Güncellemeler
+1 yıl
Soruya bi güncelleme getirelim normal falan diyorsunuz hayvan gibi bastırıyorlar 3 ayrı kişi bastırdı ben oyuncak mıyım ayrıca ben tuvalete yere yığılana kadar kimse benle ilgilenmedi bile ciddi ağrım vardı zaten özelde öğrendim mide duvarı kalınlaşması varmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet oldu öyle kendine insanım diyen kişiler.
Bastırması normal muayene ediyo seni, gözleriyle mi anlamasını bekliyorsun anlamadım
Bunu kime söylesen güler sana
Bastırarak muayne edebilirler ağrı tespiti ve ele gelen kitle var mı diye ama bazı saglik çalışanları hakikatten zorluyor sinirimi.
E nabızdan anket oluyor doktoru çalişanlari hijyeni değerlendireceğin ordan yaz bak kim köpek oluyormuş. Ben yaptım ertesi gün ard arda mesajlar geldi hastaneden
Oluyo mu öyle
Hemde nasıl oluyorlar bi görsen
184 şikayet hattı da var
Bagirmasi haksiz olmus ama bastirmasi gerekiyor hastalik tespiti icin
hayır gerekmiyor
Kaçıncı yüzyıldayız elle bastırma olayı mı kaldı bide bi kere değil kaç kere gelip bastırdılar
Saglikciyim evet gerekiyor. En basitinden apandisit tanisinda kisa yolla eger bastirdiktan sonra geri cekerken agrisi artiyorsa apandisit demektir. Ayrica icinde sislik var mı bunlara da bakmasi gerekiyor. Teknoloji gelismis olabilir ama ultrasona tomografiye yollayana kadar kisa yolla kesin tani koymakta mumkun. Heleki apandisit gibi canli bomba icin ne kadar erken o kadar iyi
3 ayrı kişide gelip bastırmaz yani hırpalandım resmen bide tuvalette yere düştüm o zaman gelip ilgilendiler bakmıyolardı bile
Ben 3 ayri kismina hak vermiyorum zaten sorudada yoktu. O abarti. Bir kere gelip bastirmalari yeterli.
Ben onlarin muamelesini veya sana bagirmalarina hak vermiyorum sadece bsstirma konusunda boyle bi muayenenin oldugunu soyluyorum
Çok bastırıyorlar özel doktoruna çıktım öyle hayvan değildi
Dedigim gibi birkere bastirip cekmesi yeterli olan bisey. Fazlasi buyuk ihtimal stajyerlere ogretmek icin veya kendi snlamadigi icin milleti yollamistir. Sikayet etmek istiyosan cimere yazabilirsin sorusturma aciliyor haklarinda. Ama universite hastanesiyse bu sikayetini ciddiye almazlar devletse et
apandisit için bastırmaktan daha matınklı bir teşhis var eğer karın ağrısı kişiyi zıplatamıyorsa apandisit demektir, Sen sağlıkçıysan ben hekimliği bırakıyorum senin gibi biriyle aynı mesleği okumama gerek yok apandisit ağrısını bastırarak anlamak apandistin patlamasına bile sebep olabilir
O zaman bence birak hekimligi. Hicbir yerde hicbir muayenede hastaya hadi bakayim zipla dendigini gormedim. Bastirinca da apandisitin patladigini. Buyuk ihtimalle ogrencisin ve boyle konusuyosun okulunu bitirip sahaya ciktiginda yorumunu tekrar guncelle tatlim. İyi gunler
Evet saglikcilar daha cok para istiyor ama isini duzgun yapan sayisi cok az
ozel devlet ayni, hepsinde de saglikcilar kafayi tirlatmis
ben bir kere özel bölge içib bir doktora gitmiştim keşke gitmeseydim
Neden
burdan anlatılcak bir şey değil ya açık bir yerde anlatmak doğru olmaz
Özelde anlatabilirsin istersen
Biz özeldeydik yine aynıydı. Sana stajyer denk gelmiş staj yapmış resmen.
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız?
İlaçlarımı içiyorum şu an iyiyim mide duvarımda kalınlaşma varmış
Hergün yeni bir hastalık öğreniyoruz
Evet ilerlerse mide kanseri olabilirmiş
Offf aman dikkat
Hayır, bana hep iyi doktorlar çıktı.
O doktorlar boşuna dayak yemiyor
Hayır ama bana denk gelirse kötü olur
Öyle davrananı skrm olmadı
Davranırsa haberlere çıkarlar şiddetten
Olmadı ya