Merhabalar Herkese 🌸

Evli çiftler ne kadar zamanda bir ailelerini ziyaret etmeli?
Merhabalar Herkese 🌸

Evli çiftler ne kadar zamanda bir ailelerini ziyaret etmeli?
Bu eşime göre değişir yani eşim ne zaman isterse o zaman yapardık. bunun dışında özledikçe eşimin ailesini ziyarete giderdim. ya da çok yakınsak düzenli de gidebilirdim. farklı şehirlerde ya da ülkede yaşıyorsak da bunun için eşimle bir zaman belirlerdir. mesela yaz tatil gibi olurdu ya da tatil günlerini belirler o günlerde ziyarete giderdim.
Çiftler ne zaman isterse o zaman olmalı birde senin annen benim babam diye aileler arası ayrımcılık yapılmamalı. İki tarafın da ailesi eşit olmalı
Mesafe yakınsa 2 haftada 1.
Uzaksa bayramdan bayrama
Bana sorarsanız özel günlerde ziyaret yapılmalı çünkü sonuçta yeni yapılmış bir evlilikte güven daha yeni kuruluyor özellikle anne baba minimum büyük fertler söz sahibi olmamalı illa ziyaret olacaksada kısası makbuldür
Cevap
14Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Ben evlenirsem eşimin ailesini O'nun belirleyeceği düzende ziyaret ederim kesinlikle. Bu konularda pek girişken değilimdir ve fazla kafama göre hareket etmek benlik değil. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Şu kadarını söylemeliyim.
Hayat kısa ve bu yüzden çoğunlukla gidilmeli. Tabi ilk cicim ayları geçtikten sonra bu dediğim.. :)
Aynı şehirdeyse 2 haftada 1, ayrı şehirlerdeyse 3 ayda 1 tabiki bütçe önemli
Valla öyle yeni evliyim deyip kendi kabuğuma çekilmek istemiyorum. Allah izin verirse haftada en az bir kere giderim. İlk günlerde bile giderim ki eşim de anlasın ziyaret etmeyi istediğimi.
İlk bir ay kimseye gerek yok. Sonrasında ayda iki olabilir
Bu çiftlere ve çiftlerin aileler ile anlaşmasına göre değişir.
Ama çok sık ta gidilmemeli.
2 haftada bir yapılabilir ayda bir de yapılabilir.
Mümkünse en az haftada bir ziyaret edilmelidir
ben bile öğrenci halimle bayramdan bayrama ziyaret ediyorum
haftada 3-4 gün olabiliyorsa her gün.
Yok artık ajdnnsbs
aynı evde oturun bence masraflar ağırlaştı
Oldu ajfjwj
ayda bir falan çok sık gidilmez
Katılıyorum
Ne kadar sıklıkta istiyorlarsa
Yakınlık durumuna göre değişir..
Denk geldikçe zırt pirt gidip gelmeyi sevmiyorum
Ayda bir kâfi