- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 defa bakar da sürekli bakıyorsa niyeti bozmuş olabilir. Çok rahatsız oluyorsan hesabını kısıtla ya da engelle. Profilin açık olduğu sürece gelen geçer bakar yani normal. Ya da gizleyeceksin profilini. Sana kalmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHani bu hesabını gizle diyen zihniyetler var ya bir kızın mini etek giyip erkeklerin bacaklarına bakmasıyla ee o zaman mini giyinmesin diyen zihniyetlerle eş değer olması !
Bunu yazmışsın ama çok saçma bir cümle olmuş. Madem mini etekli birisine bir erkek bakıyor ve bu sorun yaratmıyorsa , senin hesabınada başkası bakabilir. sen neden sapıkça düşünüyorsun? Kendi zihniyetini kontrol et modern olmaya çalışmadan önce
07 Yorumla
Soran+1 yılZoruna mı gitti belli ki üzerine alındın baya
Soran+1 yılHesabıma hikayeme tanımadığım insanlar baksa ya da herhangi biri ne rahatsız olucam bakan bakar sadece yakın arkadaşım bu durumdan hoşnut olmazdı anlıyo musun kendisini tanıdığım bildiğim için ben rahatsız oldum sadece eşi adına
Cevap sahibi+1 yılMantıklı okursan anlarsın yazdığımı. Ben adamın yaptığını onaylamadım , senin konuşma şeklin kötü onu kastettim
Soran+1 yılSinirlendim ama cidden yorumların alayı hesabını gizle adamı engelle sadece art niyet aramalı mıyım diye sordum yoksa o kdr akıl bende de var
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni. Bencede hoş durum değil , direkt art niyet arama. Bak bakalım bu böyle mi ilerleyecek. Eğer ki kötü düşünceleri varsa zaten illa belli eder mesaj falan atar ve buda senin için korkutucu tabi arkadaşının kocası. Mesaj atarsa karısına söyle falan diyeceğim bu seferde ortalık karışacak. Zor durumdasın engelle istiyorsan ama sen bilirsin
Soran+1 yılİnşallah öyle bir durum olmaz 🤲🤲
Cevap sahibi+1 yılUmarım
Yani bence bir süre bekleyin. Uzun süre devam ederse
Bu durum o zaman çaresine bakarsınız. Aslına bakarsanız evli bir adamın asla yapmaması gereken bir şey ki bekarların da yapmaması lazım00 Yorumla
+1 yılOnu engelle. Eminim ki anlayacaktır. Arkadaşınla arana mesafe koymana gerek yok diye düşünüyorum. Ama eşiyle aynı ortama girme yani arkadaşınla kafede buluşursun eşi gelmez zaten sonra ayrılırsınız o yoluna sen yoluna
01 Yorumla- +1 yıl
ayrıca hesabını gizlemene gerek yok. Benim hesabım gizliyken ve profilimde sadece normal selfie varken sapıklar yazıyordu hesabımı açtım profilimde sadece selfie varken yine sapıklar yazıyor:dd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Arkadaşımın da hesabı açık demek yerine onun karısının da hesabı açık diyerek arkadaşınıza arkadaşım diyerek bile hitap etmemeniz arkadaşıniza aldığınız farketmediginiz bir cephenin göstergesi bence. Arkadaşinizi kıskanıyor olabilir misiniz? Bu gibi durumlar aldatmayla sonuçlanır. Bence ikisine de uzak durmaniz en dogrusu. O onun karısı olmaktan ziyade sizin arkadaşınız çünkü. Kendinizi arkadaşınizla kıyasa sokuyorsunuz farkında olmadan onun karisin da hesabı açık derken. Arkadaşınızdan bahsederken mesafeli bir tanım kullanmanızda ve arkadaşınızla kendinizi kıyasa sokar gibi onun da hesabı açık demeniz de arkadaşınizin eşine ilgi duymanız sebep olmuş olabilir mi?
