Hayati kolay sannediyorlar mk cocuklari, calismak isteyen yok, okumak isteyen yok, kolay para isteyen cok ama, sadece kiyafet, makyaj, eglenmek
Igreniyorum
Hayati kolay sannediyorlar mk cocuklari, calismak isteyen yok, okumak isteyen yok, kolay para isteyen cok ama, sadece kiyafet, makyaj, eglenmek
Igreniyorum
Para kazandıran işler sınırlı. Bunu da söylemeli. o kişileri çok fazla geliştirmeleri lazım kendini veya aileden zengin olmalılar. Daha öncede yazdım ülkenin % 56'si asgari ücretle çalışan kişilerden oluşuyor. bunlari göz önüne alırsak objektif olabiliriz
Çalışma şartları iyi mi bugün fabrikaya gittim bana 25 kilo kaldıracak sin doyor asgari ücrete ben üniversite mezunuyum ingilizce bilen biriyim üstelik çoğu kişide böyle dinanimli ne yapacak insanlar sefil halde kölelik mi yapacak senin gibi
İşte bu yüzden gençler çalışmak istemiyor değil gençler ezilmek istemiyor hak ettiğini istiyor
@Sweet-Witch kesinlikle 25 kilo nedir Allah aşkına çoğu işte böyle şartları zor mobing kolay mı dünyaya bir kez geliyoruz birilerin egolarını uzuerimizde tatmin neden ettirelim ezilelim
Gerçekten öyle çok üzülüyorm bu duruma o kadar yıl oku et kendi mesleğini bile yapama asgari ücretli çalışan olarak 12 saat kölelik yap
Cevap
9Cevap
Kolay para nerde 24 saatir gözüme uyku girmesin daha devam ediyorum işteyim hazıra cökmek güzel bende isterim yan gelip yatayım ama olmuyo
Hayatında ne başarın var ki insanlara laf ediyorsun? Bir inşaat işinde bir gün çalışsan hayata lanet edecek insansın boş boş konuşuyorsun ilk önce kendine bak.
Zoruna mi giiti
Soruma cevap ver zoruma gidecek bir şey yok hayatımda
Soruya cevap veremiyorum neden böyle saçma bir soru soruyorsun? Ezik misin nesin
Evet çektiğim zorlukları çekseler intihar ederler toplu katliam yaparlar.
Hayatın kolay olmadıgını biliyoruz oku oku bizde bıktık sınav sorularını çalınıyor tam puan çeksek de torpil geçiyor çalışmak isteyen var ama atanan yok pek
Napsınlar eğleniyorlar her şeye de bir karışmayın gerçi karışsanız da sizi takan kim
z kuşağı maalesef öyle yaşayıp görcez.
Önceki genclerden de olmamislti
Sakin ol 😃
Olamiom abiii yaa bazilarini gorunce sinirim bozuluo
Ben okulu bıraktım çalışıyorum hayat zor yas22
Kesinlikle
Dur sakin 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?