Haftaya babam emekli maaşına alacam
4250₺ alıyordu
3.500₺ taban fiyat dı
Emekli en düşük 5500 alacağına göre
Babam kac para alır tabandan 1.25 falda ise 6.750 zam falan 7 bin maaş mi alacak?
E devlete bakıyorum değişkeni eski maaşı yazıyor
4250₺ alıyordu
3.500₺ taban fiyat dı
Emekli en düşük 5500 alacağına göre
Babam kac para alır tabandan 1.25 falda ise 6.750 zam falan 7 bin maaş mi alacak?
E devlete bakıyorum değişkeni eski maaşı yazıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zamlı maaş yattıktan sonra işlenir
Anladım bende 15 gündür bakıp duruyorum 😂 baksam elime bi şey geçmeyecek gerci de merak işte
Sence kaç alır Şu an 4.250 ₺ alıyor
5750 alır net
Hacı dalga geçme
%30 zam geldi maaşlara, ne dalgası
3.500₺ ala 5.000 e yğksekşyor baban taban fiyattan 750 fazla alıyor Buda 6.259 Edşyor eee ona da zam gelecek en az 6.500 almalı feğil mi
3.500 taban fiyat 5.500 TL oldu
Taban fiyatın kaç olduğunun önemi yok, o 3500 alanlar için geçerli. Seninki zaten tabandan almadığı için hali hazırdaki maaşının %30 fazlasını alacak, 3500 alanlar ise 5500 alacak
Saçmalık değil mi?
3.500 alan 5.500 alacak
4.250₺ alan 5.750
Babam 250₺ zam almıs olacsk
Saçmalık
250₺ Fazka mş alacak
Taban fiyattan
Taban fiyata göre Şu an 750₺ gazla alırken
Zamlı flyet ile taban fiyattan 1.000₺ fazla almalı bana göre ama diğeri ise saçmalık
Yav saçmalık zaten. Ama bunu asgariye zam gelmesi gibi düşün. Atıyorum ben asgari 5500'ken 10 bin alıyorum, asgari 8500 olunca benim de 20 bin almam gerekirken 20 bin değil de %55 zamla 15.500 almaya başlıyorum. Arada hiçbir fark yok, aynı hesap
Yooo tam tersi olmalı senin durun 😂
Babam asgarş ücret 2 kar maas alırdı eskiden
3 yildir calısmıyor bu yil çalışacaktı en az 10 bin maaş verilmeliydi
Babam 3 yildir calısmıyor gitti iş yerine. Asgarş ücret vereceklerine söyledi patron babam dedş asgarş ücret alacağıma çalışmam dedi calısmıyor
Usta babam usta Tezgahtar ile ustaya aynı para verşyor is veren saçmalık depşl mi orta kesimi bitirdiler
Tamam işte aynı durum. Baban da yaşamış, 2 sene önce asgarinin 2 katını alıyorken bugün alamıyorsun. Aynı iş yerinde 2 yıldır çalışıyor dahi olsan, o zam farkını yansıtmıyor patron ya da memursan devlet yansıtmıyor. Asgari 2 bin iken 8 bin alan uzman çavuşlar bugün 14 bin alıyor, aradaki uçuruma baksana. Aptal bir sistem, ben asgarinin 2 katını ya da 4 katına çalışıyorsam daima o fark korunmak zorunda. Ancak gel gelelim korumuyorlar, 5 binken 15 bin alanın bugün 25.500 alması şart
Ona anca millet vekili olurdan alırsın ya da hazine garantili bir iş yaparsan 😂
Bakkal acsam hazine garantili olur mu acep
Bakkalda belirli paraya ulaşamaz isem devlet karşılasa o paraya
Esnafın durumu daha beter, kafasına göre zam yapamıyor, yapsa müşteriyi kaçırıyor. Çoğu esnaf bundan 3 sene önce asgarinin 4 katını kazanırken şu an asgariyi zor kazanıyor
Aynen öyle ülke ne hale geldi ama buna halk isityor dün anket izledim adamlar halen bildiklerinden vaz geçmiyor ve sana bir link atacam açılırsa izle
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Sonuna kadar izle
Ehehe aynen özeti ülkenin
Sonu süper gülmekten yarıldım 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!