Ben özel güvenlik olarak hastanede görev yaparken ölen hastaları biz teslim alıp, morga götürüp, morgtan da yakınlarına teslim ediyorduk. Morgtan korkmayan geceleri girebilen sayılı bi kaç kişiden biriydim.

Ben özel güvenlik olarak hastanede görev yaparken ölen hastaları biz teslim alıp, morga götürüp, morgtan da yakınlarına teslim ediyorduk. Morgtan korkmayan geceleri girebilen sayılı bi kaç kişiden biriydim.

Kur'an kursu hocam bir camide müezzinlik yapıyor. Her sene ziyaretine giderim. O sırada gasilhaneye girdim. Sonra biraz düşündüm, şuraya kaç kişi geldi geçti acaba. Geçen ay da mezarlık ziyareti yapmıştım. orada hayatımi sorguluyorum bazen, neyde doğru neyde yanlış yaptım diye. Ama hiç morga girmedim.
Geçen sene annem beyin ameliyatı olacak. Bir gün önceden hastaneye yattı. O zaman da kalabalık bı aile vardı böyle ağlıyorlar bı yandan da dua ediyorlardı. Sonra ben bı ara dışarı çıktım böyle nasıl ağıt sesleri yükseliyor bagiranlar bayilanlar bilmem neler. Bayağı etkilenmiştim. Canlı olarak ölen birisini görmedim belki mork falan.
Ama ilk defa ölümün bu kadar yakıninda hissetmiştim kendimi.
Bı de annem ameliyata giricek 1 gün sonrasına. Yani geçen sene için diyorum.
Bayağı bı korku stres basmisti
Ne morgu ellerimle bir sürü arkadaşımı toprağa verdim, akrabalarından verdim, eli kolu kopmuş bir sürü cenaze defnettim morg ne ki buzluktan çıkar bir et düşün başka hiç bir şey değil Allah'ım imanla gitmeyi nasip etsin
Hepimizin eninde sonunda, mezara girmeden ziyaret edeceği yer. Allah hayırlı, imanlı ölüm nasip etsin hepimize.
Morga girmedim fakat cenaze yıkanan yere girmiştim.
Cevap
65Cevap
Hiç girmedim ama korkmuyorum sadece tuhaf hissederim daha önce girmediğim için
Ölüden değil diriden kork derler. Aynı o hesap ben de korkmazdım sanırım. Biraz tüyler ürpertici tabii ama insan alışır zamanla o işin içinde ola ola.
Dedemin vefatında girmiştim. Bir de morg mezarlığın içindeydi. Üstüne üstlük mezarlık dağ gibi bir yerdeydi ormandan hayvan sesleri falan geliyordu o zamanlar 13 yaşında falandım çok değişik bir atmosferdi her dakikask halen aklımda
Girdim. Bir defa girmek zorun da kalınca korkmuyorsun sonra
Mezarlıktan korkanın sevdiği ölmemiştir
Ben akşam vakti mezarlığa gitmiş insanım. Morga da giderim. Ben maneviyatciyim. Bu dünyadan ziyade ölümden sonrasını çok daha fazlasını düşünüyorum 😇
Birkaç defa morga girdim. Oradaki cansız bedeni kuşakladıklarım oldu. Hatta öz halamı dâhi alıp kimse olmadığı için o an hoca hanım ile beraber yıkamak zorunda kaldık...
Önünden bile gecemem korkarım girsem gece uyuyamam kesin
Kız sen aylardır yoktun nerdesin balım
Girmedin korkmam aslında mezarlıklara da sürekli gitmek lazım. Ölümü unutuyoruz. Baya alıştık dünyaya hiç ölmeyecekmişiz gibi
Bir gece hastanede mescid ararken morgun onunden gectim tam o an ışıklar söndü benim kaçışımi bir ben bilirim bir Allah 😂
:))
Hiç girmedim Allahım morga son kez sevdiğim birini görmeyi de bana göstermesin korkmam ama sevdimse korkarım
fetus otopsisi yaptım ama morgda degil makroskopide morga hic girmedim atmosfer nasıl bilmiyorum
Korkmak demeyelim. Ölüden korkmak ahmalık aslına ne zararı olur. Sadece kötü hissettiğim için duramam.
Anatomi dersinde kadavrayla çalıştığımızdan ne ölü, ne de morg korkum yok gerçi önce de yoktu..
