Ben bu habere denk geldim. Sizinkini görseydim onu paylaşırdim. Yani kimin o çocukla ilgilendiğinin çok önemi yok aslında. Önemli olan birilerinin desteğini almış olması
O kadarını yapamazsin nasıl olsa ama saldım seni çoktan git artık🤣 iyi ki o kapıma gelen kuryelere böyle yorum yapmıyor musum, demekki kapıdan gitmezlermis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gülben Ergen'den önce Gülsin Onay'ın haber olması gerekirdi. Yvşak Türk medyası...
Gülsün Onay-Can İncir haberi
Ben bu habere denk geldim. Sizinkini görseydim onu paylaşırdim. Yani kimin o çocukla ilgilendiğinin çok önemi yok aslında. Önemli olan birilerinin desteğini almış olması
Yazılımcıyım kendi projem için koşuşturuyorum ve destek bulamadığım için kuryelik yapıyorum 😂😂😂
Bak ağlanacak halime gülüyorum 😂😂😂
Nasıl buldun soruyu🤣 valla korkulur senden
E kendi çapımda var bir iki numaram 😂
Takibe almadım sonuç bu, demekki alsam sonucu düşünemiyorum 😅 o surili de takip atmış yorumda sesi çıkmadı ama engellemek zorunda kaldım...😏
Hakaretli bir yorum yaptı, saniyesinde silip engelledim, içindekileri dökmek için yapmıştır...
Sapık değilim be, minik bir şovdu sadece 😂
Öyle mi gelmedi bana bildirim görmedim yorumu. Sapıklık kelimesi nereden çıktı şimdi🙄😅 öyle diyen olmadı
Öyle havuzdan birkaç tane çektim, komple araştırmıyorum endişelenme diye dedim 😂😂😂
Adını soyadını söylesem kalpten gidersin heralde 😂😂😂
O kadarını yapamazsin nasıl olsa ama saldım seni çoktan git artık🤣 iyi ki o kapıma gelen kuryelere böyle yorum yapmıyor musum, demekki kapıdan gitmezlermis
Neyse...
Şans mı? Bu zamana değin neler çekti kim bilir.
Gördüğüm tek şey hayallerinden vazgeçmeyen bir Erkek.
Herkes ne kadar çırpinsa da bazen şans da lazım. Bu da onlara bir örnek
Bunca zaman emeklerinin karşılığında hayatın hediyesi bu.. tesadüf olmamalı.
bence bu çocuk planladı şansını denedi, ünlüler de sahip çıktı diye düşünüyorum
Var tabi ben geçen gitar çalarken sokakta bir yazar beni keşfetti
Çalma artık yazmı dedi 😂😂
bu cocuk kesin suriyeli yaa ahahah
Sen deyince bende benzettim ama YK ya da benziyor😅
Zil var çalabildiğim şu an sadece
Gülben’i çok severim içten biri o
Bilmem Gülben hanımın hareketi bana şov gibi geldi
Şans ne gezer bende ya
Sinan da ünlü oldu zayııır zayır ahaha
Sevindim onun adına
O piyanodan çok