Eşim inşaata çalışıyor ve hergün eve geldiğinde hep yorgun ve asla bu yüzden ailecek hiç bir yere çıkmayız 4 aylık bebeğimiz var.. yalnız bile çıkmayız ve bu evleneli böyle. Birde parayı bahane eder. Ama diğer her şeye birsürü paralar verir. Tv alır 3000€ . Play Station alır 700€ && Sound bar alır 200€. Borç para ile bile olsa alır istediğini.
ayda 1-2 kere bir yere çıkmak ne kadar tutar ki sanki ben ödesem onuda kabul etmiyor 🤷🏻♀️
ben kendim çıksam onada laf eder ben işten geliyorum sen yoksun çocuğum yok e bizle gel diyorum hep beraber çıkalım dışarı onada yok..
tamam bugün yorgunsun dinlen yarın çıkalım cafeye falan kahve içmeye gidelim diyorum, bakarız diyip geçiştirir.
Sorsanız benim için özel yaptığı hiç bir şey yok ama benden herşeyi bekler yemeğini yap işe ekmeğini hazırla ( hazırlamazsam olay olur herkese beni kötüler ) evi topla temizle iş eşyalarını yıka çocukla ilgilen. Kendisi anca gelip tv önünde dinlenmek istiyor. Biraz çocuğa baktırsam biraz zorlansın hemen sinirlenir zaten sinir problemi var. Hayatı sadece iş ev ibaret. Ara sıra ailesine gider nadir. Arkadaşları yok. Beyfendi işteyken halledecekmişim işlerimi o gelince evde olayım öyle istiyor hep. Zaten çoğu zaman öyle ama bi kaç kere öyle olmadımı muhakkak lafını eder. Asla göz yummak yok. Anneme bile gitsem hafta da 1 -2 diyelim o işten geldikten sonra gitsem saat 10 gibi dönsem ona bile laf eder. Annemde hemen hemen dibimizde yani. Istiyor ki bende onun gibi evde pinekliyim yaşlı insanlar değiliz ki yani ben 29 o 34 insan evden çıkıp ailecek bir şeyler yapmak istiyor insan. Sadece evde çoğu zaman benimle tartışır durur birde dediğim gibi tv oyun maç hayatı bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer