Annem benimle paranoyak oldu resmen. Bugun eve gec geldigim icin ve telefonum kapali oldugu cevap veremedigim icin oda mi bastan asagiya taramis, hatta sanirim ozel yazdigim gunlugumude okumus... ve polisi aramaya gidiyormustu.. Halbuki ben ona sabah soylemistim gec gelecegimi ne yapacagimi kendi umursamayip unutmus.
ben 25 yasindayim, 5 sene boyunca universite ayri bir yerde okudum hic boyle surekli arayip enfiselenmiyordu. Bu sene eve geri dondum ve herseyim kontrol altinda biraz geciksem kafayi yiyor ve sirf o istedi diye bu sehirde kendime is bakiyorum halbuki daha iyi firsatlarim olabilirdi daha buyuk bir sehirde.. evlenmeden ayri ev uygun olmaz diyor.. sanki ben istemiyormuyum Ama kader kismet.. bugun o kadar ofkelenfimki herseyimin dokunulup okunmasina kriz gecirdim resmen, herseyim sanki onun kontrolu altinda.. yedigime yemedigime giydigime herseye bir sozu var gercektekten cok bunaliyorum artik napacagimi bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni böyle koruduğunu zannediyor tabi annede haklı müge anlı izleyince neler oluyor kadın korkuyor aklına demek çok şey gelmiş
Y’a kadin gercekten normal degil surekli bir negatiflik bir korku onun sayesinde Bende ozguvenimi gelistiremiyorum
Kadın. Senin saçına zarar gelmesinden korkuyor tabi senin için baskı kolay değil
Karşına al deki anne bak seni çok seviyorum ama bu yaptığın kalpimi kırıyor lütfen biraz anlayışlı ol de
Kac kere soyledim biliyormusun? Umrunda degil sadece fiziksel hasar almayim yeter psikoloji empati 0
Anne için duaet
ya da babandan destek al
Uzakda kalmişsin eminiki ozlemişsin yakın olunca da mecbur sabredecen
Babam vefat etti Ama sabredemem artik yeter
Allah rahmet eylesin özür dilerim
Ozaman anne korkması biraz normal üzerine titriyor demek
Normal degil anliyormusun? Ona gore gozunun onunde olucam surekli 6 aylin bebek gibi ilgilenecek herseyime karisacak
Annenle tekrar konuş
Ne kadar buyusekte onların gözünde bebek durumundayiz
Elinden geldiğince kirmamaya çalış
S’en anlamiyorsun beni, bu oyle sevecek ne kadar tatli annesi kiyamiyor denecek birsey degil. Kaygi bozuklugu ve bassin bir karakter ve beni cok etkiledi ozguvensiz utangac biri oldum sayesinde ve halen umursamiyor
Anne rızasını almaya çalış işin rast gitmez
Tamam senin için kolay değil
Eveett bu turk toplumunda annelerin kullandigi en etkili silah ta bu hep bununla tehdit ediyor zaten
Anlıyorum
Ne okul mezunusun çalış kafan dağılır
Anne dua etmekten başka çare yok
Egitim tasarimcisi is ariyorum su an
İlk defa duydum o nasıl iş biçimi
Internete bak :)
Hangi meslek grubunu öğretecek bilgimi sağlıyor
Cok uzun anlatmasi y’a.. fazla bilinen bir meslek degil yeni cikti teknolojiyle birlikte
Ogrencileremi ders verecen
Bişey sorabilirmiyim mesleğinden bir olaydan sonra soğumak o meslek yapilirmi
Öğretim tasarımcıları, ortamı analiz ederek eğitimi daha etkili ve verimli hale nasıl getirebilirim diye düşünebilen ve hayatının her anında değişikliğe açık olan kişilerdir. Öğretim tasarımcısı, hazırladığı planların ayrıntılarını organize edip ne gibi sonuçlarla karşılaşabileceğini tahmin etmelidir.
Ogretmen degilim
İSG gibi bir şey senin yaptığın iş
Ne tur bir olay? Bence meslegini sevdikten sonra ortam degistirirsen tekrar yaparsin
Öyle olaylı daha kendime gelemedim mesleğimi seviyorum ama soğudum artık korkuyorum
Anlatmak istermisin? Neden sogudun meslegin ney?
Burdan anlatamam sorun olmayacaksa özelden yazım çok sıkıntı olay piskolojim bozuldu
Kusura bakma anonimim burada
Bu sitenin özeli ne kusura bakacam
İş konusu diye söyledim akıl için
Olay atlatamayip meslek bırakmak normal mi
Hikayeler farklı ama olgular aynı. Başka şehirlerde yaşayıp uzak kalmak istiyorum o zaman her şey daha güzel
Aslinda cok uzak kalincada olmuyor ozluyorum yalniz hissediyorum Ama boylede olmuyor
Özlem iyidir. Alışırsın zamanla bu şekilde hem annen hem sen yıpranırsin. Şimdiki aklım olsa asla donmezdim eve. her şey çok b tan
Senin hikayen ney merak ettim anlatmak istersen. Aslinda haklisin uzaktan sevince daha iyi oluyor ayni evde yasamak cok kotu, artk evlenmektende korkuyorum kocamda boyle cikarsa diye
Benim hikayem sıkıntı birçoğundan iyiyim ama yine de sıkıntı. Maddiyatim olsa inan yılda bir kez bir saatliğine gelirim baba evine benden büyük kardeşlerim var her biriyle farklı nedenlerden dolayı konuşmuyorum bir tanesi hariç. Onlarsiz hayat daha güzel uzaktayken anne ve babamla çok iyiydim şimdi her bka bahane buluyorlar. Öyle bu arada 28/29 yaşlarındayım
Anliyorum benzer bir durum yani o kadar bunaldimki, maddi acidan bir ozgur olabilsem Bende gidecegim InsaAllah
İnşallah rızık kapıları açılsın ve plan yap ne yapabilirim diye
bu değişmeyen bir şeydir.. alışsan senin için iyi olur :)
Halen bogazim agriyor o kadar sinirlendimki bagirdimki hayir yani olamaz ozelim y’a izin vermedim
evlenene kadar devam.. boşan geri gel eve kaldığı yerden devam eder.. tek çare o evden gitmen yani :D ama şimdi çantanı topla çık demiyorum yanlış anlaşılmasın..
Su an is ariyorum buldugum an eve cikacagim mecbur, aslinda lira odememek iyiydi Ama bu cekilmiyor artik
konuştukça bazı şeyler düzelir biraz biraz
evliliği bekleme böyle yaşanmaz.
Yasayamiyorum y’a bunaliyorum Ama napabilirim bir carem yok
başka şehirden iş bul, git.
her şeyi ayarlayıp en son söyle
Yapamam rizasini almazsam basima bir sey gelir diye korkuyorum beni boyle biri yapti iste Bende korkak oldum
valla kuzum yapamıyorum dediğin her şeyi yaparsın.
seçim senin ya boyun eğeceksin ya da başını kaldırıp gideceksin
25 yasındasin aile evinde ne isin var
Yeni dondum baska sehirde okuyordum
Duyulması lazim
Ne duyulmasi