Arkadaşlar bir insanla uzun süre berabersin.Arada sıkıldığın,kafanı dinlemek istediğin zamanlar olur mu.Böyle durumlarda nasıl davranmayı tercih edersin?
Teşekkürler şimdiden:)
Teşekkürler şimdiden:)
şimdi 4.5 yıldır çıkıoruz hiç ara vermedik desem yalan benim vermedim ara ama benimki az sorunlu biliomusun başka şeye kafası kızar kendimi toplamalıyım der oluo öyle ama canım sıkıldı ara verelim öyle böle yok öyle sistem canı sıkılana kadar değil canı çıkana kadar aynı yola baş koyduk yok ben canım çıkana kadar olamam derse canı sıkılınca gider rahatlayıncada zor:)
O an benim aklımdan ayrılık geçer . Ayrılırım ama ; sonrası pişmanlık oluyor benim için .
Uzun süreli olan tek şey dondurmanın dibinin hiç gelmemesidir bence monotonlaşmak kaçınılmaz bir sondur başta bile bile aşık olan da sensindir bilmem anladın mı
görüşmekten kaçarım biraz aramaları da azatrım özlemek lazım biraz :D
sence bu yeterlı sevgısının olmadıgını mı gosterır yoksa normal seyler mıdır :D
tabiki normal eğer ilşki baya uzun süreliyse bağlanma yüksek olabileceği gibi sıkılmada olabiliyor yani farlılık isteyebiliyor insan ya sadece sevgili anlamında değil en yakın arkadaşınla bile çok görüştüğünde sıkılırsın çünkü konuşacak yapacak bişey kalmayabilir o yüzden ara açmak biraz iydir derim
Anladım haklısın.Tesekkürler:)
Cevap
4Cevap
Yok öyle bişe. Evlenince de ara mı verecen biraz başka evde kal mı dicen :)
yok yook karsı tarafa soylemeyıp tavırlarınla bellı edersın ya hanı.iste ondan behsediyorum:)
Bendensiiin
'' Aşkım ara vermek istiyorum => zihnin de geçen anlam ( şimdi ara verek senden iyisini bulamazsam geri sana döncem )
Bugün anladım ki oluyormuş.. Arada kafa dinlemesine izin vermek gerekiyor :)
bende hissediyorum da bana saçma geliyo nedense hayırlısı :)
Bence mantıklı ama abartılmamalı arayı açarsan soğukluk girer :)
uzun süreli düzenli ilişki candır
Nasıl davranırsan davran her yol kavgaya çıkar :(
pof katılıyorum :D
Ya hep ya hiç.
Kesinlikle.Herkes sen değiil
Elbette.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar