30 yaşındaki insan ve 17 yaşındaki rus ya da yabancı bayanı?

Instagram'da canlı yayın açarken konuşup hal hatır sorup daha önce de birkaç sefer yazıp konuşup iletişim kurup yani Normal yani çok aralıklı değil ara sıra storylerinde alkol içip eğlendiği görülüp ve sadece kahve içip arkadaş ve dost olarak kalaraktan kalkmak istenmesi ama çok az Türkçe bilip tam anlayamıyor olması ve arkadaşının olması yanında o az çok Türkçe bilmesi bir kafede oturup Normal yani hiçbir şey yok Sadece bir çay içmek ve onların hesabını ödeyerekten kalktım yanındaki 17 yaşında bayanın işte kendince espri üretip kendince şte bu benim çocuk İşte bu benim koca falan deyip yanındaki insana dalgaya alması ve burada artık telefondaki Çeçen arkadaşına ne dediyse bilmiyorum Tabii Rusça anlamadığından dolayı ama çevirmene baktığında 30 yaşında ki Adam yanıma geldi gibisinden bir şey yazmış ama halbuki kendisi çağırdı beni oraya benim de niyetim sadece bir kahve içip çay içip kalkmaktı Daha sonrasında arkadaşlarını çağırıp Kafedeyiz haram gibisinden artık orada Rusça ne söylediyse çocuğa 4-5 kişi Gelip üstüme saldırıp yürümeye kalkması yabancının ve kafe çalışanlarının bir adama 4 kişi mi giriyorsunuz gibisinden konuşarak onları engellemesi yani yabancıların gelip saldırmaya kalkması 30 yaşındaki adam 17 yasindaki kızın yanına gelmiş gibisinden tavır takınmaları demek istediğim benim burada Sadece dost ve arkadaş olarak muhabbet edip masadan kalkmak da amacım Herhangi bir kötü düşünce ve olumsuz düşüncem yoktu bu birincisi İkincisi o çocukların 21 22 yaşında olup 4-5 kişi olup saldırımı direkt saldırayım modunda saldırmaya kalkmaları ben buna anlam veremedim yani Ben sadece bir çay içtim Hatta orada alıp hesaplarını ödedim Hepsi bu iki kız vardı orada yani burada olumsuz olarak bir suçumun olduğunu düşünmüyorum yani ben orada sadece mütevazi bir çay içmekte amacım orada kız Ne dedi Ne söyledi orada arkadaşlarına Onu anlamadım çocuklar direkt saldırmaya gelmiş yani yabancı birinin saldırması onları deport ettirm
30 yaşındaki insan ve 17 yaşındaki rus ya da yabancı bayanı?