Beni mutlu edecek şeyi yapıyorum ki şu an. Şu sözleri ve melodisi tılsımlı olan, beni bambaşka diyarlara götüren şu şarkıyı dinliyorum ve tavsiye de ediyirum, yani özetle şarkı dinlemek beni mutlu eden bir eylem an itibariyle ve her zaman. https://youtu.be/y9Jy3xZZHws
Düşündüm... Düşündüm... Kendi resmimi koyamazdım, başkasının yüzünün olduğu resmi de koyamazdım. Bu tarz resimleri seviyorum, Instagram da hep kaydederek. Sonra göz atarken elbise güzel, çiçekler müthiş. "Gel sen profil resmi ol yakışıklı" dedim 😂😂
Yok gerek yok gizlenmene :D Bunları da puanla :D İnat: /10 Ego: /10 Duygusallık: /10 Empati: /10 Güzellik: /10 Açık sözlülük: /10 Serserilik: /10 Titizlik: /10 El lezzeti: /10 Kıskançlık: /10
Sürekli şarkı söyleyen Elif özgür ruhlu oluşu kimi zaman egolu, kendini beğenmiş, gamsiz görünse de kırılgan birinin tekidir. Ortama ayak uyduran eğlenceli biridir. Yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde de çocuk olur. Yapılan yanlış üzerine en yakını olsa bile hayatından silen biridir. Çevrede lakabı nene olan Elif komşuları ne zaman darda olsa koşan biridir. Düzensizliği de sevmez düzeni bozulursa dırdır edip durur. 5 kardeşin en küçük kızı olan elif evlenen ablaları yüzünden tüm ev işi ona yüklenmiştir. Ve elif bundan çok yorulsa da annesi için pek bir şey diyemiyor. Ailesi için resim bölümünü kazanan elif üniversiteye gitmemiştir hastalığından dolayı, bir yandan da sevinmiştir çünkü elif resim değil müzikle ilerlemek istiyordur ~SON~
Sen bu kadar uğraşırsın da okumam mı? Beni başkasıyla karıştırma öncelikle. Anında da cevabını yazarım. Ama bir yanlış oldu diye kimseyi silme öyle yani hayat bu herkes hata yapar biraz daha merhametli ol xd Hastalığın nedir? Müzikle ilgileniyorsan sesin güzeldir diyebilir miyiz? xd
Ama o hata tekrarlanıyor sonra tekrar vuruyorlar. Hastalığım gogusumde kitle var 1 ay sonra ameliyat olucam Evet sesim güzel ve şarkı söylemeyi çok seviyorum. Gerçi küçükken de söylemeyi severdim ama sesim ozaman böyle güzel değildi Okuduğun için teşekkür ederiim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorabilirsin olur
sitede günlük ne kadar vakit geçiriyorsun?
6-7 Saat
Bakalım senden bana nasıl bir soru gelecek bekliyorum
en son hangi şarkıyı mırıldandın kendi kendineeeeee
Güzel soru fakat hatırlamıyorum
Sadece bana göre bir soru sor, hadi (:)
seni şu an mutlu edebilecek neler var xd
Beni mutlu edecek şeyi yapıyorum ki şu an.
Şu sözleri ve melodisi tılsımlı olan, beni bambaşka diyarlara götüren şu şarkıyı dinliyorum ve tavsiye de ediyirum, yani özetle şarkı dinlemek beni mutlu eden bir eylem an itibariyle ve her zaman.
