Aile & Toplum Soğukta mendil satan veya dilenen çocukları görünce ne yapıyorsunuz? yagmurgunes Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İhbar ediyor musunuz? Zabıta, polis?Görmezden mi geliyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Yahu arasanızza polisi orayı burayı 😀 Soğukta mendil satan veya dilenen çocukları görünce ne yapıyorsunuz? Cevapla Çocuk Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Mendil almayıp para veriyorum sadece 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mendil alıp yemek yiyebileceği kadar para vermeye çalışıyorum, ya da bozuk paralarımın hepsini. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkiside değilEn azından bir ya da birkaç tane mendil alıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eden kizlar var ihbar ediyorlar goruyorum hep. sen knk 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hic aramadim ama aramalimiyim knk sence sen ne diyorsun ara dersen ariycam bidaha gorursem 😀? Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl görmezden geliyorum cünkü aileleri yaptiriyor 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mendil almadan para veriyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mendil almayıp para veriyorum sadece
Mendil alıp yemek yiyebileceği kadar para vermeye çalışıyorum, ya da bozuk paralarımın hepsini.
İkiside değil
En azından bir ya da birkaç tane mendil alıyorum
Eden kizlar var ihbar ediyorlar goruyorum hep. sen knk
Ben hic aramadim ama aramalimiyim knk sence sen ne diyorsun ara dersen ariycam bidaha gorursem 😀?
genelde görmezden geliyorum kimseye güvenemiyorsun sonuçta
tokatlayıp paralarını alıyorum
görmezden geliyorum cünkü aileleri yaptiriyor
Yardımcı oluyorum ben
Mendil almadan para veriyorum
görmezden geliyorum
Sadaka veriyorum
Yoo para veriyorum