum Yorumla rosetale +1 yıl Bulursun Yorumla Yakışıklı134ryte +1 yıl Nerde hani arıyorum sürekli iyi biriyim tipim kötü galiba Yorumla rosetale +1 yıl Olabilir Yorumla Yakışıklı134ryte +1 yıl Demi napeyim ya seni yaratan Rabbım benide yaratmış yakışıklı degilim işte Yorumla rosetale +1 yıl Kendine güven herkes çok mu iyi Yorumla Yakışıklı134ryte +1 yıl Ben Bi karıncaya zarar veremem gel gelelim ki hayat bu ölürüm belki Yorumla rosetale +1 yıl Ne alaka Yorumla
Berkecan3433 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Uyku tutmuyor bee 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl İyice sıkı tut geri gelir Yorumla Berkecan3433 +1 yıl Gelmiyoooo Yorumla rosetale +1 yıl Telefonu kapat gelir Yorumla
HyKeS Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Elbette burada 1 numarada ben varım 0 4 Yorumla rosetale +1 yıl 1numara benim Yorumla HyKeS +1 yıl Hadi oradan benim bence Yorumla rosetale +1 yıl Hayır benim Yorumla HyKeS +1 yıl Yazı tura atalım Yorumla
intaharEdicem Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çalışıyom 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl Ne işi o kdar mı kötü nicke bak Yorumla intaharEdicem +1 yıl resepsiyonum oturuyom çay içiyom kavga olursa polis çağırıyom jssösö Yorumla rosetale +1 yıl Eğlenceliymiş kavga durumu 😂 ee var mı hır gür şamata Yorumla
plzweed Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Uyuyasım yok 0 8 Yorumla rosetale +1 yıl Al bndende o kadar Yorumla plzweed +1 yıl 2.5 saat sonra uyanmam gerek djdj Yorumla rosetale +1 yıl Demeeee Yorumla plzweed +1 yıl Valla Yorumla rosetale +1 yıl Hemen uyu Yorumla plzweed +1 yıl Hiç uykum yok ama napicam Yorumla rosetale +1 yıl Uyuuu telefonu kapt gelir Yorumla plzweed +1 yıl Denedim olmuyo Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl burada. 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl Napıyonuz bu saatte Yorumla zıSɹɐʎⱯ +1 yıl Sorulara bakınıyorum sen Yorumla rosetale +1 yıl Bende Yorumla
Cnumut34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyku tutmadı 0 2 Yorumla rosetale +1 yıl Yapıştır iyice tutar Yorumla Cnumut34 +1 yıl Sanmam 🤔 Yorumla
Atakk81 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl burada 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl Niye buradasın Yorumla Atakk81 +1 yıl Uykum yok Yorumla rosetale +1 yıl Çağıralım abi Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. 1 yazabilir miyiz. 0 0 Yorumla
Destandes Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Niye uyuyalım? 0 2 Yorumla rosetale +1 yıl Niye uyanık kalalım Yorumla Destandes +1 yıl Uyumayı sevmiyorum Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ben burdayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Libidodan neden olacak 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl La bu kaçıncı fake hesap senin Yorumla
herseyolurhayatbu Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl sence 🤔 0 5 Yorumla rosetale +1 yıl Bence uykusu kaçmış herkesin Yorumla herseyolurhayatbu +1 yıl sebep ne pki Yorumla herseyolurhayatbu +1 yıl atesn vr mi Yorumla rosetale +1 yıl Ne atesi Yorumla herseyolurhayatbu +1 yıl vucut atesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Buradayım
Uykuyu yatağın başına bağladım dı bi geldim kaçmış yine 😂
😂
Hergele ya 😂😂
Abi sıkı bağla kaçmasın
Zincirle bağladım tok gene fayda😂
Biraz hırpala
Eğer yarın gene kaçsın azına sıççam 😂
Biraz uyku çayı falan yap gelir geri
Gelmez ya biraz şöyle gezdim geldim yüeüsüm yine yok😂
Bu saatte uyumayan herkes ruh hastası da ondan dkdhdhd
Yok be sende vur dedik öldürdün
Yıllardır kafamı yastığa koyar koymaz uyuyamıyorum. Cevabı bilsem düzelticem.
