AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Beş kelimelik cümle bulamıyorum ben.
Bu ne biçim lahana turşusu
Haha bu iyiydi:)
Die with memories, not dreams.
Anılarla problemin var sanırım :) hatırlamak istemediğin şeyler var, hayallerinin yitip gitmesini istemiyorsun gibi gibi. :)) Salladım biraz.
Ahah, en azından denedin :)
Öyle oldu azcık :D
6. Hissimden nefret ediyorum sebastian..
Söyle ona sebastian " Haklısın, bazı şeyleri çabuk hissetmek insana çok zaman acı verebiliyor. " diyesim geldi. Saçma olduysa kusuruma bvakmazsın.
Valla şu an o aciyi hissettigim icin bunu yazdim :D
Ne kusuru est. Türlü türlü karakterlere cevap yetistiriyosun kafan karismis olabilir (:
6. His iyi ama :) Burcun akrep mi?
Hayir balik (: tabi avantajlari da cok
Benim suanki hissim hic iyi degil ama :/ nezamanki bu his oldugunda mutlaka akrabalardan biri vefat ediyor..2 kere müşahede ettim
Umarım bu sefer tersi olur da. 6. hissin en yoğun olduğu burç diye bilirim akrep'i o yüzden sordum.
Su elementiden kaynaklidir belkide.
Insallah dedigin gibi tersidir. Neyse fazla meşgul etmiyim iyi geceler (:
Yaradan selamet versin. İyi geceler. :)
Bizden giden çok oldu ama hiç eksilmedik
üzerimdeki yüklerle ne kadar ilerleyebilirim?
5 kelimelik bir cümle yazın.
Elbette güçlü gelecek çalışmak sadakat
doğru insanlar gerçekliğin dağlarında gezerler.
Düşündüm, düşündüm, düşündüm ama bulamadım. :P
Domatessiz yemek kasarsiz tost olmaz
Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin :)
İnş.
I 'm sorry I killed you , darling
5ten fazla oldu :)
Geçmişinden vazgeçmeyen birisin. Öldürdüklerini özlüyorsun sanırım :)
5 kelime yetmiyr ne yazik ki :-)
Öldürdklerim özlüyor olabilir :-)
ayşe Fatma Hayriye haydi çiftetelliyee
Tişkürler sana da iyi sabahlar.
bu mu karakter analizi?
Sen onları yazarken gerçekten senin için bir fikir yürütmemi mi bekledin? Öyleyse hayal kırıklığına uğrattın beni :) 5 kelimelik bir cümle yazın demem sana bunu mu yazdırdı?
bu da bir pskolojidir onu bulmak gerekir
Ben psikiyatri değilim ki. Nacizane dostlarımdan edindiğim hayat tecrübesiyle biraz da olsa insanların bakış açılarını yorumluyorum sadece. İş değil yani benimkisi gece mesaisi.
daha fazla tecrübe edinmek gerek o zaman :)
Tabi haklısın :) O tecrübeyi edinince tekrar gel yaz. Cevap veriyim sana.
zeki dinleyerek olmaz bu işler alem fm :D
Zeki kankandı :) Bahsettiğin şekle bak. Evet dinlerim. Örnek de alırım. ADAM GİBİ ADAMDIR. :) Yıllardır dinlerim bıkmadan usanmadan. Ama hangi işler olmaz zeki'yi dinleyerek onu anlamadım? :)
üstteki yazını yeni okudum da analiz yapayım dedim ahahah :D
Pardon Zeki dinlemekle olmuyor bu işler derken neyi analiz ettin? Radyo dinlediğimi mi? Yoksa aykırı insanlara olan sempatimi mi? :))
aykırı insanlara karşı sempatin yokki
Bunu neye dayanarak söyledin? :))
iç ses :D
O da bir değerdir tabi. :)
Huzur icin ölmek gerek doktor..
Bu lafın üstüne laf diyemem :D
Bu Hayatı Sevmek Yaşamak Istiyorum
İnanç merhemidir herşeyin bir şeyi yapmak için herşeyden önce inanmak gelir.
Yaşın geç hayatı sevmemek için sanırım karşılıksız bir sevdaya tutulmuş olman gerek. Ya da sevdiğinin yakınındakilerden biriyle yakın bir ilişkide olması.
Seni Anlamadım
Ama
Şu Aşk Olayları Bana Ters
Hayatta Amacım Yok
Neden olmasın ki amacın. Bir ailen varsa bir aile hevesin varsa. Olmalı. Daha yaşın genç. Öyle karamsar olma.
Bana Mesaj Atarmısın
Seninle bir Konuyu
Paylaşmam Gerek
öyle birşey ki bu kolay anlatamam.
Renk yok hiç yazdığında yorum yapamam maalesef.
Aşktan başka her şey yalan..
Gerçekten aşık olmamış ya da her yakın ilişki yaşadığı karşı cinse aşık olduğunu sanmışsındır sanırım. Aşk'ın alışkanlıktır. Ve tüm alışkanlıklar gerçektir. :)
Olmadı :) Allah aşkını unuttun.. Tek aşk, Allah aşkıdır..