https://youtu.be/y9Jy3xZZHws
https://youtu.be/y9Jy3xZZHws
Yolla gelsin 😂😂
Profil fotoğafını seçerken ne düşündün neden o mesela bana anlat dsfs
Düşündüm... Düşündüm... Kendi resmimi koyamazdım, başkasının yüzünün olduğu resmi de koyamazdım. Bu tarz resimleri seviyorum, Instagram da hep kaydederek. Sonra göz atarken elbise güzel, çiçekler müthiş. "Gel sen profil resmi ol yakışıklı" dedim 😂😂
Kendin normalde nasıl giyiniyorsun peki? :D
Ankara 'nın ayazında ne giyebilirim? Tayt, üzerine kot ya da kumaş pantolon, havlu çorap ve bot 😑
Ankaranın neresi? :D
Kuzeybatısı. Dağların yamaçlarındayım🤧
kuzey Ankara mı :D
Tek bir soru sor ama
neden tek bir soru sormalıyım diyerek tek bir soru hakkımı kullanıyorum
Çok fazla sorarsan cevap vermezdim ondan dfgdh tahammülüm yüksek değil
Tahammülün arttığında bulursun beni o zaman xd
Sor artık be adam! Dfsfkdj
Adın
Yaşın
Memleketin
Kaç kardeşsin
Şu an ne ile ilgileniyorsun
Nerede yaşıyorsun
Burcun
evet :D
Merve
25
Bursa
2
İş sağlığı ve güvenliği kursuna gidiyorum
Bursa
Aslan
Açıktan da yazdım çok güzel ama gizlensem mi dksk
Yok gerek yok gizlenmene :D Bunları da puanla :D İnat: /10
Ego: /10
Duygusallık: /10
Empati: /10
Güzellik: /10
Açık sözlülük: /10
Serserilik: /10
Titizlik: /10
El lezzeti: /10
Kıskançlık: /10
İnat: 11
Ego: 7
Duygusallık: 9
Empati: 8
Güzellik: 8
Açık sözlülük: 6
Serserilik: 4
Titizlik: 5
El lezzeti: 6
Kıskançlık: 11
Giyimin kuşamın nasıl? Kaç kilosun, boyun kaç?
Hiç kiloya girmeyelim ya çok mutsuzum o konuda
Olsun söyle yapacak bir şey yok her şeyi soruyoruz :D
Yok istemiyom 😒
mızıkcı. s
Zaten dişim ağrıyo uyicam birazdan ☹️
bahaneler hazır uyu bakalım sdfs
Sor bakalım
şu an siteden kaç kişiyle konuşuyrsun xd
Sıfır hatta eksi 500 o derece sıfır yani :D
Olur
tintin tini mini hanım sen misin neden tinti kullanıcı adın anlamı nedir xdd
Tinti Kedimin ismi 😀hmde isim seçerken kediye tinti kulağıma dha nazik yda şirin geldi diyelm
senin ismin ne xd
Nübar
ilginç bir isim :)
Eh bir az öyle ✨
Olur peki
senin boyun 1.65'ten kısaydı di mi
Evet
Olur sor
en büyük hayalin ne şu an?
Olur dinliyorum
son ağladığın anı hemen anlatıyorsnn
Aksine hiç anlatmama kimseye 🙃
ama kural işte bu geldin sorduk xd
Ama soru sormadın ki tespit gibi geldi bana
yok ama sorduum xd
Himm 'son ağladığın anı hemen anlatıyorsnn' deyince ben öyle sandım
tamam anlat hadi :)
Dün gece kötü bir rüya gördüm ağlayarak uyandım oydu 🙃
ne rüyası öyle hayrolaa
Düşüyordum yüksek bir yerden sevdiklerim hepsi yanımda ama hiçbiri beni tutmuyordu, düştüğümden ziyade onlara sitem ediyordum.