Kafan çok doludur boşalt
Onu nasıl yapıcam
burada uykum gelmiyor
Benim burada olmasam da gelmiyo
Ciddi anlamda moralim bozuk kötü olay yaşadım o yüzden
Ne yaşadın
Cinsel bi olay yok sapıklık değil amacim
Niye kapansın hesap sapık değilsen
Çünkü yazılar kalkıyor alakasız görüş diyor vs vs
Öyle olsam engellersin ayrıca zor bişey değil
Maksat konuşmak dertleşmek
Tm çık anlat
Ben calisiyorum.. görevdeyim
Ne görevi
Uygulama
@intaharEdicem 🤔
Ne uygulaması
Genel asayiş ve yol uygulaması
Allah yardım etsin
polis misin reis
Eyvallah.. Şu an duan kabul oldu 🙂 sis çöktüğü icin uygulama bitti
Bak böylede hayırlı bir insanım şimdi uyuyabilirsin o zaman
Uyku yok sabah 8 e kadar devam.. en azindan cay icebilecem..
Ben uyuyakalıyom sürekli
Sinirden
Nen var kuzum
Ayarsızın teki ayarımı kaçırdı kuzucum 😂
Boşverrrr
Boşvermekten başka çare yok
Erken uyuyunca erken uyandim bugün, gece burada olmak rutinim değil
We are zombi
Eveeeeet
O zaman konuşmamız gereken konular var jajdjsjds
Tömom knk çık gizliden
Okey yaz hadi
Bekliyorum
Ee hani
Çalışıyorum ondan yoksa ne güzel uyku çekerdim
Ne işi
Özel sektör sosyal medyalarda yazamıyoruz ismini maalesef herkesin bildiği bir şirket ama bize yasak 😅
O neymiş ya merak ettm
Abur cubur diyeyim
Lays mi
😅 yerli malı
Ülker
Çok yaklaştın😅
Eti mi
Sonunda
Valla ilk eti diycektim de geçen eti gofret aldım evde kayboldu ona gıcığım ondan demedim😂
Kutusuyla göndereyim ne olacak 😅
Oo olur valla
Hangi gofretmis o
Dışı kırmızı çikolatalı gofret iste ülkerinkinin tadı baya bozdu bu da son 2 yıldır var sanki güzel tadı
Onun Gold olanı da güzel. bize serbest istediğini yemek ama usandı insanlar yeni bir şey çıkınca onu yerler sonra bırakırlar 😅
Yok ya goldu yedim beğenmedim bu arada çok katkı maddesi koyuyolar dimi
Yok ya dışı seni içi beni yakar 😅
Çok fazla katkı maddesi var tadı güzel ama bağımlılık da yapıyo ne koyuluyo içine
Ne olacak sevgimizi koyuyoruz 🤗 ondan bağımlılık yapıyor zaten 😉
Heee tabi kesin öyledir
Öyle tabi hanımefendi ☺️
Yoo ben gündüzcüyüm , yeni uyandım
O da güzel
uyku nereye gitti bilmiom bulalim 🤠🙄
Kız yakala iyice tut kaçmasın
Uyumak istemediğimden
Uyumak iste
Belki bir şeyi bekliyorumdur
Neyi
Seni 😂
Beni daha çok beklersin ben aslında yokum
Bana ne bundan
Ok🥴
👌🏻
Sahur yapcam bennn😅
Oruçlu mu olucaksın
Eveet
Ayh allah kabul etsin borç orucu mu
Yok nafile niyetine🤭
01 Adana nöbetimizin başındayız komutanım☺️
Asker rahat ol
Hahhaha genelde hemen hemen her zaman relax ve rahatım dır kendinden hallice uyumlu yapıcı olmaya çalışan bir er im zaten üsteğmenim☺️🌸
Afferin böyle devam et
Yolumuz dikenli olduğum dönemler de oldu illaki ama yolumuzdan edemedi bizi kumandanım Devam ke yani
Sabah namazına kalktım
burada uyuyamıyorum dert liyim
Derdi veren dermanı da verir
Evlenmek istiyorum bulamıyorum
Küçük değil misin
24 yaşındayım evlenmek istiyorum artık düzenimi kurdum
Bu yaş erken gibi
Napeyim ya aile kurmak istiyorum
Bulursun
Nerde hani arıyorum sürekli iyi biriyim tipim kötü galiba
Olabilir
Demi napeyim ya seni yaratan Rabbım benide yaratmış yakışıklı degilim işte