Nisanlandigimizda nisanlim issizdi ve ben kabul ettim 2 yildir nisanliyiz ve 2 yildir issiz evde bos seylerle ugrasirdi online is kazanc da yoktu.
Her neyse nisanlim memur oldu simdiden bi havalar var ya bana karsi da tavri degişik. Bana vakit ayirmayi birakti. Durmadan promosyonla kendisine ne alcagina bakip duruyor napsam diye düşünüyor. Ne bilim cok tuhaflasti
Geçen paraya ihtiyacım vardi (oyle büyük bir para degil 1k ) ve bunu biliyordu kendisi bu ara biraz durumumuz ailecek sıkışık.
Bunu bildigi halde hic yardımcı olmak istemedi beni cift olarak goremiyor sanki. Mesela ben ona hep surprizler yapiyorum birsey gordugumde ona cok yakışır deyip hep aliyorum falan. O sanki bana parasi gecicek diye korkuyor sanirim yabanciymisim gibi. Yani ondan para beklemiyorum asla ama bana karşı cok pinti bu durum beni üzüyor
Her neyse nisanlim memur oldu simdiden bi havalar var ya bana karsi da tavri degişik. Bana vakit ayirmayi birakti. Durmadan promosyonla kendisine ne alcagina bakip duruyor napsam diye düşünüyor. Ne bilim cok tuhaflasti
Geçen paraya ihtiyacım vardi (oyle büyük bir para degil 1k ) ve bunu biliyordu kendisi bu ara biraz durumumuz ailecek sıkışık.
Bunu bildigi halde hic yardımcı olmak istemedi beni cift olarak goremiyor sanki. Mesela ben ona hep surprizler yapiyorum birsey gordugumde ona cok yakışır deyip hep aliyorum falan. O sanki bana parasi gecicek diye korkuyor sanirim yabanciymisim gibi. Yani ondan para beklemiyorum asla ama bana karşı cok pinti bu durum beni üzüyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
insan oglu bisey oldunmu g.. kalkarmıs ben yıllardır memurum hic havalara girmiyorum anlamadım memur olunca noluyo
Aç memur
Kendini bir halt sanıyor
Asgari ücretin iki katını bile kazanmıyor
Sorun su ki memurlfa laf ediyorxu begenmiyordu simdi ayri bi havalarda
Bence bu adamla evlenme
Hayatin kararır
Nasil ayrilcam
Elveda brütüs diyerek
Nazikçe konuş
Kısa ve öz şekilde anlat derdini
Ve insanların değişmeyeceğini söyle
Ayril
O zaman da ustume geliyor bahane diye ayrilmak icin bahane yapiyorsun zamanimi caldin 3 yılımi diye uste cikiyoe.
Olur boyu mutsuz mu olucam
En az yarım asır birlikte yasiyacan
Daha iyi erkeklerle mutlu olmak varken
Mutsuz mu olucan
Ah baska erkek mi mumkunse eksik olsunlae bwnden uzak asiri yoruldum yiprandim dahasina gerek yok :D
Iyi erkek istemez misin
Nayurr
Ee sevismek istemiyecek musin hiç?
