Bu defa da ilginç şeylere tanık olamadık.. Şans... 🖐️😊
Mesleğin icabı gördüğün ilginç neler var?
Bu defa da ilginç şeylere tanık olamadık.. Şans... 🖐️😊
İlginç olur, komik neşeli şaşırtıcı... Anlat kafamız dağılsın...
Hani aşçılar ayrıldıkları otellerin ipliğini pazara çıkarıyor ya isim cisim vermeden.. Onun gibi...
2005 yılı İstanbul'da Tİstanbulun en meşhur otellerin den birinde çalışırken, otoparkı yani beni beni arayıp Alex gelecek haber verirmisin dediler. Bende çok sevindim Fenerbahçe'li Alex gelecek, bekle Allah bekle, bir genç geldi selam verdi, bir şey soracak gibi vaz geçti. Sürekli arıyorlar, "daha gelmedi mi" diye, meğersem şarkıcı Alex imiş adamı tanımıyorum. Bütün hevesim gitti, moralimi bozdular. Bazılarının asansöre bile binmeye sabırlarının olmadığı, bu ülkenin bence en büyük ve pahalı aldatma evi idi orası. 18'lik erkekleri getiren yaşlıca kadınlar, 20'li yaşlarda kızla gelen 60'lık,80'lik ihtiyarlar, gariban siyahi erkekleri, ücreti mukabilindr getiren varlıklı ve meraklı hanımlar. 5, 6 ayda zor dayandım, Anadolu yakasında bir projeye geçtim. İyiki yapmışım, bu sayede aynı şirkette, yarı huzurla 18. Seneye giriyorum, ünlüleri görmek, onlarla konuşmak hoşuma gidiyordu, çok düzgün insanlarda geliyordu ama orada kalsaydım işi bırakırdım sanırım.
Vaaay çok fena şeyler görmüşsün tuttum seni
Birtane adam vardı, orada yaşıyordu, otelin gecesi 300 dolar. Her gün başka bir Rus geliyordu ama bizim mankenlerden daha güzellerdi, sarışın, kızıl, esmer. İşin komik tarafı, adamlar, oraya geldikleri araç kiralık vergiden düşüyor, benzin vergiden düşüyor, otel parası vergiden düşüyor. kızları stant görevlisi gösteriyor, vergiden düşüyor. Birde Masonların Cumhuriyet bayramı balosu vardı ki, adamlardan nefret ettim, helle otoparkta yer bulamadı diye sizin Cumhuriyetinize de, balonuza da" diye başlayan küfürlerine zor zapdettim kendimi.
Vay beeee
Bir gece 18 yaşlarında en fazla 19 bir kız. Çok serhoştu, sanırım, onun kafasında ben bir faşisttim. Otelin önüne geldi, "siz neden burada duruyorsunuz, insanlara hayatı zorlaştırıyorsunuz?" dedi. Kıza cevap vermedim ama yemin ederim çok üzüldüm haline, "inşallah evine gidrr başına bir şey gelmez dedim. Çocuk daha ailesi okusun diye, belki ne zorluklar yaşıyorlar ama bunlar kimlerin gazına gelip, bu saatte bu kadar serhoş dolaşabiliyorlar diye düşündüm. Götürdün içirdin, erkek ol bari evine bırak. Peyami Sâfa'nın sözde kızlar romanındaki Behic ve Sirete çok küfür ettim. Ülke elden gidiyor, Yunan bursaya girmiş, bunlar kızların ve Avrupalı gibi olmanın peşinde. İşte bu zihniyet halâ var maalesef, bunları içimizden söküp atmayı beceremedik.
Üzücü böyle şeyler. Bir şey de yapamazsın. Sana ne der...
4 yıl önce gece 12 gibi Moto kuryelik yapıyordum. Spariş te müşteri daire no yazmamış arayıp daire no sordum. Telefon daki bir erkekti daire no yu söyleyip güvenliğe Diyafonun çalışmadığını söylememi istedi. Neyse daireye gidip zili çaldım. Kapıyı 26 27 yaşlarında uzun boylu balık etli bir kadın açtı. Sparişi verirken bana ingilizce bir şeyler söylüyor. bende anlamadığım için iyi akşamla diyip arkamı döndüm. Bir baktım terlikleri ni giyip arkam dan gelip koluma girdi. Dönüp Ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken. bana türkçe arkadaş dedi ve beni alıp merdiven boşluğuna götürdü. Dudağıma yapışıp öpmeye başladı sonra kemeri mi çıkarmaya çalıştı. Ben de no no kamera diyip sağa sola bakınca. no kamera dedi ve yine kemeri mi çözmeye çalıştı. Sonrasını hatırlamıyorum kendimi kaybetmişim😂 şaka bir yana ukraynalı bir bir kadındı bunu neden yaptığı hâlâ da bilmiyorum
İlginç olmuş 🙊
Kameraya almış bence
Satmıştır
Bilemedim
Olabilirdi
İyi etmişsin. Ama hiv 3-5 günde çıkmaz. 6 ay beklemen gerekli
👍 Kuluçka süresi var. Kapar kapmaz tahlilde çıkmaz. Ama şu an öğrenmiş olman geceni berbat etmesin... Bişey olmamıştır... İyi düşün.
