Durumumuz iyi. 6+2 bir evdeyiz. Ablam ruh hastasi bildigin benden nefret ediyo surekli bana sen bencilsin ikiyuzlusun vs sayip sovuyo asla icimde kotu niyet yokken hareketlerimin altinda farkli şeyler ariyo alakam olmayan yakistirmalar yapiyo onun negatif enerjisi beni boguyo. Ama ayni evde oldugumuz ve yasimiz yakin oldugu icin bir sure birbirimizden uzaklassakta sonra yine mecbur muhatap oluyoruz. Annem iş kadını diyebilirim surekli iş yerleriyle ilgili gergin kaygili stresli ona yemek hazirliyoruz kendi ellerimizle masaya oturmuyor ya da 1 saat falan onu bekliyoruz hediye aliyorum cok ilgisiz verdigimiz degeri gormuyo hep surekli iş kafasinda gicik bi oglak kadini. Babam çok ilgili sağ olsun ama o da ozel hayatimizi cok kurcaliyo. Bunaldim ruh halim degismeye basladi cidden. 15-20 bine vs ev kiralasam kafami toparlasam diyorum. Sizce kendi evime cikmali miyim? Para sıkıntım olmaz kendi gelirim de var.
Bir yandan da bazi gunlerimiz cok guzel geciyo artik genc kadin oluyorum son annemin babamin minik kizi oldugum yillsr bu zamanlar diyorum ailemle biraz daha vakit gecirip kendi hayatima dalayim vs. Ama katlanamiyorum ablama ozellikle psiolojisi bozuk bence. Bu kadar kindar birisi olamaz beni şeytan olarak goruyo resmen.
Sizce ne yapmalıyım? Empati yaparak cevap verin.
Bir yandan da bazi gunlerimiz cok guzel geciyo artik genc kadin oluyorum son annemin babamin minik kizi oldugum yillsr bu zamanlar diyorum ailemle biraz daha vakit gecirip kendi hayatima dalayim vs. Ama katlanamiyorum ablama ozellikle psiolojisi bozuk bence. Bu kadar kindar birisi olamaz beni şeytan olarak goruyo resmen.
Sizce ne yapmalıyım? Empati yaparak cevap verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siz bilirsiniz ama bence ablanızın bu durumu sürdükçe ayrı evde olsanız bile rahatsızlığınız bitmez, azalır ama bitmez.
Evet gerçekten. Kimse benim kişiliğimi ezemez özgüvenli girişken ve kendini seven bir insanken bana öyle bir psikolojik baskı yaptı ki son 1 yıldır kendimi ben de kotu birisi gibi hissediyorum
Ablanızın bunu yapmasına sebep olmuş olabilecek bir olay mı oldu?
Kıskanç bence. Hoşlandığı erkeklerin bana yürümesi-yazması durumu oldu bazen ve hayatindaki her kiza karsi hoyle oldugunu farkettim. Arkadaslarinin hep onu kiskandigini ona kotuluk yaptigini ikiyuzlu oldugunu vs soyluyo bakiyorum oturuyorum cok normal gayet iyi kalpli insanlar vs. Ben mesela bi şaka yapiyorum samimiyetine altinda farkli neden ariyo bile degil direkt farkli bi şey gorup kavga cikariyo surekli onun kuyusunu kazmaya calistigimi dusunuyo. Asiri kiskanc ve kindar.
Çocukken de mi böyleydi?
Yine uyuz kiskanc inatci ve intikamci birisiydi çocukken de evet. Ama bir yaniyla da çok iyi çok guzel anlasip konusabiliyoruz o yuzden zaten bu kadar yipratiyoruz birbirimizi. Tamamen zıt olsak daha iyiydi. Muhatap olmazdik. Ama bir yanimiz o kadar uyumlu ki.
Fıtratı böyleymiş. Umarım zaman geçtikçe olgunlaşır.
sizi iyice bunaltmislar ilgi hic yok gibi gitme sansin varsa baska eve git kafani dinlersin kendine gelirsin biraz
Maddi durumda sıkıntı çekmeyeceksen kesinlikle çıkmanı öneririm.
Sanırım doğru olan bu. Mental olarak kotu bir hale gidiyorum cunku artik
Mesela babanın özel hayatına müdahale ettiğini söylemişsin ayrı eve çıktığın zaman bunların hiçbiri olmayacak ve sanırım anladığım kadarıyla baban biraz katı birisi ayrı eve çıkmanı pek müsade edeceğini de sanmıyorum bunun tek çözümü okulu veya farklı bir şeyi bahane edip farklı bir şehirde ayrı eve çıkman.
Bugün ne ekersen yarın onu biçersin ailen senin çocukluğuna herseyine tamul rtmisde sen kimsin ki onlara tahmul edemiyorsun
Peki başka eve çıkman bu duruma ailen ne diycek baban annen izin verirmi
Bak knk hayat şartları ne kadar koru olursa bile sen kendini mutlu etmeye bak nerede oturuyorsun
işte evleneceğim zengin kadın , beyaz atlı prenses böyle bişi :D
İşte bu hep geç evlilikler yüzünden. Herkes yuvasına yurduna gidiyor evler bosaliyor insanlar da birbirini özlüyordu
para varsa tabikide git ne ugrascan kedi köpek seviyosan alırsın eve bilgisayar alırsın takılırsın kendin mis gibi
Ablanı tedavi ettirsen.. bi taşla iki kuş vurursun
kendini rahat hissediceksen cikman en dogru olur gelirinde varmis cikmalisin bence
Bence çıkıp biraz kafanı toplaman sana çok iyi gelir
Ablan içimde seni kıskanıyor mu sanırım
Maddi imkanın varsa derhal kaç o evden
para yetmez cik tabi ama kiralar pahali
İmkanın varsa ayır evini
15 20 bine ev kiralamak mi :O
tabiki durumun varsa çık
Gel seninle ev arkadaşı olalım sevdim seni 😃
Ayrı eve çık
Olur tabi
Kendi evine çık