Ya şeytan halam benden ne istiyor?

Ben unuverstede olduğum halde şeytan halamdan kurtulamıyorum annemle dün gece konuştuk benim dedikodumu aile içinde yapıyormuş, 17 yaşımda ilk kez biriyle sevgili olmuştum o günden beri hayatımda hiç kimse yok halam da bunu öğrenip ailede ki herkese yaymış. Ya yemin ederim ki halamın şeytan kızının evlenene kadar en az 40 tane sevgilisi vardı neler neler yaptı erkeklerle evlenmeden bir hafta önce eski sevgilisiyle buluşup sonra kocasıyla evlenen biri. halamın kızı başkalarının telefonundan erkeklerle konuşuyordu diye halam gidip kızına telefon almıştı. ya Allah kabul etmesin onun kızının yaptığı pisliklerin çeyreğini bile yapmadım ben nasıl kurtulacam bu kadından hala bile köpek gibi peşimde kendi memleketimden çok uzakta okuyorum ulan tıp kazandım hala bile kurtulamıyorum daha dün bile dedikodumu yapmış. ya ben o kadın yüzünden ağlaya ağlaya ders çalışıyordum çocuk yaşımdan beri benimle uğraşıyor annem o köpekle konuşmuyor babam çok saf , şeytan halama düşkün napmaliyim biri akıl versin. ben onunla baş edemiyorum o kadar kolay iftira atıyor ki o kadar olayları abartıyor ki kızları namuslu gibi davraniyor aklımı yiyecem ya bu kadın hayatimi Mahfediyor babam hariç evde kimse onlarla konuşmuyor yinede peşimi bırakmıyor yemin ederim ki hiç bir zararım olmadığı halde biri akıl versin bana

Güncellemeler
+1 yıl
Halamın diğer kızınında nişanını cevirmislerdi bu kız k*aşar bununla evlenmeyin diye aile boyu namussuz benimle uğraşıyor birde
Ya şeytan halam benden ne istiyor?