O kadar derin bir maneviyatım yok. O yüzden o kadarını akıl da edemem. Haklısın tabi Allah aşk'ı her şeyden önce gelir, gelmeli. Yanlış bir yorum yapmışım o zaman kusura bakmazsın.
Rica ederim kardeşim.. Eyvallah.. Allah yolunu her daim açık etsin..
böylede ne diyeceğimi bilememki ben =/
Ben yapayım hemen anslizini düşünemiyorum o zaman yokum asfjhfssbana 2 puan verirsin heeaa :D
eksi 2 verenlerin tıkladıkları mause bozulsun ne dedim la ben şimdi :D
Hızlı düşünemeyen kendi başına karar veremeyen sürekli birilerine ihtiyaç duyan birisin.
hızlı düşünürüm kararları kendim alırım ve kimseye ihtiyacım yok dıııt yandın çık
Ok çıktım :) İyi eğlenceler. Cansuca.
Hayat zalim ben yalnizim a dostlar!
6 oldu dayı
A yi saymayin ya ::d
Kendi kendine konuşan, psikolojik olarak biraz hasarı olan birisin bence.
beş kelimelik bir cümle
noktalı virgüllü bir cevap.
ben komık ve sempatik biriyim
Kendini komik ve sempatik bulupta bunu insanlara kanıtlamak için çok uğraşan değerli bir kardeşimizsin :)
hiçde ugraşmiyorum =))
Aldım verdim ben seni yendim.
İçim yanar içim kanar isyan :)
Kirabilsem zincirleri hersey farkli olurdu.
Işık ılık bir süt iç.
Erkeğin Karıları, Sert Bakışlı Nonoşları! ;) ;)
Moruk kafam çok iyi yahu.
Oo matraxcılar toplanmış
Bak Ne yazim bilemedim şimdi?
Merhaba gizli nasilsin , iyi aksamlar.
Teşekkürler Gizsiz. İyiyim.
Dikkat çekmek isteyen birisin.
Fikirlerine saygi duymakla beraber yanildigini belirtirim iyi aksamlar.
Dışarıdan göründüğü kadarıyla umursamaz, tiki vs. vs. söylenen ama tam aksine birisin sen. Yanılıyor muyum? :D
Gozlerine kurban oldugum kivrik kirpik.
Kafasına göre birisin. :) Nerde ne olacaksa olsun. Kopacaksa kopsun artık bitecekse bitsin beni sevmeyen var ise * olup gitsin diyenlerden :)
sevgi sayğı sadakat sabır seks
Bu bir cümle değildir. Okuduğunu anlayamama problemi var sende. ve hayatta bildiğin çok az şey vardır onların da hepsi kulaktan dolma.
diyer herkez 5 cümle yazmış sanki ister cümle yazarım ister kelime hayat bilgimide çoluk çocukla tartışacak değilim
Ben Fizik deersinden nefret ediyorum
Tembel gezmeyi seven lagaluyayı seven sürekli boş hayaller peşinde koşan birisin bence.
beni iyice yern dibine batrdın hiçbiri degil calıskan ygs ye hazırlanan ders calısmayı seven fizk dersnden nefret eden biriyim :D
Umarım dediğin kadar varsın. :) Öyleysen zaten bana faydası olmasın sana olur. :) İnşallah Boğaziçini kazanır gidersin. İstemeyenenin gözü kör olsun :))
inşallah tesekkürler :)
Ricalar :) Sayısalcısın herhalde :) Analitik düşünme yeteneğin vardır. Leb demeden leblebiyi anlarsın :)
Evet sayısal ciyim :)
Daha ne cikcak merak ediyorum. :)
Meraklı.
Hadi canimmm. d
Yüreksiz oynayan adamlara ihtiyacımız yok
Doğrucu. Statik. Titiz.
hayat beni bende önüme geleni.
Nickine ve yazdığına bakılırsa "YOKLUK" içindesin ama boşver o da geçer :)
durgunluk diyelim ;) geçtii ya deldi geçti.
Yasına bakmamıştım demek ki öyle Haklısın sende bir yerde yaşadıklarından sonra Gerçeğin ne OLDUĞUNU sorgular insan. Sanırım senle biraz aynı durumdayız şair Demiş ki : sevmek ölmektir bence , bende ölmüştüm sevmeden önce..
hayat işte hayat.
aslında birgün aniden gelcem yanına
Senin hakkında yorum yazamadım öyle dondıum kaldım :) 02 adıyaman mı? Başka bişi mi
analiz error verdi :)) adıyaman evet
Ok seyir tepesine Çık temiz hava al boşver analizi mahalini :)
Manalizi olacaktı klavye otomatik kelime tanımalı o da error verdi :))
ordan cok uzaktaym ama tadını bilirim ;)
Oraya her gittiğimde artık seni yad ederim :) şimdi İstanbul ama Perşembe Adıyaman'da olacam.
