Hayat bana çok anlamsız geliyor diyelim ki hedeflediğin şeyleri gerçekleştirdin sonra?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVarsayımlardan bahsedelim o halde. Hem de basit görünenlerden... Basit bir kahve teklifiyle uyandığın günler olabilir mesela. Arkadaşının bir davetine gidebilirsin. Arkadaşların maç izlemeye gelebilir. Bir kombine bilet alıp tuttuğun takımın maçlarını arkadaşlarınla izlemeye gidebilirsin. İşin vardır ve işten çıkınca aklına tek gelen şey eve gidip pijamalarini giyip sadece film izlemek isteyebilirsin. Bilgisayar oyunu keşfetmiş olabilirsin ve onunla zaman gecirebilirsin. Belki bir hobi edinir onunla uğraşırsın. Birçok basit örnek gelebilir akla. Bence o yüzden hayatı daha basit düşünmek gerekebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak arkadaşlardan örnek vermişsin ama arkadaşım yok
- +1 yıl
Hedeflerini gerçekleştirmek başarıdır ve bununla birlikte çevre de gelişir.
Soran+1 yılHe başarılarım için mi yaklaşacaklar yani bana?
- +1 yıl
Yoo başarılı insanların çevresine katılmış olursun öyle diyelim. Elbette başarın için de yaklaşan olacak. Artık seçim senin.
En İyi Cevaplar
Yanlış düşünüyorsun. Hedefledigin şeyi gerçekleştirdiğin anda bu durum seni tamamen tatmin ediyorsa doğru bir hedef secmissin eğer etmiyorsa senin seçtiğin yol yanlıştir hata etmiş olursun. Bazı hatalar geriye alınamıyor.
08 Yorumla- +1 yıl
Zordur ama imkansız değil ben kendime diyorum hep insanlar imkansız deyip pes etmiş olsalardı şu an insanlık buraya gelmezdi en azından elimden geleni yaptım ben demek istiyorum neden mi? Gözümün önünde olan birşeyi kör rolü yaparak kapatmak alçaklık ve adiligin en yüksek seviyesi bu saygısızlık ne nankörlüğü yapmayı vicdanım kabul ederse bilin ki ben şerefsiz köpeğin tekiyim bunu yapmak ne akla ne vicdana ne hayata ne insanlığa yakışmadigi gibi kendine de hakaret aynı zamanda da ait olduğuna ne ise ondan uzak acılar içinde bir yaşam. Peki buna rağmen insan neden yapar?
- +1 yıl
Çünkü insan aldanır. Aldanmamanin iksiri ise ciddi bir çaba ile olmakta. Insana ancak çalıştığı var arkadaşlar. Aldananı bekleyen felaketlerin ise haddi yok say say bitmez. Yaptığı işlerden hesap vereceğini bilen gerçekten inanan bir insan attığı her adımı buna göre atar buna göre atmayan köpekler ise sorumluluk almayı zorluğun altına girmeyi istemeyen bu yüzden de daha büyük zorluklar altına girecek olan pisliğin pisliği adı değersiz şeylerdir. Bu şeyler kendileri yaptığı gibi başkalarını da kandırararak suçlarına ortak ederler ederler ki sürü psikolojisinden dolayı vicdanları bir nebzye daha hafiflesin. Gittikleri yolun sonunu bildikleri halde alıştıkları şeyden fedakar olacak gücleri yoktur. Onlardan nefret ediyorum
Soran+1 yılPeki insanlığın bu günlere gelmesi nelere nal oldu fakında mısın? Buralara kadar kimsenin vicdanı sayesinde gelmedik
- +1 yıl
Kendime yazıyorum ben birde kb. Evet her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Zorluğu çekmeyen kolaylığı nasıl haketsin? Bence bu arada. Zorluk gelisimin habercisidir. Zorlanmiyorsan gelismiyorsundur. Suanki durumunda bile ilerlemek arzu ediyorsa bir insan çaba göstersin. Sen hiç tohumu ekmeden tarladan mahsul bekleyen gördün mü? Tohumu ekmeyen mahsul de alamaz. Verdiğin kadarını alırsın. Sen ne yaptın madem istiyorsun ümit ediyorsun. Ne yaptın? Tohum ekmemis mahsul bekliyor. Bu dünya böyle kardeşim. Alışveriş. Gidiş geliş. Zitliklar. Acı sevinç. Acı olmasa sevinç olur muydu? Düşün acı yok. Sevincin bir anlamı değeri olmazdı. Insan birşeyi zittiyla kavramaya kabiliyetli. Bir fakir para hayalleri kurar neden? Çünkü fakirliği tattı acı verdi zenginliğin güzel olduğunu sanar. Zıttı acılı. Evrende boşluk yoktur. Illa bir şey olur. Kötü ve iyi bundan başka sıfat bilen? Sınırlı ikilik dünyasına sahibiz. Birşeyi kendi zatına bakarak değil başka birşeye bakarak anlıyoruz. Kendi zatına bakarak anlamak konusu da biraz saçma olsa gerek yaratıcının yarattığı şeyler birbirini tamamlar. Eşi benzeri olmayan Yaratıcıdır. Baska kimse değil. Bu yüzden bir varlığı kendi zatında değerlendiremeyiz mümkün değil. Ikilik var evet önemli olan bu 2 likte teki bulmak.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Bu soruyu siruyorsan Hayati hiç bilmiyorsun hayat senin planina uymaz garipliklerle doludur sen kafani yorma
07 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 senedir benim hayatımda bi gariplik çılgınlıklar veya sürprizler vs olmuyor düm düz durgun ve monoton bir hayat sürüyorum
Soran+1 yılHayatın sahibinden kastın ne
Soran+1 yılAllahı nasıl duyabilirim ki
Soran+1 yılZaten ah bi duyabilsem ne söylediğini...
Sende fakirsin anlaşılan reis
08 Yorumla
Soran+1 yılVe yalnız
Soran+1 yılHep fakirdim ama eskiden bu kadar yalnız değildim
Soran+1 yılBenim durum öyle değil sadece eski dostlarım ile artık farklı şehirlerde yaşadağımız için yollarımız ayrılmak zorunda kaldı sonrasında arkadaş edinemedim ama haklısınız o zamanlar arkadaş edinmek daha kolaydı insanlar birbiri ile iç içeydi şimdi herkes birbirine karşı yabancılaşıp sadece çıkara bakılmaya başladı gibi duruyor eskilerin samimiyeti öldü görünüşe göre evet
Soran+1 yılFazla eskiye gitmeye gerek yok ama 2016-2017-2018 cidden çok güzel yıllardı cidden, en azından benim için.
Aynen öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep bi sonrası vardır
141 Yorumla
Soran+1 yılHep sonralar için mi yaşicaz sonsuz döngü içerisinde
Cevap sahibi+1 yılDöngü olduğunu anladığında bu soruyu sorarsın ne yaşadın ulan dünyayımı gezdin festivallere mi katıldın kültürleri mi ögrendin miami de basketbol maçını canlı mı seyrettin veya bir futbol maçini hic sevgilinin elinden tutup tiyatroya gittin mi gece klüperinde doyasiya eglendin mi yapilacak o kadar cok sey var ki döngüye girme hissine kapilana kadar 70 sene gecer sonra cok gecmeden ölürsün zaten
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg risk alsın cesaretli olsun hayallerinin ideallerinin pesinden kossun
- +1 yıl
Evet bencede güzel fikir. Ama arkadaşın sorusuna göre hedefini pek istemiyor gibi bir hali var. Insana verilen itici güç esen rüzgarda sağlam kalabilen bir ağaç olmak kararlılık ve gerçekten istemekle olsa gerektir. Gerçek olan bir şey şu ki insan seçtiği yolun sonunu bilmiyorsa secmeyecek. Çok fazla yol tercihi olan insanın hangi yolda gitmeye kafası karışık ise. Tüm yolların sonunu düşünsün. Her istediğimiz olmaz çocuklar herşeyi ister herşeye sahip olamayacaklarını annelerini derse bu huyu bırakırlar. Bizlerde de bir çocuk olarak görmek istiyorum ben. Evrende sabit olmayan bir şey olmadığı da bir gerçek herkesçe kabullenilmesi bir durum. Insanin kaderi yol o halde. Zamanın içerisinde seçtiği yol üzere gider durmak yok. Bir futbol oyununda oyuncu olan insan iki takımdan birinde olmak zorundadır çünkü oyuncu olmak bunu gerektirir bu değiştirilemez hayatın bir gerçeği.
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg ne güzel anlatmışsınız umarım soruyu soran arkadaş bu yazıyı içselleştirip gerçekten anlamaya çalışır aslında ona da bir şey diyemiyorum ekonominin hali ortada insanların hayallerini ellerinden bir bir çalıyorlar haliyle onlarda çareyi yurt dışına çıkmakta buluyorlar ya da umutsuzca limanı olmayan bir gemide okyanusun ortasinda dümeni ordan oraya kırıp ne yapacaklarını bilemiyorlar insan en cok bilmediginden korkar bu insanlarin rotasini belirleyecek bir sistem lazım o yuzden umutsuzluk cozum degil hep bir sonrasi vardir yeter ki azim olsun mucadele ruhu olsun insanin icinde
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg sikayetci olmak sorunu çözmez problem ortada onemli olan buna bi çözüm üretmek
- +1 yıl
Kardeşim kavga etmek istemem ama Türkiye hakkındaki görüşüm bence bak hemen alevlenme ama kendi bilgilerimle çıkardığım sonuç o ülke bitik. Ümit yok. Hem Allah in yeryüzü geniş o ülkeye çözüm üretme gibi bir duruma sıcak bakmıyorum şu an kişisel görüşüm. Ordaki insanların için doğru bulduğum davranış ise ne yapıp edip o ülkeden gitmek olmalı bana göre doğru olan tavır bu. Niye dersen. Eğer bir beldede özgür düşünce adalet vesaire. Sağlanmıyor insanlar arasında adalet barış vb. Hayatın devamlılığı için gerekli olan ihtiyaçlar temin edilmiyor ise ve Zulüm denir buna bence. Bu zulme her türlü karşı çıkmak gerekir dilinle elinle o da yoksa en son kalple bugz edilir. Ben bu yasimla Trde olsam bas bas bağırıp hapse girecek bir manyak olurdum galiba. Küçükken ailem engelledi bir şey demedim yaptığım haltlar da var. Kendimi övmek değil burada amacım ama Doğru olan neyse yapılması gerekiyor. Yani şuanda eğer bir insan gerçekten insansa ya hapishanede ya da yurtdışında olur. Zulme kayıtsız kalan zulme ortak olur bunun vebali üzerime kalmasın deyip o idarecinin karşısına çıkip bir bir bagirmayan şerefsiz. Gibi geliyor yanlış düşünüyor olabilirim düşünceler değişir insanlar öğrenir üslup bozulmasından korktum şu an çünkü kavga etmeyi sevmiyorum.
- +1 yıl
Dilim konuştuğu müddetçe zalimin zulmüne karşı durmak boynumuzun borcu. Diyelim ümit yok tek bir insan olarak engelleyemiyorsun kalpte bugz ve yapsan sonuç vermeyecek o halde yapılması gereken oradan gitmektir çünkü o insan orada kendi istedigi gibi yaşama özgürlüğüne sahip değildir gitmezse melekler gelip der ki. Allah in yeryüzü geniş değil miydi kalıp kendi nefsinize zulüm ettiniz. derler. Siyah ile Beyaz aynı yerde duramaz. Hem merak etmeye gerek yok Allah büyüktür.
- +1 yıl
Ben yinede şahsi olarak nefret etmeyi doğru bulmuyorum. Kendimin çektiği durumundan dolayı nefret etmeyi. Allah'ın düşmanını düşman bilmek. Doğru olan diye biliyorum. Allah ın dinini ya sen kim köpek ne cüret siyasete alet edip çalıp çırpan insanlara zulmeden birisidir bu Bu ne cüret bu ne cüret sen kimsin hadi ordan denilecek adam Recep Tayyip Erdoğan dır. Herneyse banane
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg bu ne ön yargı yahu 😂 benim hiç bir siyasete siyasetçiye yakınlığım yok elbette insanlar yurt dışına çıksınlar oraları görsünler farklı insanları farklı kültürleri tanısınlar bu insanlara çok büyük bir artı sağlar tabi heybesini doldurabilene. Ama vakti geldigin de de ülkelerine geri dönsünler bazı insanlar vardır hayattan kopuktur asla kendi gibi düşünen insanların olmadıklarını zannederler ve kendilerini yalniz caresiz ve umutsuz hissederler ama halbu ki onun gibi düşünen yüzbinlerce insan vardır. Hükümetler geçici Devlet kalıcıdır. Her yolun bir yokuşu oldugu gibi bir iniside vardir. ülkeyi temelli terketmek çözüm değildir. Neyse Daha detaylara girerim de üşendim şimdi 😄
- +1 yıl
Bu da geçer her şey geçici. Kendi şahsı için hareket eden bir insan boş yapmış olur. Boşa yapmış olur. Bende kendi şahsında yaşayan biriyim. Bunu düşünüp çözüm aramak bana düşmüyor ben kendi gücüme göre yaptığım haltlar var bu kadar gerisini dert etmenin bir anlamı yok suanlik. Siyaset kadar boktan bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg öfkeni anlıyorum haklısın ama öfkeyle kalkan zararla oturur hakikat değişmez değil değişir nice sistemler degisti tarih boyunca o yüzden umutsuzluga kapilma onlar guclu ve coklar diye de korkuya kapilma sende iyi bilirsin ki Musa gibi biri yeter onlara
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg kendinle celisiyorsun hakikat tekse ders alanlarin hakikati ne öbür hakikat ne?
- +1 yıl
Yanlış anladın beni. Hakikat tektir bakidir. Biz buna inanmişız. Yol belli din belli hayat belli her şey ortada. Biz bu yüzden nefes alıyoruz bundan daha önemli bir şey yoktur. Derdimizin başka bir şey olmasının mümkünatı olamaz. Olmamalı mk layık değil dert edinilmeye layık değil başka şey. Değil değil. Başka şey dert edinmek insanlığa kendine yaratıcıya hakaret vicdanın kaldırıyorsa edin yiyorsa yap it ben. Kusra bakma
- +1 yıl
Sınırlı olan bir şey aciz bir sıfata sahiptir. Aciz sıfata sahip olan bir şey olsa idi eğer ders alanların hakikati ve daha dersi almayanlarin hakikati diye bir durum da olmazdı. Bu durumun olmaması o varlığın sınırlı aciz olduğunu göstermekle beraber Hakikat olarak bilinmeye de layık olmadığının göstergesi olurdu. Çünkü Kendisinde tasarrufu gücü yok ise eğer tasarruf eden başkası olsa gerek. Deriz.
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg ne inanması ne hakikati yahu avrupanın karanlik caginda yasasaydin ortadogu cografyasina gitmek isterdin bugun ki fransayla devrimden once ki fransa ayni mi? Ya da japonya, veya nazi almanyası? Sistem degisirse insan degisir toplum degisir ve gelisir. Hakikat dediginde degisir kime gore hakikat neye gore hakikat?
Soran+1 yılArkadaşlar sakin olun anlık bir bezmişlik ve boşluk hissi ile açtım soruyu gerek yok siyaset vs tartışmaya
- +1 yıl
Herşeyi yapan eden eden kollayan bir varlık varken yapan eden madem o o zaman Hakikatte o olmalı. Tabloyu yapan sanatçı. Tablolar olduğu bir müzede o tablolara ne güzel yapmışsın kendini demek aptalca olduğu tabloya bakildigi zaman tablonun varlığını kendine vermekte aptallık olmalı. Yahu o bir tablo. O tablo gerçekte onu yapani gösterir diğer türlüsü ne kadar canım değil mi? Merhaba tablocum kendini mükemmel yapmışsın sana hayranım tablo sana bağımlıyim tablo. Diyen bir tablo kendi de tablo. Diyor ki ben çok güzelim der egoya girer niye bilmiyor. Sonra diğer tablolarla irtibat kurar neden? O tablo kendisine tapıyor diğer tablolarla olan iletişimi ise sadece kendini övüp durmak çünkü neye inanıyor? Kendisinin övülmeye layık olduğunu görmüş ola ki yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılTartısma yok arkadas icini döküyor
- +1 yıl
Evet insanların doğruları değişir insanların doğrularının olması onların doğrularının Hakikat olduğunu göstermez. Çünkü insan yanilabilecek bir tabiata sahiptir. Insanlarin doğruları değişir çünkü insanda beşer fanidir. Insanların böyle olması Hakikati değiştirmez. Insanlarin müdahale etmeye izinleri yok. insanların doğrularını hakikat gibi görüpte hakikat değişkendir demek bana yanlış geliyor. Insanlara göre mi hareket ediliyor. Insana itimat mi söz konusu? Insan kusurlu insanın hakikat kabul ettiği şeylere inanmak doğru olamaz insan yalan söyler vesaire. Kısacası Insanlara güven olmaz.
- +1 yıl
Insanlar sinirli bir bilmeye sahip bundan ötürü kavga ediyorlar. Tarih boyunca çıkan problemler vesaire bunları en güzel şekilde çözebilecek olan en güzel bilen olmalı bence. Herşeyi en iyi bilen varlık ne ise onun dediği tavsiyeye uymak en iyi çözüm yolu gibi durmakta. Tabi ben bilirim deyip başına buyruk insanın tabiatı için bu zor geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg konu nerden nereye geldi sistem degissin gelissinde hakikatin onemi yok koskoca evrende nerde neyin hakikatini gorecegiz zaten hakikat o kadar alti dolu kavram ki onu anlamaya kimsenin akli yetmez zaten
Soran+1 yılİkinizde çok dolmuşsunuz her şeyi bu kadar derinlemesine düşünürseniz hayattan keyif alamazsınız boş verin neyse ne
Soran+1 yılOf amma edebiyat yaptınız ya ben gumball izlemeye gidiyom banane keyfimi bozmayın benim
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg hanimefemdi siz ne anlatiyorsunuz allahaskina? 🙃 ben simdi konuya epistemolojiden zihin felsefesinden ontolojiden girersem isin icinden cikamazsaniz ben zaten useniyorum birde konudam bagimsiz alakasiz seyler yaziyorsunuz neyse yazmak iyi geliyorsa yazin tabi de bu benim son yorumum olacak. Bilginize
- +1 yıl
Aynı duyguları paylaşmayan insanların birbirini anlaması imkansızdır. burada savaş yapmadığımız halde kendinizin daha çok şey bildiği savunmasını öne sürmeniz anlayışınızda bir kıtlık olduğunun göstergesi olmakla beraber kendi duygu ve hislerinizin arızalı olmasına işaret olmasıyla birlikte sizi daha barışçıl bir bakış açısında olmayı ileriki hayatlarınızda tavsiye eder ve yazdığınız en sonlu fikrin içerdiği mesaj olan ben daha çok biliyorum sen ne anlatıyorsun lan. Mesajının aptalca olduğunu geri bildirim olarak gondermekteyim sebep ise şu an senin daha çok bilmenin konuyla alakasının olmadığı sahtelik ve samimiyetten uzak bir ego kokusu almam. Eğri olan bakışınızı duzeltmeniz ve insani değerlere uygun bir şekilde bir problemi konuşmayı öğrenmeniz dileğiyle. Iyi günler🌺
Cevap sahibi+1 yıl@aybüketfg sen şu yazdıklarını tekrar bi okur musun özellikle 3. Yorumundan sonra yazdiklarini sabırla okuyup nezaketle cevap verdigime dua et cunku zirvalamaktan baska birsey yapmadin k. b ☺ hani dedim bu kadar yazıyor ne anlatıyor acaba yok seriatti yok yeryuzu darmiydi genismiydi bilmem neydi yok iste tablo kendini yapar mı falan baya sabır ettim ve nezaketimi korudum cidden hangi tarikate mensupsun bilmiyorum bir tarikate mensup musun onuda bilmiyorum ☺ ama belli ki senin kafa orta cagda kalmis seriat falan diyorsun barışçıllıktan söz ediyorsun ama öfkeyle kalkan zararla oturur diye seni teskin eden ben oluyorum nedense 😂 ayrica bilmislik taslayan biri degilim bilmedigin hakikat hakkinda biliyormuscasina surekli yorum yapan sensin ben ise hakikat nedir hakikatten kastın nedir? Gibi sorular soran da benim ayrıca benim bir iddiam da olmadı sadece madem hakikatten bahsediyorsun o zaman epistemplojiye ontolojiye zihin felsefesi gibi konulara da girmek lazım dedim o kadar ama neyse sen cahile sabır ederim ederim ama tartışmaya girmem zira dışarıdan bakan farkı anlamayabilir. 🤗
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım