Ben harbi imreniyorum kitaplara sevdalı insanları görünce. Çok defa denedim, bir şekilde hep sıkıldım kitaplardan..

Ben harbi imreniyorum kitaplara sevdalı insanları görünce. Çok defa denedim, bir şekilde hep sıkıldım kitaplardan..

Hayır çünkü bende onlardan biriyim. 😂😎
Siyah kitap düşse diğerleri peşinden gelecek gibi jjdk
Aylardır öyle onun duruşu öyle bir kere 😒 hem ne güzel baş ucum orası hepsi kafama düşer 😂sabah bir bakmışsın başka biri olmuşum 😂
İmrenmiyorum. Öyleyim. Herşeyimi paylaşabilirim. Ama kitaplarımı biri istedğinde canımdan gidecek gibi geliyor bana. Kaç kez okumuş olsam da vermeye kıyamıyorum. Ödünç veriyorum en fazla. Ve aklım hep o kitapta kalıyor. Geri vermeyecek diye 😂
İmrenirim hatta kitap önerisi de isterim😊🥳 okumadığım kitap önerisi olursa da okurum ama tabi kitabın ön yüzü önemli benim için dikkatimi çekerse de okurum🎉
Cevap
1Cevap
hayır imrenmiyorum. herkesin hobisi farklıdır. bende film izlemeyi çok seviyorum yani kişi ne işle mutlu oluyorsa ona yapmalı bence
Bir başlayınca devamı geliyor aslında. Motivasyon lazım. İnternet tembelleştirdi en hepimizi.
Kitap okuyanları hep nedense daha hoşuma gidiyor bir türlü o kitap okuma sevdalısı yok bende
Hoşuma gidiyorlar. Ben de seviyorum okumayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?