Kız arkadasim ara vermek istedi?

kız arkadasimla 3 senelik birlikteliğimiz var. son 3 aydır cok vakit ayıramadım cıktım cafede okey falan oynadım baska herhangi bir sey yapmadım son zamanlarda cok sardım cafeye. ama son 1 ay içersinde biraz daha düzeldim evde takılmaya başladım. ama bu süreç içersinde de sevgilime vakit ayırmadım. ilgilenemedim de. biliyorsunuz yakın geçmişte bir deprem yaşadık o gece uyanıp onu aradım iyi olduğunu öğrenip geri uyudum (deprem yaşadıgım bölgede etkili değildi onun olduğu yer çok sallanmış) çok kırılmış bu duruma ilgilenmedin bile benimle hiç umrunda değilim falan demişti (tek kırıldığı durum bu deprem olayı değil bir kaç bir şeyler daha var ama bunları bilinçli bir şekilde yapmıyorum inanın ki). bu tür olaylar oldu. kız arkadsım yurtta kalıyor oda arkadasınlarından da duyduguma göre son 3 ay içersinde hiçbir şey yapmak istemiyor yatağından cıkmıyor depresyona girdi galiba dediler. ve ara vermek istediğini söyledi onu cok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum. düşünceleri ölç tart biç bana karşı tavrını değiştir öyle gel gibisinden sözler söyledi. ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun göğsüm sıkışıyor sürekli

Kız arkadasim ara vermek istedi?