İstersen ev cini çağırabilirsin ama gitmek istemezlerse çirkefleşebilir veya illa gelecek diye bir şey yok. Ona küçük işlerini yaptırabilirsin ama ailenin bir ferdi gibi oluyorlar gece takır takır ses yapıyorlar. Kızdığında seni korkutabilir. Sorun şurada çağırma yönteminde cadı veya peri değilsen nasıl çağırman gerektiğini bilmiyorum
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet biliyorum cadı çok aradım ama çoğu yardım etmiyor kapalı lar
Yok para sevmezler, zaten bir cadı parayı çeker başka birine paralı iş yapmaz biraz keyfi ve de çılgın birini bulmam gerek Ankara 'da çok zor rastlamadım araştırdım ama eski cadılar gibi cadı pek yok zaten
Bedeli ağır olur felan değil direkt olmaz. Parayı, şansı veya iyi hayatı kendine çekebilirsin ama olduramazsın çok çok çok düşük bir ihtimal imkansız gibi
Koruyucu meleğini davet ediyorsun. Ama önce meditasyona geçip seni bulunduğun yerden başka bir katmana götürüyor. Oraya davet ediyorsun ve soru sorup yanıt alıyorsun. Başmelek veya daha üst bir varlıktan dilek dilemek için evrenin dış katmanlarına çıkıyorsun, orada diliyorsun. Dediğin gibi ama olmuyor. Ama olmama sebebi yapan kişinin yanlışı ya da eksiği değil. Kişi o katmanlara gerçekten ulaşıp dilek dileyecek kadar saf olmalı. Dileği de amacı da saf olmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstersen ev cini çağırabilirsin ama gitmek istemezlerse çirkefleşebilir veya illa gelecek diye bir şey yok. Ona küçük işlerini yaptırabilirsin ama ailenin bir ferdi gibi oluyorlar gece takır takır ses yapıyorlar. Kızdığında seni korkutabilir. Sorun şurada çağırma yönteminde cadı veya peri değilsen nasıl çağırman gerektiğini bilmiyorum
Evet biliyorum cadı çok aradım ama çoğu yardım etmiyor kapalı lar
O zaman parayı seven birini bul
Yok para sevmezler, zaten bir cadı parayı çeker başka birine paralı iş yapmaz biraz keyfi ve de çılgın birini bulmam gerek Ankara 'da çok zor rastlamadım araştırdım ama eski cadılar gibi cadı pek yok zaten
Sen neden istiyorsun?
Mutluluk için diyeyim
Arkadaşın mı yok?
Yooo lazım değil arkadaş falan gereksiz canlılar
Bulunduğum ortam çok kötü ordan ayrılmak ve ayaklarımın üzerinde durmak için
Anlaşma istiyorsun. Bunu kimse yapmaz dostum
Yaparlar fakat hepsi değil ya da ağır olur bedeli.
Bana yazarmisin isteğimi onaylamissin
Bir daha at
Attım sende at
Bedeli ağır olur felan değil direkt olmaz. Parayı, şansı veya iyi hayatı kendine çekebilirsin ama olduramazsın çok çok çok düşük bir ihtimal imkansız gibi
Mesaj isteği atarmisin xperim yok ben yazamiyorum
Cevap verdim ama
Youtube videolarından yardım al, konuşarak meditasyon yaptırıyorlar
Çoğu asılsiz
Ne talep edeceksin?
Ufak birsey, biliyomusun nasıl gelecegini
Theta healing uygulayıcısı ile yaptım. Birinde gelmedi diğerinde ise bir şey demedi..
Tam olarak nedir
İlk defa duyuyorum birde nasıl bir varlık geldi
Koruyucu meleğini davet ediyorsun. Ama önce meditasyona geçip seni bulunduğun yerden başka bir katmana götürüyor. Oraya davet ediyorsun ve soru sorup yanıt alıyorsun.
Başmelek veya daha üst bir varlıktan dilek dilemek için evrenin dış katmanlarına çıkıyorsun, orada diliyorsun.
Dediğin gibi ama olmuyor. Ama olmama sebebi yapan kişinin yanlışı ya da eksiği değil. Kişi o katmanlara gerçekten ulaşıp dilek dileyecek kadar saf olmalı. Dileği de amacı da saf olmalı.
Peki bunun için aracı lazimmi
Genellikle lazım ama koruyucu meleğinden işaret ya da yardım isteyebilirsin
Son olarak bildiğin bir tarif var mı nasıl cagiririm
Bana mesaj atar mısın
İstek attım sen yazarmisin xperim yok
Adım justcosu
Tamam brnim kapalıydı zaten unuttum
Yaziyormusun
Sana mesaj atamıyorum neden?
Bilmem nediyor ki
İns ta olur mu
etme asla.
Sonuçlarını falan filan biliyorum, öneri vermezsen sevinirim düşündüğün kadar bilgisiz ya da cahil değilim beceremiyorum daveti sadece
🤣 aslında dusundugum kadar cahilsin. oyle varliklar yok.
Umuyorumki hayattta kalmak için beynine guvenmiyorsundur çünkü ilk günden başarısız olursun. sevgiler
beynini kullanan biri fizik ötesi seylere itibar etmez , sevgiler :)
Ve bunu sen dedin
evet. fizik ötesi seylere itibar etmeyen benim. sen ise bunlara inanan. sabahlara kadar çağır çağır bakalim gelen giden olcak mi?
Umuyorumki annen gelmez.
cok absurt olacak ama olmayan bi varligin gelmesindense benim annemin gelmesi daha olası inan ki xksbfksnds