Aile & Toplum İntihar pişmanlık mı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İntihar pişmanlık mı kurtuluş mu Güncellemeler+1 yıl Güncellll İntihar pişmanlık mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FLayer Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl canı veren allah ancak o alır sen bişey yapma kaderini kabul edip yaşamana devam etmelisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vesvese var üzerimde sürekli Yorumla FLayer +1 yıl bayan bi hocaya sor fikir al Yorumla Soran +1 yıl İntihara sürüklüyorlar beni musallat var üzerimde sanırım Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ölürsen çok büyük günahı var cani veren Allah alanda Allah tır 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Üzerimde vesvese var sürekli Yorumla __Atılgan__ +1 yıl Seytan veriyor vesvese Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kurtulurum bundan Yorumla __Atılgan__ +1 yıl İcine kapanikmisin Yorumla Soran +1 yıl Hayır vesvese var sadece üzerimde geceleri daha fazla artıyor Yorumla __Atılgan__ +1 yıl Üç harfliler bulaşmış olabilir gece daha cok oluyorsa Yorumla Soran +1 yıl Evet bende ondan şüpheleniyorum Yorumla __Atılgan__ +1 yıl Buyuk ihtimal öyle devamli vesvese ve geceleri cok oluyorsa benim de aklima o geldi bol bol felak nas oku Yorumla Soran +1 yıl İntihara sürüklüyorla beni Yorumla __Atılgan__ +1 yıl Bilirim az cok direncli ol vesvese deyip aldirma guzel şeyler düşün dua et bol bol inşallah bu illetten kurtulursun kisa zamanda Yorumla
has2297 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence Pişmanlık Allah kimsenin başına öyle dertler vermesin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Öldükten sonra pişman olur mu Yorumla has2297 +1 yıl Bunu bi çözüm olarak görmek bile insana pişmanlık verir ki Yorumla Soran +1 yıl Öldükten sonra farketmez Yorumla has2297 +1 yıl Hayatında nasıl bi sorun var ki intihar düşüncesi aklına geliyor Yorumla Soran +1 yıl Vesvese var üzerimde Yorumla has2297 +1 yıl Nasıl bi vesvese Yorumla Soran +1 yıl İntihar düşünceleri sürekli içimde daralma oluyor Yorumla has2297 +1 yıl Özele gelsene Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Intihar edince pisman olacakmisin acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte onu soruyorum Yorumla AloneReber +1 yıl Bence olmazsin durun laaan gömmeyin mi diyeceksin Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl öldükten sonra nasıl pişman olacaksın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim öteki dünyada Yorumla GalaksiAdam +1 yıl öyle bir dünya yok :D Yorumla Soran +1 yıl Cennet cehennem inanmıyor musun Yorumla GalaksiAdam +1 yıl yok inanmıyorumm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aaptallık derim sadece 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayat neyin cezasını canla ödemeye değer ki yaşamak varken Yorumla Soran +1 yıl Vesvese var üzerimde sürekli artık musallat olduğunu felan düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sil kafandan o vesveseleri hayat yaşanacak kadar mükemmel Yorumla Soran +1 yıl Musallat var sanırım bende kurtulamıyorum Vesveseden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayatı yaşamayı sev Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana sevmeyi hayatı sevdirmeyi birisi sevdirmeli Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kurtuluş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var mı bildiğin intihar eden Yorumla Cetin3240 +1 yıl Var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bı vazgecis 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamaktan vazgecis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğin hayat değildir sonlandirmaktir Yorumla Soran +1 yıl Evet sonlandırmak zaten Yorumla Soran +1 yıl Vesvese var üzerimde sürekli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir her düşüş bı baslangic Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
canı veren allah ancak o alır sen bişey yapma kaderini kabul edip yaşamana devam etmelisin
Vesvese var üzerimde sürekli
bayan bi hocaya sor fikir al
İntihara sürüklüyorlar beni musallat var üzerimde sanırım
Ölürsen çok büyük günahı var cani veren Allah alanda Allah tır
Üzerimde vesvese var sürekli
Seytan veriyor vesvese
Nasıl kurtulurum bundan
İcine kapanikmisin
Hayır vesvese var sadece üzerimde geceleri daha fazla artıyor
Üç harfliler bulaşmış olabilir gece daha cok oluyorsa
Evet bende ondan şüpheleniyorum
Buyuk ihtimal öyle devamli vesvese ve geceleri cok oluyorsa benim de aklima o geldi bol bol felak nas oku
İntihara sürüklüyorla beni
Bilirim az cok direncli ol vesvese deyip aldirma guzel şeyler düşün dua et bol bol inşallah bu illetten kurtulursun kisa zamanda
Bence Pişmanlık Allah kimsenin başına öyle dertler vermesin
Öldükten sonra pişman olur mu
Bunu bi çözüm olarak görmek bile insana pişmanlık verir ki
Öldükten sonra farketmez
Hayatında nasıl bi sorun var ki intihar düşüncesi aklına geliyor
Vesvese var üzerimde
Nasıl bi vesvese
İntihar düşünceleri sürekli içimde daralma oluyor
Özele gelsene
Intihar edince pisman olacakmisin acaba
İşte onu soruyorum
Bence olmazsin durun laaan gömmeyin mi diyeceksin