ya da sevilmek
Yokk
Aynı şeyleri yaşadımışız benim de sevgilim memur olunca bana karşı ilk zamanlar cimrileşti
Ee sonra ne oldu ama memur olmadan da cimriydi benimki
Yani değildi ya değişti açıkcası ya da içindeki ortaya çıktı diyelim
Sevgili misiniz hâlâ
Ne memuru oldu düz memur mu
Ya canim sevgili miisiniz hala diyorum sen farkli cevao veriyoesun
Çünkü görmedim sorunu ama cevap vermicem gerek yok bu tavrına
Tamam kusura bakma ama merak ettim devam ediyor musunuz etmiyor musunuz
Merakın seninle sonsuza kadar gelecek o zaman
Ay asko tanimadigim bi insanin sevgili olup olmamasi ayrilmasi benu neden sonsuza merak ettirsin ki :D ben sadece merakettim sende böyleydi deyince erkekler zaten degisik varliklar yani merak ettim bu sonsuza kadar olmasi beni ilgilendirmiyor
Ağlayarak derdini günlüğüne yazabilirsin iyi akşamlar
Kanka neden aglayim allah askina :D senin sevgilin olup olmamasindan folayi nedrn aglayim ne yasiyon sen
Derdine ağla dedim iyi oku hem akılsızsın hem ukala
Ahahshhahah beybi ben derdime agliyorum uzgunum diye birsey soyledim mi sana? Soylemedim neye gore derdine agla diyorsun konusmamozdan yola çıkarsak az aklin olsa senin sevgilinle iliskin devam ediyor mu diye sormuşum yani ven cok uzgunum soyleyim boyleyim dememisim benim umrumda degil😂😂 bi ayrilmama bakar. Konudan disari cikma sende :D ben sadece iliskin decam mi ediyor demisim ne ara gunluk aglamaya gelfi ajdkkddkfkfk
Ayrıl kanka o zaman burada ağlama millete
canım misin agladigim tek bir yorum göster: D soru sormusum farkindaysan yorum merak ettin abahhshshzh bak ne agladim ya
bu iş böyledir. parası olana kadar bonkör olunca cimri. karaktersiz bir adama denk gelmişsin
Parayı bulunca seni kendine denk görmemiş olabilir🥺
Ailesinin durumu da cok iyi ama issizdi kendisi
O zaman iş yerinde kendine yeni ortamlar edinmiş olabilir
Teşekkür ederim
sen fakir o engin öpcek yer arıyosun klasik türk kızı
Fakir dedifin kisinin evine 30bin giritor? Ne fakii ne sacmaliyon ya sen 30bin giritor ama o an elde para olmayabiliyor?
Bos yapma boş
Ayrixa ben fakirr olsam ona durmadan hedie mi alirim cmskdkdkdkkdk aga sizin varya kiz dusmanliginiz bitmiyor fakrindaysan ben o a durmadan masrag yapmisim ne fakiri ya senin gibiler gebersin aw anlamadan dinlemen konusma
Ayytt nasil sinir oldum klasik turk kizi nail dersin sen sirfinti ne yazmisim ben ne? Ben ona durmadan bisi aliyorum ediyorum ama o bana 10 tlsi gecicek dige odu okuyor diye belirtmisim kim fakir kim cimri bu durumda
sen cimrisin :D
Cimri olduguma nasil kanat getirdin aciklasana sen bi? :D neye gore cimriyim hayirdir ya ne bu kiz dusmanligi
cimri cimri :D
Ya boş yapma ne bu kiz dusmanligi ya ne bicim insansiniz instahram hesabini versene sen bi gostericem sana cimriyi
pinti pinti :D
Ayrica aptaall sen fakirsin diyorsunda 😂 ben onu issiz haliyle kabul ettim cebinde 100tlsi yoktu ne zengini :D kaldi ki, annem memur, babam memur, 3 ev kira da kardesim hava subayi 60binden fazla giriyor bizim eve asko
Sen kendi haline agla canim
Parayı buldun g.. tünmü kalktı diye sormak lazım
Ama sorun şu ki, aile evinde yeterince parayı gördü ailesinin durumj cok fazla iyi.
O zaman kariyerinin verdiği havayı atıyo şu an
Napicam peki cok üzülüyorum
Daha yeni sonuçta belki normale döner zamanla
Tesekkurler
güç bende demiş kısaca
Asagidaki canım bi kiz da bana cimri diyor :D klasik fakir turkizi zengini buldu diyor. Burada zengin nisanlim mi oluyor daha 2 gun oncesine kadar 2 yildir issizdi :D memu olcagi belli bile degildi bu kizlar gerçekten cok canım
Sonradan görme.
Sorun su ki sonradan gorme olamas aile evinde zenginligi fazlasiyla yasiyor ailesi durumu cok iyi
Yakında bırakır seni
Parayı rahatı gördü