Bıktımmm bıktımmm ulaaan bıktım komedi filmi gibiyim lann bezdim garii tüm şeyler başıma geliyor sakarım, enayiyim, avelim, ultra mega ekstra safım, karizmam - 10000 lerde ama küçükken belliydi böyle olacağım ıssırgan otlarının içine girip anneme hediye etmeye çalışırken kıçımdan olmam (ıssırgan otu kıçımı ıssırdı) , binanın demirine kafamı sokup çıkaramamdan, ortaokulda müdürün (ayının) örnek öğrenci diye kürsüye çağırdığı zaman kıçıyla devirmesinden ckfkmgkgkg, pencerenin koluna asılı kalmamdan yoruldum yazmaya her neyse belliydi eşek kadar kız oldum dizimden yara geçmez ama bu kadar sakar olmama rağmen hiç kolumu, bacağımı, kafamı, kıçımı kırmadım çatlattım sadece oda bir zahmet olsun 15 basamaklı merdivenden yuvarlanmıştım küçükken her neyse gelelim asıl olaya ben bugün bestimi evinden aldım çıktım kankamı komşusu yaşlı teyze (nazarı değdi zaar günahını almayayım ama oğluna alacak gibi baktı fnfjkgh) işte bizi pohpohladı güzel kızlarım iyi dersler diye bizde iki kudurmuş hoplaya zıplaya giderken yerler buzmuş (havada güneş var beni bulur zaten bu ma l buz) löpss diye düştüm ters dönmüş kaplumbağa gibi jdjkdcfkkf en yakın arkadaşımda noluyo kanka diye bağırıyor ben yerde kalkmaya çalışırken (eşeğin dediği oluyor kanka fmfjgj) arkamdanda bizim kursa gelen 2 çocuk çıktı şansıma fjjfjfgj yanımdan ben debelenirken kıçılarıyla güle güle geçtiler çok utandım hep düşerim ama kalkmasını da bilirim bu sefer kalkamadım üstüne üstlük altıma yapmış gibi ıslandı üstüm okulda öyle gezdim beni kesen bir çocuk var her zaman bakar bugün sidikli sandı galiba bir kere geldi birdaha gelmedi mdkfkg geçen günde kankamı boynuzlayan müsveddeyi takip ederken gizli gizli avizecinin camına tökezleyip yapıştım şakk diye ses geldi kankam sürükleye sürükleye götürdü (alıştı garibim) Allahtan duymadı sesi fmfkgkg
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben okadar sakardım ki okulda ben yürürken insanlar acil durumlar da ambulansın geçerken arabaların yol verdiği gibi yol verirlerdi 😂
Banada öyle yapacaklar yakında ndjfkgg
Hahaha bence güzel oluyor herşeyde ilk sıradasın tabiki negatif tarafları var herkes senden korkuyor hahaha
Ne ilk sırası geçen arkadaşlarla korku evine gittik beni en arkaya koydular sen sakarsın diye en arkadada canavar vardı jdjfkgk bende korkudan bizimkileri ittirmişim yerler ıslaktı hepsi cümbürlop yere düştü dmfgg (
Ohh olsun onlara sana sakar diyip seni arkaya koyarlarsa görürler gününü hahahaha
O değilde bana aşık olan çocuk sidikli sandı galiba beni halbuki buzun üstünde süründüm haberi yok ndkkfmg, bizim mahalledeki kırtahsiyeci çocukta bana yanık ama geçen avelliğimi belli ettim işte kitap alacaktım yokmuş dediki akşam getiririm beni ara dedi numarasını verdi adını bastıra bastıra söyledi bende parayı önden verecektim (iyi ki vermemişim daha uyguna buldum yazık çocukta umutlanmıştı numaramı alacaktı)
Ama parayı verirken dalga geçti güldü bana
O dalga geçmek değil aslında sana orada sinyal veriyor diyorki neden kabul ettin neden para verdin ben seninle konuşup tanışmak isterken sen beni istemedin der gibi 😂 erkeklerin doğası yediremeyince karşı taraf red verince hemen bizde istemiyormuşuz gibi yaparız
Ay evet cidden niye böylesiniz fnfmfmög bak mesela ben geçen oyuncu bir çocukla bakıştık (o baktı bana) sonra selfie çektireceğim sandı bir iki adım bana doğru geldi bende geri döndüm kaldı yani kfkgkgk ya da hergün beni kesen çocuk sidikli sandı beni gelmiyor artık ndkfkfkg sidikli değilim buzun üstünde yuvarlandım fkfkfklg
Hahahahaha sidikli nedir ya
Ama doğru mdkfkvkvk
Hahaha deme öyle yaa 😂 skelxle
Valla çocuk gelmiyor yanıma fnfjfkgk daha önceleri aşık aşık bakıyordu ben tanımam etmem ama arkadaşlarım hep diyor sana nasıl bakıyor bu sana yanık diye o gün sidikli sandı galiba dmfjfj halbuki buzun üstünde tepindim birde kıçım gözükmesin diye koşa koşa giderken düşüyorum kesin sakar ve sidikli diye düşündü nfmckfkkg