Hiv kapmış olmak hemen hasta etmez. Yıllarca hasta olmayan var. Fark etmeyen var...
Sen bilirsin 🖐️
Rica ederim
Meslegim icabi pikin alaninda devriye atiyorum herkesin cikmiş olması lazim baktim tenhada karanlik hava bir araba kabutun uatunde kadin adamda arabayi tamir ediyor varsayalim yanina gitmeden uzaktan anos ettim cikmaniz lazim kadin el isareti yaparak bir dk dedi tamam isiniz bitince cikin dedim cikista tesekkur edip ciktilar
😲😲😲😲 Teşekkür de ettiler demek.. 🤣
Çok fenaa
Şimdi kimsenin işini yarıda bırakmamak lazım görünen yerde olmadıktan sonra
Birgun yuruyus yapan kadinlar * etti surada uygunsuz durum var diye gittim yuruyus yolunun kenarinda olmaz dedim erkek kizarip toparlandi kadin nerede olur peki dedi bak şu dereye dogru inin orasi sakin genelde orada yaparlar dedim onlarda oraya gitti 🙊
Araba tamiri önemli tabii.. 🤣İyi ki yarım kalmamış. Tamirat yarıda kalırsa iyi olmuyor.
Mesleğiniz ne?
Simdi desem yorumda ywzmayayim yazma ozaman diyeceksiniz
Pekii sormadım farz edin. 🙏🙊
Konturolu saglamak gibi piknik alaninda gibi diyelim anladin sen onu🤣🤣🤣
Evet tahmin ediyorum.🙃
Sizin meslek ne desem
Avukatım ben.
Masallah herkesin derdini dinle isin yoksa
Hangi branş
Cezami
Icrami
Boşanma avukatimi
Aaa aklima bir soru geldi
Erkek aldatilsa bosanma davasi acsa kadina nafakami berir kadindan aldatildigi icin parami alir
Ciktin sanirim
Çok nadir boşanma var (2-3 dosya.. Kıramadıklarım)
Gerisi ceza..
Soruma cevap alabilirmiyim
Bir erkek karisinin kendisini aldattigini isbat eder bosanma davasi acarsa kadin cezami alir yoksa nafaka gibi ödülmü
Sinir bozucu bi konu di mi...
Nafakanın bununla pek ilgisi yok aslında... Hakimin vicdanına kalmış. Zinayı ispat zordur. Zina değil de genelde güven sarsıcı davranış olarak yorumlanır. Zina kanıtlanırsa, zina eden taraf edinilmiş mallara katılma rejiminde pay alamaz. Ama nafaka bambaşka.. Kusur veya kusursuz olmak çok aranmıyor. Gene de iyi bir taraf vekilliği ile hakim ikna edilebilir. Dediğim gibi takdire bağlı..
Evet arkadasin karisi sen iyi adamsin ama ben seni sevmiyorum diyip gitti ve nafaka aliyor
Peki bir cocuk kizla evlenecem diye kari koca oldular iliskiye girdiler kiz zari diktirdi baska biriyle bakireyim diye evlendi adam bu kadini mahkemeye verse bena aldatti diyip bosansa kadin ceza alirmi
Evlenmeden önceki vakıalar boşanmaya konu olmuyor 🙃
Ama sifir diye adama ikinci el araba satmanin cezasi vad bunun niye yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Geçen böyle bi yargıtay kararı vardı boşanma sebebi saymamıştı..