15 Yorumla- +1 yıl
Abartmışsın bence laf gelişi sinirlenip söylemiş işte
- +1 yıl
O kadar saçma bir yere çekmişsin ki. O kadar saçmasın ki... Kadın insanca bir soru sormuş kıskansa ne diye burada bu kadar üzülsün Allah sizin bu zihniyetsiz sapık beyninizin belasınu versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten rahatsız olsaydın profilini gizlerdin. Ben şahsen bunu yapardım. Ama görüyorum ki sözde rahatsızsın. Bir de arkadasımla mesafe mi koysam demişsin. Ne alaka arkadasın kanka? :D arkadasınla mesafe koyacağına kocasıyla mesafe koysan mesela engellesen felan hani?
11 Yorumla
Soran+1 yılPardon da başkaları yüzünden neden profilime şekil vereyim profilimi başkaları mı yönetecek bu nasıl bir zihniyet birde bayan olacaksın yazık arkadaşımla arama mesafe derken buluştuğumuzda eşiyle geliyo onlara çağırsa eşiyle aldırıyorsa anladın?
+1 yılYapıcak bişey yok. sanki niyeti hoş değil gibi. Arkadaşının evliliğine zarar vermeyecek bişeyler düşün.
00 Yorumla
+1 yılBsy cikaracak bı durum yok bence bunda. Ne var yani bakabilir. Ama tavırları hareketleri bakışlarında da bsyler seziyorsan bsy diyemem
00 Yorumla
+1 yılPardon arkadaşının suçu ne mesafe koyacaksin bunu yapmak aklına geliyorda hesabını gizlemek aklına gelmiyor mu
06 Yorumla- +1 yıl
Ulan hesabını gizlese ne olur adam bakarken iyi mi? Kafaya bak aww
- +1 yıl
Hesabıni gizlememek herkes bakabilir demek gizlemiyor engellemiyorsa da şikayet etmeyecek sende erkek misin kadın mı ne p*k olduğun belli değil önce konuşmayı öğren sonra gel hadi bakalım
- +1 yıl
Bana bak sağlı sollu s... türk mesele hesabın gizli olması değil adamın bakıyor olması? Sal... al
- +1 yıl
Eee napalim adamın elini kolunu mu bağlayalım kadınında hoşuna gidiyor adamın bakması yoksa engellerdi demi
- +1 yıl
Ya mal mısın kadın bundan ne kadar rahatsız olmuş farkında mısın burada bile öyle değildir diyenlerw inşallah yazmış ayrıca. Niye erkepe gelince yapacak bir ley yokta kadına gelince mi sıkıntı zihniyetsiz pislik.
- +1 yıl
Sana noluyor la ne yırtıyorsun kıçını kadının bı kere bile sesi çıkmadı sana noluyor bı diktir git şimdi
+1 yılGizleyebilirsiniz veya çıkarabilirsiniz takipten takipciden
Hatta emgelleyedebilirsiniz.01 Yorumla
Soran+1 yılHaha soruyu nerenle okudun 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngelle sende? Arkadaşın sorarsa hikayeme baktı rahatsız oldum, ben onunla değil seninle muhattapım de bu kadar basit yani. Belkide eşini fotoğraf attın mı diye merak etti ondan baktı olabilir benimde sevgilim bazen arkadaşlarımın hikayelerine bakıyo onlarla buluşunca. Beni atmışlar mı vs diye merak ediyo. Madem rahatsız oluyosun engelle sende.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorarsa ne derim dedim kendi kendime bende öyle söyleyemem bide hamile üstüne kıskanç biri ☹️
Cevap sahibi+1 yılYahu böyle düşünceğine engellesene kardeşim banane senin eşinden de geç
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Normal davran belki senin gordugunu bile bilmiyordur. Ama seni merak etmesi tabi bi tik ilgil3ndihini gosyerir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbelliki senden hoşlanıyor.. bunu bilerek nasıl davranıyosan davran.. ileride cesaret bulup devreye sokacak bir planı mutlaka vardır.. bu cesareti senin tavrın belirler. anladın😉
04 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen saçmalamayın dünya ahiret kardeşim benim kardeş dediğim kızın eşi o nasıl laf Allah korusun sadece çok rahatsız oldum içten içe huzursuz oldum
Cevap sahibi+1 yılyaa sen öyle düşünüyodun, takdir ediyorum.. ama adamın kafasındakini bilemezsin.. umarım adamın biri bunu yazmıştı demezsin..