Başlığı okuyunca gözümün önüne mutfakta bi kova yoğurdu ters devirip tavandan yoğurt lekesi temizlediği an geldi
Oda ne kii annem bir ara mantı yapmıştı abimde yememiş mantıyı sonra ayaklarına kapana kapana dilene dilene zar zor son bir tabak olan mantıyı aldım löppüdü löppüdü yerken mantıya nazarım değdi çatalı bir sapladım sanki Malazgirtte düşmana kılıç saplıyorum tabak test dönüp masadan fırladı ben bağırdım annemlerde alışmışlar benim rezilliklere koşa koşa bizim saf balkondan düştü diye geliyorlar ndjfgkgkh
Ama hayat kalitemi düşürüyor
Shsjdhjdjdh bence eğlenceli sakar olmak , dert edeceğine keyifleri gülmeye bak
Tabi canım ama karizmam sıfır yaa dmfkhkdkf o değilde bana aşık olan tanımadığım yiğido beni sidikli sandı zaar gelmedi dahada sınıfa
Normal bunlar sadece biraz düşünerek hareket et bende sakardim 😀 artık dikkat ediyorum
Abi güneşli günde yerde buz olacağı aklıma gelmedi ndkfögkkglh
Bak ben sakardim sonra amcam bana dedi düşünerek hareket et yani bardağı koydum yere kenara bırakmıştım elim deyse kırılacak o öyle deyince bardağı ortaya koydum ornek
Ben düşünüyorum ama yanlış düşünüyorum galiba fjfkkgg
Akıllı davran silkelen kendine gel yarın oburgun başkasına zarar gelebilir dikkatli ol
Başkasına değil kendime tek valla
Ha bir ara bebek arabasının üstüne düşmüştüm yazık çocuk eziliyordu ama annesi üstüme sürmüş benim suçum yoktu ortaokulda popülerdim yakartop turnuvasında gaza getiriyordu okuldakiler beni bebek arabasına düşünce çizildi karizma
Vaybe üzülme yani bu olaylara hepsi güzel anı
Müdürün okulun önünde kıçıyla devirmesi, ısırgan otlarından anneme buket yapmaya çalışırken kıçımdan olmam falan gayet güzel anılar ya dnfkfkkb
Benden sakarlarida varmış
Şükret yaniii
Tamam
Herkeste vardır birazcik
Millette biraz bende kovayla dmkfkfkg
Hahah neden ya
Okumadın mı dkfkjgjf sadece 1 ayda başıma gelmeyen kalmadı
Üstünde göz vardır ya 😅 özelden yaz bak bende sana bişi anlatacağım sakarlikla. alakali
AY HERKES GÖZ VAR DİYOR TÜM NAZAR BELİRTİLERİ VAR BENDE AMANN YAA NEYİME NAZAR DEĞSİN
Özelden yazsana hele bu
Ne güldüm yeminle
O değilde bana aşık olan çocuk sidikli sandı ya mdkfkkgkg
Çok mu sakarsin kank
Of kanka hemde nasıll ben iyi yaşamışım bu yaşa kadar
Kank anlatsana sakarliklarini çok istiyorum
Dm den de olabilir
Kanka birgün veletim işte sokakta oynuyorum binanın kolidorun da demir balkonlu demirlik var ben salağı kafamı neden soktum bilmiyorum ama soktum geri çıkmadı tüm binaya rezik oldum, bir ara asansöre bindim kapısı her zamankinden yavaş açıldı dedim bin ne olacak aksiyon işte sonra asansör kapandı ben bizim kata basmayı unutmuşum (6. sınıftaydım taktir almıştım o heyecanla) birden ışıklar kesildi ben nasıl bir cırladıysam tüm bina ayağa kalktı sonra asansör azıcık açıldı en son millet noluyo falan diye birbiriyle konuşurken bir şey olmamış gibi merdivenden çıkıp eve gitmiştim djdjkfg annemde yazık çocupun biri sabahtan beri bağırıyor derdi neyse demişti ndkfkkgkgkgkg 2 hafta önce arkadaşlarla korku evine gittik sonra etraf karanlıktı ben canavara yalakalık yaptım beni salsın diye tam yalakalık yapıp bizimkileri satarken Allah belamı verdi yerler suydu su basmış evi yere kapaklandım ama canavar beni sevdi hiç korkutmadı mdmfkgkf tabi oyunu bitirmeden diskalifiye olduk arkadaşlarımdan biri adamın annesine küfür edince ama adamda haketti bulmacayı bulamadık diye beyinsiz dedi bize kfkgkgkg yine bu arkadaş çevremle (bunlar bendende avel hatta biri fenomen 1 milyon takipçisi var ama iyi çocuk) çiğköfteciye gittik çiğköfteci çocukla bakışırken basamak varmış yerde görmedim lappadabak tökezledim fark etmedi sonra çocuk bozuk var mı varsa tümleyim demil ben salağı anlamadığım için 10 lira daha istiyor dedim uzattım adam kahkaha attı bana dkfkgkkh
Kanka bitmiyor ya
Harika yeminle
Kanka anlat lutfen
Djfkgkjgkg