Aile & Toplum Günaydın KS halkı? Şöyle bir sabaha uyanmak istediğiniz kişi kim varsa etiketleyin ☺️? Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bugün güne çok erken başladım. Ama böyle bi yerde uyanmak isterdim. Siz kimle orada olmak isterdiniz? Günaydın KS halkı? Şöyle bir sabaha uyanmak istediğiniz kişi kim varsa etiketleyin ☺️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. İyi geceler yalnız olurdum :) 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Tek başımıza uyansak olmuyor mu 😃 1 1 Yorumla Asrdf +1 yıl Oluur ☺️ Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cocuklarimla olmak isterdim boyle bir yerde , eğlenmelere doymazdı kuzularım..😍Günaydın. 🌺 1 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ğünaydın bende erken kaltım sğuk diye sanırım... İlerdeki eşim tabikide..😁 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl @frenchgirl16 ask kadinimmm 2 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bir tanemmmmm 🥹 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Siz olabilirsiniz hanımefendi bu 1 0 Yorumla
Çok_Büyük Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl her sabahım boyle benım 1 2 Yorumla Asrdf +1 yıl Nasıll Yorumla Çok_Büyük +1 yıl cok heyecanlı ve aktıf Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tek başıma kimim var ki sanki 😅 0 2 Yorumla Asrdf +1 yıl 🚬 🚬 Yorumla haşinama +1 yıl Yanık zaten 😂 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Kendimle güzel bir eğlence olurdu burada 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl @kimsekimiste200 hatunummm 1 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl oyyyy💖💖 Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Günaydın Jack sparrow ile güzel olur 😊 1 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. @asrdf 🥰 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyi geceler yalnız olurdum :)
Tek başımıza uyansak olmuyor mu 😃
Oluur ☺️
Cocuklarimla olmak isterdim boyle bir yerde , eğlenmelere doymazdı kuzularım..😍
Günaydın. 🌺
Ğünaydın bende erken kaltım sğuk diye sanırım...
İlerdeki eşim tabikide..😁
@frenchgirl16 ask kadinimmm
Bir tanemmmmm 🥹
@xun4huy Çık iyi olurdu.
Siz olabilirsiniz hanımefendi bu
her sabahım boyle benım
Nasıll
cok heyecanlı ve aktıf
Tek başıma kimim var ki sanki 😅
🚬 🚬
Yanık zaten 😂
Kendimle güzel bir eğlence olurdu burada