Aile & Toplum Kahve döküldü pantolonuma ve kalp şekli oldu bunun anlamı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kahve içiyordum üstüme döktüm ve kalp şekli oldu sizce bunun anlamı ne? Birkaç ay önce de yanlışlıkla elim kesilmişti yine kalp şeklindeydi. Güncellemeler+1 yıl Yani arkadaşlar şurada geyikte yapılamıyor ha resmen 😤. Kalp şekli oldu ama eğlencesine sorayım dedim. Tamam sormam daha Kahve döküldü pantolonuma ve kalp şekli oldu bunun anlamı ne? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kahve daha fincanda durmadan sana işaret yolluyor. Aşk geliyor aşkkk 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yahuu rastgele dökülen bişeyin ne gibi bi anlamı olabilir ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalp şekli olunca sorayım dedim öylesine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi yaptın şakasına dedim zaten kırılmaaa Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Ben patates görüyom abla :( 1 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalpten çok fasulye ye benziyor. 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşk iki vakite kapında, evlilik görüyorum. 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 31 tane talibin var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kahve daha fincanda durmadan sana işaret yolluyor. Aşk geliyor aşkkk 😃
yahuu rastgele dökülen bişeyin ne gibi bi anlamı olabilir ki?
Kalp şekli olunca sorayım dedim öylesine
iyi yaptın şakasına dedim zaten kırılmaaa
Ben patates görüyom abla :(
Kalpten çok fasulye ye benziyor.
Aşk iki vakite kapında, evlilik görüyorum.
O tuvalet kağıdı değil mi😀😀
31 tane talibin var.
Kırmızı oda reyhan
Hiç bir anlamı yok
Bu nasıl kalp