arkadaşım dışarı gel kahve içeriz diyor ama onu ısrarla evde oturmaya ikna ediyorum. Soğukta dışarı çıkmak hiç cazip gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz, aranızda benim gibi olanlar var mı?

arkadaşım dışarı gel kahve içeriz diyor ama onu ısrarla evde oturmaya ikna ediyorum. Soğukta dışarı çıkmak hiç cazip gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz, aranızda benim gibi olanlar var mı?

Aynen ben de böyle düşünüyorum zaten dışarı çıkmanın bir avantajı kalmadı ki dışarı çıkacaksın yine bir alışveriş merkezine gidip oturacaksın yani evden çıkıp başka binaya gireceksin Bir de dünya kadar para harcayacaksın bence evde oturmak daha mantıklı
bence de evde vakit geçirmek her yönden daha iyi 👍
Genelde evde vakit geçirmeyi bilmeyen insanlar sıkılır Ben kitap okurum film izlerim dizi izlerim
Mesaiden bi geliyorum zaten her mesai bitimi duş alıyoruz fabrikada eve geliyorum soba misss gibi yanıyor üzerinde çaydanlık yemeğimi yiyip arkasından çay sonra youtube bir film veya belgesel offf harika 😀🙏☕
çok güzel ya, ne güzel anlattın 😊
Eğer birde kar falan yağarsa perdeleri komple açarım, elimden çay bardağı oturur camın önüne seyrederim yağan karı ☺🙏☘🦋☕
@FireandFire teşekkür ederim 🙏☘🦋☕
Cevap
2Cevap
Arkadaşlar ile buluşmak daha güzel maalesef ama hiç arkadaşım yok
olsun kendi kendine evde vakit geçirmek de güzel bence 🙂
Bazen aynısını düşünüyorum bende
Doğru düşünce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?