Hukuki karşılığını biliyorum da mantığıma yatmıyor ya, "çevremize rezil olduk" diyerek dava açmış kız tarafı ve tazminat kazanmış. Siz nişan bozsanız yapar mısınız böyle bi şey?

Hukuki karşılığını biliyorum da mantığıma yatmıyor ya, "çevremize rezil olduk" diyerek dava açmış kız tarafı ve tazminat kazanmış. Siz nişan bozsanız yapar mısınız böyle bi şey?

Davanın detayını bilmeden yorum yapmak gereksiz olur, böyle okunsun diye başlık atan haber sitelerinin haberine dönmüş. Çevrelerine rezil edecek bir davranışla, alınan ziynetler konusunda bir gasp söz konusu ya da sahtekârlık, yüz kızartıcı suçlar işin içine girerek bozulduysa nişan dava açılması iyi olmuş. Ki haklı bir neden olmasa sırf ayrılık söz konusu diye böyle bir kararın alınacağını asla sanmıyorum. Bu kadar büyütecek bir şey yok yani.
Nişan evlilik gibi prosedür şeyler etrafı memnun etmek ve eşya dizmek dönemi falan. Tanıma dönemi değil. Kimsenin kimseyi tanımak için uğraştığını sanmıyorum. Bu zamana kadar görmedim. Bu topraklarda görmeyeceğiz. Çünkü “elalem” kelimesi sadece bu alemde var
Bir kişi karşındakine seninle evlenmek istiyorum demesi söz niyeti sayılıyor ki burada nişanlanma durumu var. Normal bir şey o yüzden sevgilinizle konuşurken dikkat edin arkadaşlar bir çok insan bunu bilmiyor bende gecen sene hukuk dersinde öğrenmiştim
Maalesef ülkemiz insanının bakışı çok farklı. Olayı detaylı bilmek lazım ama az bile tazminat verilmiş. Bazı yerlerde bu durumu yaşayan kişiler hayatlarına son verebiliyor. Nişan atma olayında suçu olmayan taraf pek tabi tazminat isteyebilir
vermesin hayatlarına son, sınavda kötü not aldı diye de hayatına son veren var her sınava 100 mü vereceğiz o yüzden
Cevap
6Cevap
sebepleri makul kabul edilmemiş. demek ki erkek tarafının ailesi dengesizmiş. iyi olmuş. maduriyet varsa ortadan kaldırılmalı.
Kutsal karı cumhuriyetinde bugün...
TC kadını putuna bulaşan yandı. Yakında nişan bozan erkeğe süresiz nafaka ödetirler.
Çok saçma. Sanki erkek rezil olmuyor mu? Geri kafalılar iştee ne beklersin
Nişanı kız bozarsa tazminat şansı var mı acaba 🙄🤣
Aldatma falan olsa belki intikam almak için güzel olabilir ama yani çok saçma ya 😄
Vay be bende nişan attım resmi nikahta vardı herşeylerini iade ettim bi çöpleri kalmadı bende değişik insanlar
😂😂 artık evlenmeden bile para koparıyorlar erkekten
Kadınlarla konuşmak için bile 10 kere düşünmek gerek artık
😃
Ahahs o nişanlıyken öpüo koklayıp sonra giden erkeklere iyi olur.
İlginç şeyler oluyor ulkede
Bazı insanlar buna önem veriyor
Ohh iyi olmuş var mi öyle kandırmak vazgeçmek
iyi 30 azmış ama
Tek kelime ile "yuh"
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?