Girdim bir çok insanda kaybettim ölüden değil diriden korkacaksınız arkadaşlar iyi geceler
1 kere görevliyle girdim sanırım. korktuğumu hatırlamıyorum.
Morgda yattım, üç kere girdim ellerimde ölenler oldu ama mühim değil.
Morga girmedim ama anatomi dersinde inceleme yapmıştık.
2007 Yılında dedemi son kez görmek için girmiştim. O soğukluk ve o koku hâlâ hafızamda.
neyınden korkucaksın.. korkucak bırsey yok kı.
Genelde fakirler korkmaz ölümden çünkü bu dünyada bişey yaşayamıyor diye, zenginler çok korkar çünkü lüks ve sefa içinde yaşadıkları hayatın sonsuza kadar sürmesini dilerler
Babamı gördüm vedalaştım. Sonra da teslim aldım...
Valla ilkkez babam öldüğünde girdim. kötü deneyimdi.. yine de korkarım sebebi yok aslında 🙂
Bende korkmuyorum birkaç kez yanlışlıkla girdiğim oldu hiç tepkisiz geri çıktım
@kizilckkk yanlışlıkla girmeyi nasıl becerdin 😅
Evet girdim hayır korkmadım ama karmaşık duygulara büründüm
@Asibirbey hüzün , iç burukluğu, ölümle hee an burun buruna olduğunu hatırlıyorsun buda insanın içini tuhaf yapıyor
girmedim ama korkmam. herhalde
ölüden zarar gelmez diriden korkacaksın canım
Evet girdim , ölülerden değil dirilerdendir korkum🙏☘
Girdim, korkmam. Ölüler topluluğu en güvenli yerlerdir
Ölüler için uzelme harry yaşayanlar için üzül, hayır
Çok girdim, sağlıkçıyım ölüden değil diriden korkmak lazım
Gitmedim ama oluleri gordum, huzur evinde calisiyordum.
Dirisinden korkmadığım birinin ölüsünden mi korkucam
Evet cesaretli bir arkadaş maşallah kız dediğin öyle olmalıdır
Ben de korkmam, insanın dirisi tehlikeli, ölüsü değil 😕
Girdim ve yapmam gerekenleri yaptım korkacak bir şey yok ki
Herseyi yaptım son 4 tane hedefim kaldı ondan sonra belki 😀
Yanımda biri fenalastiginda elim ayağım buz kesiyor, nefesim kesiliyor. Morga girsem herhalde direkt ölürüm ve beni hemen dolaba atarlar
Morga da girdim ceset de te topladim ölüden korkulacak bisey yok asıl canlilardan korkmak lazim.
Yeni ölmüş birinden değilde deformasyona ugramissa çok fena oluyorum o da korkmaktan değilde ne biliyim korku filmi içine girmişim gibi oluyo
Girdim, korkacak da bişey olduğunu sanmıyorum, dünya hayatını tamamlamış cansız bedenler var sadece
Morga girdim. Gece de olsa girerdim korkmak için bir sebep olduğunu sanmıyorum
Been teyzemin cenazesinde girmiştim mosmordu ondan sonra hep korkarım giremem yanından bile gecmem
Hic anormal bi olay yasadin mi peki
Anormal bir olay mı bu?
Tekrar okur musun yazdigimi
Özür dilerim yanlış okudum hayır sadece ölü ikiz bebekleri morga koyarken sarılmıştim ve çok ağlamıştım sıcaklardi hala açıkçası öyle ruhani varlıkların varlığından korkmam
Anladimm
Bazen terleyince içine girdiğimde oluyor
Terleyince morga mi giriyorsun 🤣
Tabi serinlüyüüük adana sıcak babba
Morga girdim ölü de yıkadım dokundum.
Ölü yıkadım. Çok da korkulacak bir şey yok.
Korkmazdım da hüzünlenirdim baya
Garipserim ama korkmam
Girmedim ama korkmazdım.
Hayır ölüden neden korkalım
Hiç girmedim fakat korkarım bence fkdkdk
Ölüden değil canlıdan korkulur.
Gittim korkmadım ölü de gördüm korkmadım
Morga girmiştim. ama korkmadım
Girdim giriyorum hastanede calisinca. d
Bir gün gireceğiz galiba.. hayırlısı..
Çok girdim ölüden değil diriden korkun.
ölülerden degil zaten dirilerden korkucan skfkjds