Arkadaşlar ben gercek cin görüntüsü gördüm yüzünü yani amatör Bi youtube kanali vardi defineciler gercek cin görüntüsü yüzünü şeklini falan gördüm bisey olur mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şunu izlesene bak nasılmış belki görürsün videoda kadın gerçek yapıyor içine girmişler.
Yokyalan
Ne yalanı
Gözlerini görmedin mi nasıl açmış bir insan öyle rol yapabilir mi sence diğer videosu da var videonun orada ağzı tam kaymış durumda. Lan tövbe bismillah gece karşıma çıksa şu karı altıma işerim korkudan
Yok ceza almamak için yapiyo
Yok ya sanmıyorum diğerleri de mi öyle o kadar sanki video izledim hareketleri şu kadın gibi hep insanın içine giriyor bazen. Şu Azeri kızı da görmedin mi hareketleri aynı yani oda şaka de ama gerçek bir sürü videosu var hocalar çıkarmaya çalışıyor.
https://youtu.be/eBRt4Wyok6I
3 harfliler de bizim gibi ama görünmezler insanın içine girebiliyorlar özellikle şu gömüler de veya ekmeğin atığın çok olduğu yerde cunup gezen insanlara çok geliyor bunlar mesela hoca bunları çıkarırken ismini dahi öğreniyor imana getiriyor...
Cunup um syan
Bisey olur mu
Şu an altıma siciyorum
Allah insana gösterir yani hayvan olarak annen olarak baban olarak ya da akraban olarak kılığa girerler yani 3 harfliler ibret almak lazım bazen. Sen şimdi ölsen dahi Allahın karşısına cunup çıkacaksın düşünsene bunlar bazen insana bir ibretlik hani cinlerde Allaha ibadet ediyor inanan var inanmayan var. Bir de dua diyorlar yani Allah niye bana dua edin diyor böyle şeylerden korunmak için şeytan kötü şeylerden korunmak için.
Kardeş annemin kılığına girdi
Mesela bir olaya şahit oldum arkadaşımın babası kafayı yedi bir sabah rüyasında bir taşın altında gömü bulduğunu görmüş sonra gitmişki gerçekten o taşın altında Osmanlı sikkeleri var adam eve gelmiş birden kendini yatağın altına atmış titremiş akşama kadar ambulans gelmiş bir şey yapamamışlar yani sap sağlam adam bildiğin deli oldu yani bazen sen allahtan çok dünya şeylerine taparsın ama allahta böyle belasını verir işte
Mesela dinimizde araştır bak bakalım peygamberimiz 3 harflilerle ve şeytanla neler konuşmuş bunlar gercekte olan şeyler.
Bir baksana peygamberimiz iblisle ne konuşmuş diye araştır bak bunlar hepsi kuranda var.
Biliyom
Onei olan o değil Şu an o izlediğim video gerçek oldgu için korkiyom
Başta attığım olan mı korkma ya allahtan başka kim kimden korkar.
Sen Allaha sığın yani dua et bir şey olmaz.
cinler gerçekten var elbette ama youtube'da izlenme için böyle şeyler yapıyorlar, inanma.
Amatör kanal ve dağda buluyorlar izlenmesi baya az videonun baya gercekci hareket falan ediyor insan gibi değil yani
sanmıyorum ya link atabiliyor musun
Kanalın ismi bir de sen gör
Bi videosunu İzleyip bisey soylermisin lutfen
Izledinmi
alkarısı cini videoya baktım şimdi bence inanma, düşük takipçili abone kasmak için yapılıyor, türkiyede sinemada bile cinleri alet ediyorlar boş ver, gece hayvanın gözleri bile böyle parlıyor ne farkı kaldı şimdi
Yalan dime
Gözden değil hareket falan yapıyor ben ondan korktum
ben inanmadım şahsen, korku müziği koymuşlar bir de arkaplana, korku temalı video çekiyorlar, çektikleri şey muhtemelen insandır, yorumlarda da aklı başında bir yorum yok hayret doğrusu, muhtemelen kanal ayarlıyor.
Muhtemelen diyon isye
Bana çok aşırı gerçekçi geldi ya
Gerçek olsa izlediğimiz ixin bisey olur mu
bu tarz şeylerden korktukça gözünde çok büyür korkma hiç bir şey olmaz, cesur olduğun sürece. gerçek değil ama korkun gerçek, bu tarz videolar izleme, abi tavsiyesi, psikolojin bozulabilir, keyifli şeyler izle.
Yaşım 25 normalde korkmuyorum ama bu videoyu gördüm korktum çok gerçekçi ondan
olabilir korkma bence, hiç bir şey olmaz.
Arada bir gelir kahve falı baktırırsın koskoca cin biraz işe yarasın
Olmaz o görüntüler de sahtedir muhtemelen ama yine de izleme korkarsın
"Ümmetin her şeye besmele çeker, her şeyi kapatır ve muhafaza ederse, biz onların yiyecek ve içeceklerinden ne yer, ne de içeriz."
şu an kasiniyorsun emin olki bunun bedelini ağır ödersin ben olsaydım bu soruyu kaldırırım
Niyeki abi
Sordum sadece hercekmi yalanmı oldunu anlamak icin
O gördüğün gerçek değil emin ol yüzlerini göremezsin ama sana musallat olursa da bunun bedelini hayatinla bile ödersin bu konular ince ve derin konulardır senin piskolojin bunu kaldırmaz seni korkutmak için söylemiyorum onların üzerine konuşma ve düşünme tavsiye sadece
amatör kanal ya ben ondan korktum biraz
İnsan kılığında görünüyor du zaten vidyoda
Bide insan gibi hareketleri yoktu garipti gerçek deildir dime
Benden bu kadar sakin alay konusu etme bunu
Ciddiye aldım zaten ama baya korkuyorum yüzünü gördüğüm için visey olmaz dime abdestsizim
videoyu at bir izleyeyim merak ettim :D
kaçıncı saniye
https://youtu.be/oz4JRMMZyjk
şunun 17. dakka
Bakarmisin bi
uydurmasyon video bu :D amaç izlenip gelir elde etmek, sende yedin , boş ver öyle şeyleri
Yalan dime
Efekt ya da insan işidir dime
şunu izledim bu da efsane :D :
https://www.youtube.com/watch?v=MxJhEAEa31I
Abi gercekmi ya
Bisey desene
Gercekmi deilmi
bilemicem, belki gerçek belki uydurma ama önemi yok ki :)
Gercekmi sence yalanmi
Ben şu an dehşet korkuyorum cunupum zaten
aman ne korkacan ya, oku bir nas suresi uyu hiçbişicik olmaz.
Gusulsuzum bise olur mu
yoo , hiçbişi olmaz
Saol
sen de sağ ol, eğlenecek kanal buldum sayende :D