Soran+1 yılİnşallah 😞😞😞😞
Cevap sahibi+1 yılsen genede gardını al kardeşim😒
+1 yılBenım bı arkdsımın sevgılısı bana aynı seyı yapmıstı arkadasıma söyledim pek takmadı o takmayınca bende takmadım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa iyi ki story ne bakıyor, kesin tecavüz eder sana! Şu düşünce yapını değiştir. Bakması gayet normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kdr sert çıkışmasın sebebi ne ki anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYani bakmasında ne sakınca var niye tribe giriyorsun onu anlamadım
Dikkat çekiyorsa bence hikayelerini gizle. Sorun var demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ekli değilse ve sürekli bakıyorsa bu demek oluyor ki seni Stalklıyor ve stalk iyi niyetle yapılan bir şey değil yani niyeti bozmuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılnasil ya dikkat her sey olabilr ama neyse gizlisn ya sormam burdan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılDevamı gelirse bir kez yaz. Rahatsızlığını belirt.
Baktın devamı geliyor, engeli bas geç.00 Yorumla
+1 yılNe var bunda, sosyal bir medya ve insanlar birbirinin fotoğrafına bakabilir.
00 Yorumla
+1 yılEngelle gec bence hıc uğraşma farkettirmeye çalışıyo uzak dur
00 Yorumla
+1 yılengelle onu bakmasın bence. iyi bir durum değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende eşimin arkadaşlarını araştırıyorum. Kızlarla stori falan atmışsa eşime izin vermiyorum takılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnişteyle çıldırmacalar yakın da dm ne mesaj düşer hazır ol
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadasina direk soyle bence, esin benim storymie bakiyor ekli degil de
00 Yorumla
+1 yılSeni dikizliyor onu fark edip mesaj atmanı bekliyor gibi görünüyor. Arkadaşınla arana mesafe koyacağına engelle bakmasın bir daha
05 Yorumla
Soran+1 yılHah işte insancıl yorum geldi şükür 👏👏👏👏ve mantıklı burdaki hesabını gizle zihniyetlerine fikrin var mı?
- +1 yıl
Hesabını gizlemen birşeyi değiştirmez hayatın zorluklarına kaçarak baş edemezsin
Tavrını ortaya koyacaksın engelleyeceksin arkadaşın bir şey dediğinde eşinin yaptığı davranışlardan rahatsız olduğunu söyleyeceksin
Herkes haddini ve yerini bilmeli
Soran+1 yılAynen işte hesap açık kapalı kime ne niyeti böyleyse ona göre hareket edeyim diyorum olay bu
- +1 yıl
Aynen öyle
Başkalarının sapık düşünceleri ve davranışları yüzünden sen neden kendinden ödün vereceksin ki kendine çeki düzen verecek biri varsa o da zihniyeti bozuk olan vermeli kendine çeki düzen
Soran+1 yıl👏👏👏👏
+1 yılBen hayatta bakmazdim arkadaşimin eşine ama bazi insanlarda merak duygusu çok oluyor o yüzden önemseme geç boş ver
06 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken senin yaptığın sonuçta ekli değilsin böyle merak olmaz olsun ben yerin dibine girerim
- +1 yıl
Eşini küçük düşürmüş de oluyor ayrica. Ama sen eşli görüşmemeye özen göster yinede
Soran+1 yılSorunda burada arkadaşım eşiyle geliyor arabasıyla onunla gelme desem nem kapar durduk yere noldu der eşinin numarasını kendi verdi iş çıkışı ara o seni getirsin bize diye
- +1 yıl
Hiç sevmem ya bu tarz şeyleri, benim eşimi bir başkası arabasiyla alamaz cok ters bana o yüzden empati kuramayacağim
Soran+1 yılBen evli değilim kız kendi dedi eşim seni alsın getirsin diye o da ne bilsin böyle olacağını gerçi belki benim kuruntumdur
- +1 yıl
Ben sen de evlisin sandim. Neyse o zaman görmezden gel boş ver yazarsa sana ki yazacagini sanmiyorum görüsmeyi kesersin
+1 yılBeşki karısı ile ilgilü bir şey atıyor musun diye bakıyordır
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallahhhhhhh öyledir 🤲
- +1 yıl
Engelle bence tepkini göster yinede
Sen evlimisin bekar mi bide arkadaşından güzel isen bakması normaldir
08 Yorumla
Soran+1 yılBekarım yani güzel olsam ne olacak ki sonuçta onunla evli
Soran+1 yılYoo normal neden böyle sorular soruyorsun
Soran+1 yılBen kaç gündür huzursuzum bu durumdan dediğine bak
Soran+1 yılYa neden böyle birsey yapsın hasta mı bu kız
+1 yılArkadasinin eşine hikayelerini gizlemeye ne dersin?