Mesleğim icabı değildi ama eşim kadın iç giyim mağazasında çalışıyordu erkekler gelip soru sorup eşim ile birlikte seçiyor konuşuyor hediye olarak hazırlıyordu eşimle konuşmalari fikir alıp önerisini dikkatlice dinlemeleri tuhaf geliyordu bana
Kiskanmiyormusun ki
Cevap
21Cevap
şu an için ilginç gördüğüm bir şey yok
Tamam
Sene 2012'de Pitbull İstanbul'da konser vermişti. Ertesi gün de İstanbul gezisi yaptı, ben da takip ediyordum. Galatasaray Su Ada'da rezervasyonu vardı. Hep beraber gittik. Motorla adaya geçip, güvenlik noktasına vardık. Güvenlik, rezervasyon için isim sordu, tercüman de pitbull dedi. Güvenlik bize baktı, 10 kişiden fazlaydık ve "Köpek alamıyoruz içeri" diye cevap verince gruptaki türkler olar gülmekten ölmüştük 😁😁
🤣 Çok eğlenceli teşekkür ederim
Sadece Otel resepsiyonun da çalışıyorum desem kâfi olacak.
Bir iPhone telefonun havada ne kadar mesafe ucabildigi konusunda bilgim var.
😂😂😂😂😂😂
Ooo sağlam uçuyor yani 😊
Açıkçası ne göreyim ben :) genelde herkesin hırslarının sonucunu görüyorum haktan hukuktan bahsedip sonra kardeşini dolandıranlar da filan falan gördüm:)
hep kötü şeyler ilginç yok:)
Haklısın
Kolye şeklinde zincir kok görmüştüm. Tabiki bunlar bakteri :D
Hıımm değişik
İşyeri klasik fabrika olduğu için pek komik olaylar yaşamadım.
😊 Pekiii
Yıllarca futbol ve hukuk sektöründe görev yaptım çok eğlenceliydi çok 😂
Ne güzel 🤭
Teşekkürler
Mesleğim içabı yabi yaz tatilinde ek iş yaparken yanlış olaylara şahit oldum ama burayayazamıyorum
Peki
Otelde çalışıyorum evli bekar farketmez herkes herkesin karisiyla kadınlar kucakdan kucağa fena fuhuşlar dönüyor:)
Hıımm karışık işler
Yani karımı bir belediye iki otelde çalıştırmam asla.
😊 Pekii
fabrika da cisiyirm hic de bisi gormedim aldatmalar harisivi
Karaktersizlerden başka ilginç gelen bişey yok. Onlarda standarta bağladı artık alıştık
Pekii siz de anlatmayın 😊
Sanayide çalışırken ne dolandırıcılıklar gördüm bir bilseniz🙂
Bilmiyoruz valla
Bizim meslekte akıllı insan az hala teknisyen kafaları
neler görmedim ki (restoran işletmecisiyim)
Bilmiyorum ki neler görmedin ki...
21'in içindeyim. Neden sordun?
😊 De o zaman
Eyvallah
Çok acayip şeyler yok ya
Pekii 😊
🤣 Pis dayak yedim o var tiktok videom var
Aaa çok acayip.. Tiktok yok bende ama üzüldüm yaa Neden yedin
İş yüzünden 😀 bwn çok güldüm az daha ölüyordum
Ayyy çok merak ettim ama burada anlatmazsın..
😀😀
burada anlatılmaz ama komikti baya
Ay herkes de ketum çıktı...
İyi anlatma ne diyim 😊
Ayıp olur şimdi söylesem 😂
Hıımm o kadar diyorsun...
O efendi düzgün bildiğimiz tüm meslem gruplarının tuhaf hallerini gördüm
Mesleğin ne?
Söylemim ben
Ay ne gizem bu yaaa... Yeminli misin arkadaş?
Özele gelmen gerekiyor 😂
Gelmemmmm
Gelmaaaaaaa
🖐️👍
Evlimisiniz
Evet evliyim
Ben bekarım sebep belli oldu
Ben makara yapayım az kafa dağıtayım diyorum milletin ketumluğu tuttu
Ketum kim bu arada 😂
Herkes.. Baksana yorumlara. Anlatamam diyor herkes. Aman bayıldım ben de... Anlatmayın bre...
Ama özel iş nasıl ifşa edelim 😂
Yahu ne bilicez kim kimdir? 😊 Neyse boşverelim kapatalım bu bahsi
Tadımız kaçmasın melek
Kaçmasın 🤪
Siz İstanbuldamısınız
İzmir
Çok uzak
Nereye?
İstanbul'a
Ne alaka?
Ohoooo
Ortalik yere soylenirki yaa anla beni 😅
Mesleğim icabı çok toz gordum
Pekii
Hadiyaa hersey beklenir haklısın
İnsanlar.
Haha neler neler
Aman herkes neler neler yazıyor anlatan yok. Pişman oldum sorduğuma.. Herkes ketum 🤪
İşim geregi görmediğim kalmadı diyim
Aman söyleme sakın. Soruda söyleme dedim zaten.. 🤪
Hahs peki ii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?