Geçmiş olsun umarım bu hayatta tutanın olur
Umarım teşekkür ederim, iyi geceler 🙋♀️😊
Sor bakalım
bu sene neleri değiştireceksinn
Hayatımdaki bir çok şeyi.. yeni yıl girmeden girişimlere başladım bile
Olur
Geçen profil fotoğrafını değiştirmiştin niye eskiye döndün xd
Kafam eserse değiştiriyorum jfjfj
Ben sorayım sana, siteden birisi seni reelde görüp selam verse oturup konuşur musun yoksa bu kim ya deyip çekip gider misin jfjfj
valla ben konuşurum ama önceden tanıması lazım tabi kendini de tanıtıras konuşuruz :D
Evet🙂
Eliftan nasıl biridir bize nasıl biri olduğunu kısaca özetlesin xd
Sürekli şarkı söyleyen Elif özgür ruhlu oluşu kimi zaman egolu, kendini beğenmiş, gamsiz görünse de kırılgan birinin tekidir. Ortama ayak uyduran eğlenceli biridir. Yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde de çocuk olur. Yapılan yanlış üzerine en yakını olsa bile hayatından silen biridir. Çevrede lakabı nene olan Elif komşuları ne zaman darda olsa koşan biridir. Düzensizliği de sevmez düzeni bozulursa dırdır edip durur. 5 kardeşin en küçük kızı olan elif evlenen ablaları yüzünden tüm ev işi ona yüklenmiştir. Ve elif bundan çok yorulsa da annesi için pek bir şey diyemiyor. Ailesi için resim bölümünü kazanan elif üniversiteye gitmemiştir hastalığından dolayı, bir yandan da sevinmiştir çünkü elif resim değil müzikle ilerlemek istiyordur
~SON~
Umarım okursun🤣🤣
Sen bu kadar uğraşırsın da okumam mı? Beni başkasıyla karıştırma öncelikle. Anında da cevabını yazarım. Ama bir yanlış oldu diye kimseyi silme öyle yani hayat bu herkes hata yapar biraz daha merhametli ol xd Hastalığın nedir? Müzikle ilgileniyorsan sesin güzeldir diyebilir miyiz? xd
Ama o hata tekrarlanıyor sonra tekrar vuruyorlar.
Hastalığım gogusumde kitle var 1 ay sonra ameliyat olucam
Evet sesim güzel ve şarkı söylemeyi çok seviyorum. Gerçi küçükken de söylemeyi severdim ama sesim ozaman böyle güzel değildi
Okuduğun için teşekkür ederiim
E biz de dinlemezsek ayıp olur valla artık ama...
Yine de biz affedebilmeye çalışalım herkesin silersek kimse kalmaz sonra etrafımızda o da çok hoş olmaz xd
Öyle olacaklarına yalnızlığı tercih ederim🙃
Ha buraya atınca sesim çok kötü çıkıyor
Ya bahane bulma nereden söylemek istiyorsan oradan söyle ben varım sdfds
Yalnızlık çok da iyi değil her hatada silme sen yine de xd
Peki.
uğurlu sayıların var mı varsa hangileri? iki tanesini söyle bize xd
Yok ki.
Evet :(
Hintlileri bir gün sevecek misin xd
Zaten seviyom, özellikleri hintli kadınlar bence dünyanın en güzel kadınları :( Erkekleri biraz yılışık oluyo ama genelde :(
Olur
mutlu olmayı hak etmek için neler yapıyorsun?
Başka soru yok mu yaağ
yok sana bunu sorduym sadec e :)
Soru neymiş
bir gün senin de çiçeklerin açacak mı be afro?
Kaktüsüm var belkim 😤
Sorabilirsin
Kendini tam şu an kaç yaşında hissediyorsun hemen söyle hemeen
70
çok dedin be
Gerçek bu
Olur.
Kendini hangi ünlüye benzetiyorsun, bi Nusret havası sezdim :DD
Kimseye benzemiyorum ama nusrette olmasın yani:D
Buyrunuz.
Nickini koyarken o an aklından neler geçti anlat bana xd
Bir kitaptan ilham aldim. 😅
bayağı çok sevdin herhalde :D
Evet cok etkilenmistim. Sonra o kitaba birisi kahve doktu😬 borcu var bana, aynisini alacakti.
almazz gitmiş senin kırlangıç dsfds df
Alir o.🙃
Sor bakalım bekliyorum
sorrr
sigara içiyor musunn
hayır
Sor kanka
bu hesap kalıcı olacak mı sence zekican34 reis xd
Kalacak reis yeni girdik bu aleme
Sorr
Bugun kaçta uyuyacaksın :D
Büyük ihtimalle 12-1 arası uyumuş olurum 😴