Ben onu çok çok sevmiştim :)
Sevmeye değer çok kişi çıkar daha karşına. Geçnişe takılıp kalmayı bırak hayatını yaşa.
Dört gün oldu daha :(
O zaman bekle belki döner :) öyle canını sıkmaya gerek yok. Aşksa eğer aşkın acısı da tatlıdır.
Tatlı haklısın :)
Leyla the Band - Yokluğunda dinle. Şiddetle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim :)
Rica.
beni kör kuyularda sensiz bıraktın
Yazmışsın zaten sancılı bir aşk yaşadığını onun da ızdırabını çektiğini bişi yazamadım gayri.
dııt yanlış :) Olsun, sağol yine de.
Profiline baktım ama sen de PDR okuosun :) Belli etmezsin huyunu suyunu. Yazdığını bir daha okudum ama umarım tekrar yanlış dersin. Annen veya babandan birini mi kaybettin?
Yaşarken babamı kaybettim. Görüşmüyoruz, kızgın ve kırgınım. Öyle yani. Bildin ikincisinde.
Allah yardımcın olsun. Umarım sana aydınlık olacak başka bir vesile olur hayatında.
Allah razı olsun iyi dileklerin için. Umarım öyle olur
Bu çıkmazdan kurtuluş yokmu? Lanet!!
Topuklu ayakkabılarda indirim varmış kızlar.
Damlaya damlaya benimki senden kara :)
ne sacma şeylere gülüyorlar yaa
naber nasilsin tahminler nasil gidiyor?
Yumruğu Ağzına Vurduğum Gibi Kırarım
Zor başarılır imkansız zaman alır.
Çok mu çok sıkıldım acaba ki ben :/
İYİ YENİLİRİM DOSTA DÜŞMANA AŞKA..
Para ask saglik eglence mutluluk :))
Beş kelimelik bir cümle yazdım.
hadi bana karakter analizi yap
Beş Kelimelik Bir Cümle Yazdım.
Lumia Karmaşık Olsa Ben Kullanmazdım
Teknolojik bünye :)
adamsın :D
Beşiktaştan başka büyük takım yok.
Ağır abisin anlaşılan. Kolay kolay birşeyden vazgeçmeyen dirençli birisin. Zannımca.
yoo sadece 5 kelimeden oluşan basit bir cümle kurdum.
Ben bana kendim için lazımım
Egoistsin.
Çok şükür Değilim bilen bilir :)
vizeler yaklaşıyor kalkıp ders çalışmalısın
Haklısın pazartesi başlıyor. :)))
Birşeyleri kafasına fazlaca takan, çok düşünen titiz ve herşeyin en iyisini isteyen birisin. Bence.
fazlaca herşeyi kafama taktığım doğrudur
espirilisin ve gizemli bunu beklemiyordun :)
Üstüme alınmam gerekiyor mu pardon? O çizgiyi anlamadım.
evet 5 kelimeyle ben de senin analizini yaptım :) hmm benım analızım içinde... kişilik denizinde su hiç durmaz. söz bana ait söyle bakalım doktor nasıl bir karektere sahibim ;)
erkekler için ortam adamısın derler kadınlar için tam karşılığını bilemedim sen anlamışsındır sanırım :) Sıcak ve insana yaklaşmasını bilen birisin. Yazsam sayfalar çıkar o yüzden şimdilik bu kadarı yeter :)
olmadı bu tanım doktor zira yanıldınız masumiyet en değerli varlığımdır ya yanlış sözcükler seçtiniz ya da imanız cidden üzücü.
Bence ya siz ne dediğimi anlamadınız ya da gerçekten ben iyi sandığım şeyin kötü olduğunu öğreniyorum şimdi :)
ya da ben alınganım bu da bir seçenek :) ancak bizim toplumumuzda ortam insanı başka bilinir.
Yok yani daha iyi belirteyim :) İnsanlara yaklaşmasını bilen uyum sağlayabilen birisin demek istedim.
Laaa bu millet nereeyyy sıcacak
Adam gibi görünmek derdinde olmadığın için öyle gevşek biri imajını vermek seni ve egonu tatmin ediyor.
5 kelimeyle analiz yapmak ne lan? Kac yaşına gelmissin sordugu soruya bak a. mk. Koyduğumun ergen ruhlusu
Zoruna gitmesin tespitimin doğruluğu da kırmasın seni. Adam olsaydın zaten bu yazdıklarını yazmazdın. Koyduğumun çocuğu !!!
Kâmil ilk küfürünü etti.
O artık adam.
Sevgilimin oğlu kalbini kırmak istemem :) O yüzden uza.
Oooo demek isin icine ana baci karistircaksin. Ergenligini iyice kanıtladın simdi. Soruna kızlar cevap yazınca aziyo musun doğru söyle
Aşk hayaller umut Masumiyet ben
Hayallerin suya düşmüş herhalde.
Cümle dediğin eylemi falan olmalı öyle düz kelime yazarak bulmaca çözmemi istiosun. YAPAMAM onu.