Hiç sevgi görmemiş bir erkeği severmisiniz?

Doğumumda annemi 8 yaşımda babamı kaybettim kardeşim falan yoktu zaten 8 yaşımda amcamlar sahiplenmişti banada sahiplenmeseler daha iyiydi yaşatmadıkları travma kalmadı 15 yaşımda okula ara verdim hergün gittigim internet cafeye işe verdim saolsun abim babam gibi sahiplendi o cafenin sahibi hem orada çalıştırdı hem kalacak yer ayırladı üstüne üstelik 1 sene sonra okulumada devam edip liseyi bitirdim liseden sonra motor ehliyeti alıp 2 yıl kuryelik yaptım sigaram alkolüm ve diğer kötü alıskanlıklarım olmadığı icin gayet rahat bir şekilde para biriktirebiliyordum 20 yaşıma geldigimde askere gittim askerden sonra liseden çok sevdiğim bir arkadaş üniversiteyi bırakmıştı ikimizinde çok güzel parası vardı beraber bir tekel bayi açtık onu işletiyoruz 2 yıldır neyse Şu an durumum cok iyi ve kendi 1+1 kirada bekar evimde var ayrıyetten acıktan üniversite okuyorum bilgisayarım programcılığı neyse ben 5 ay önce bi kızla tanıştım gerçi o benimle tanışmak istedi spor salonunda üstüne üstelik sürekli tekelimden alışveriş yapan bir müşterimdi çok tatlı güzel bir kızdı üstüne üstelik avukattı kendisi son sınıf okuyordu benden 1 yaş büyük benim yaşım 23 kızın babası emekli polis anneside öğretmendi kızla tanışdıktan 2 ay sonra beni ailesiyle beraber yaşadığı eve yemeğe davet etti üstüne üstelik ailesiylede tanıştırımış olucaktı başta biraz çekinsemde hemen kabul etttim sonra kızın evine gittim ailesiyle tanıştım oturduk yemek yedik sohbet ettik çok memnun olmuştum onlarda benden cidden muhabbetimize doyum olmuyordu içimde inanılmaz bir mutluluk vardı yemek masasından kalktıkdan sonra biz oturma odasına geçtik muhabbetimize orada devam ettik tam o sırada ben lavaboya gittim lavabodan cıkarken koridorda bir şey duydum kızın annesi sevgilime bula bula annesi babası olmayan sevgi görmemiş bir adammı buldun dedi üstüne üstelik babasıda aynı şeyi söyledi o sırada kıza ben hiç duymamış gibi girdim salona aynı şekil muhabbetimiz devam etti ama mimiklerim değişmişti. cidden size sunu söyleyim hayatımda hiç ama hiç bu kadar ağır bir laf yememiştim darmaduman oldum yok oldum resmen sanki annemi babamı ben öldürmüşüm gibi suclanmış hissettim kendimi eğitim desen açıktan üniversite okuyorum zaten yani benim yerime kim olursa olsun gidip normal bir şekilde üniversite okuyamaz mümkün değil ama cidden çok kötü oldum başıma gelenler ve yaşadığım hayatı ben seçmedim üstüne üstelik sevgilim ailesine aşırı düşkün birisi ailesini benden cok seviyor ama benide cok seviyor onunla beraber olursam kız ortada kalıcak ona bunu yapmak istemiyorum sizce kızdan ayrılmalıymıyım?

Hiç sevgi görmemiş bir erkeği severmisiniz?