10 Yorumla
+1 yılyani hikayene bakmis olabilir ki neden sey ettin umursama sozlu olarak bir sey demedikce
00 Yorumla
+1 yılBasiti var engelle ama hesabı açık tutmakta çok saçma yani
01 Yorumla- +1 yıl
Niye böyle erkekler var diye kadınlar hep kendini gizlssin mi
+1 yılAdam belki takip ettiğini düsünüp öyle bakıyor
00 Yorumla
+1 yılEngellesen arkadaşın fark eder mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEder hatta eşi de fark edip yalandan sorar bile benim derdim arkadaşımla aram bozulmasın tek derdim bu
- +1 yıl
Profilini kapat bir süre o zaman belki devam edemez. Gerçekten rahatsız edici bi durum
+1 yılBence engelle kafan rahat olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılFarz etki bunu yaptım arkadaşım fark etti sormaz mı 🙁
- +1 yıl
Yeğenim gelmişti, komşunun çocuğu gelmişti saçma sapan bir sürü insanı takip etmiş engellemiş o da arada kaynamıştır dersin
+1 yılMesafe her zaman iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma dostum demez mi noldu neden mesafelisin diye bundan anlam çıkarmam gerekir mi ya ☹️
- +1 yıl
demez
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesafe koy. Normel değil erkekler için bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
kapat sayfani bakamazasin
00 Yorumla
+1 yılSende evlimisin?
00 Yorumla
+1 yılGözüne seni kestirmiş dikkat et
00 Yorumla
+1 yılBas engeli gec ne dusunuyorsun ya
00 Yorumla
+1 yılBu işte bir gariplik var
00 YorumlaEngelleyin, bukadar basit..
00 Yorumla
+1 yılSenin de hoşuna gidiyor mu bu
00 Yorumla
+1 yılStorylerine bakmaması için onu engellemen lazım
00 Yorumla
+1 yılHesabini gizle bakamasin rahatsiz oluyorsan
00 Yorumla
+1 yılMesafe koy. Normal değil yaptığı..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni s*kmek istiyo
10 Yorumla
+1 yılOnu engelle story den görmez birdahha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de başımda anlamadım gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılengelle ya da hesabını gizliye almayı dene
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Adamı etkilemiş sin belliki
00 YorumlaSen de gizle profilini
00 Yorumla
+1 yılnormal
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZahmet olacak ama engelle
00 YorumlaGızlı yap kardesım bence
05 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız oluyorsan okuma tınlama tavsiyeye bak niyeti kötü olan insana hesabı açsam ne kapasam ne çocuk muyum sanki ben o kdr aklım yok mu bundan anlam çıkarıp hareket edeyim mi diyorum engelle hesabı gizle yorumları geliyor böyle niyeti olduğuna yorumlar alırsam görüşmeye sınır koyarım çünkü hep eşiyle geliyo anladın
Soran+1 yılİşte niyetinin o yönlü olması beni korkutuyo sonuçta o kız benim yedi sekiz yıllık dostum güvenip evine alıyo ben çok huzursuz oldum açıkçası 😞
+1 yılHesabını gizleyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki hesabımı ister açık ister kapalı yaparım ne yani herifin biri kızın bacaklarına bakar o zaman bacaklarını gizlesin mi dersin?
kuruntu yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istemiyorum zaten sonuçta en yakın dostum yani benim eşim ekli olmadan hikayesine baksaydı arkadaşımın hoşuma gitmezdi neyse o zaman normal devam
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Karşılık ver.
10 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana aşık.
00 Yorumla Kadrajdasın
00 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih