Kimse beni ciddiye almıyor herkes beni deli zannediyor, ne yapacağım?

19 yaşındayım, çocukluğumdan beri şu "deli", "değişik" etiketi üzerime yapıştı kurtulamıyorum sırf bunun yüzünden ne romantik bir ilişkim oluyor ne de aile üyelerim, yakın arkadaşlarım beni ciddiye alıyor. Değişik olmak güzeldir falan demeyin, DaVinci Einstein vs. gibi çogu deha da evet değişik olarak bilinirdi ama ben bir DaVinci bir Einstein değilim yarın bir gün atomu parçalayamam üniversite sınavına gireceğim sene bile sınava çalışmaktan çok sırf biri beni sevmedi diye ağladım anlayacağınız canım var bende. Ha ona rağmen güzel bir sonuç aldım şu an bölümüm de okulum da gayet güzel ama ne yapıcam bilmiyorum. Tam üniversiteye başlarken dedim yeni insanlarla tanisacagim bu düzgün bir izlenim vermek için harika bir fırsat ama tutamadım kendimi benimle samimi olmak istemeyen insanların yakasına yapıştım zorla samimi olabilmek için, yeni tanıştığım insanlara aile sırlarımı falan anlattım oldum ben yine deli. Arkadaşlarım üniversitede ya akademik olarak ilerlemeye bakıyorlar ya da sosyal ortamlara girip network kasıyorlar ikisini de yapamıyorum ne yapıcam

Kimse beni ciddiye almıyor herkes beni deli zannediyor, ne yapacağım?