Bende evlenmek istiyorum ☹️
Ama yaşıtlarımı beğenmiyorum. 2 senedir 30 yaşında biriyle beraberdimciddi konulara gelice beni hayatından kovaladı 🥺 Ailesi kabul etmezmiş.
Ne olcak bu halim yaşlı erkeklere de ben bakmam
Bende evlenmek istiyorum ☹️
Ama yaşıtlarımı beğenmiyorum. 2 senedir 30 yaşında biriyle beraberdimciddi konulara gelice beni hayatından kovaladı 🥺 Ailesi kabul etmezmiş.
Ne olcak bu halim yaşlı erkeklere de ben bakmam
Yaş yönünden doğurganlık son demlerine gelmek üzeresin uzun süre cinsellik yasamadigindan farkı genç erkekle kapatayım isteyebilirsin. İnan öyle gençler var 30 yaşında ama 70 yaşındaki adam o gencin cinselliginin çok daha üzerinde performans gösterir. Bu Allah vergisi. İdeal evlilikte artı eksi 7 yaş uygundur. Bu yaş aralığında bulabiliyorsunuz gencini tercih et bulamıyorsan yanıtını onuda bulamıyorsan 49 yaşına kadar bul oda zorsa biraz daha esnetebilirsin. Sunuda soyleyim Bu iş şans işi öyleleri varki kamudan emekli olunca evlenen bir bayan mühendis arkadaşım oldu. Sizinde illa genç olacak diye inat etmek yerine her şeyiyle sana uyum sağlayacak aklı başında adam gibi adam bulup yeni yasama bir an önce adapte olmaya bakın yaş ilerledikçe bu işler zorlaşıyor. Bu bağlamda herkese gönlüne göre versin selamlar
Yanlız değilsiniz.
37 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak.
Yavaş yavaş tükenen umutlarım.
Duygularım...
Çok fazla ya da lüks bir şey aramıyorum (Güzel bakan bir çift gözden başka) ama yine de uzattığım eli tutan yok.
Tek başıma yapabildiklerim ancak becere bildiklerim oluyor.
dünyaya erkek olarak gelseydiniz. 30 yaş biriyle evlenmek sorun olmazdı, ana bir kadın olarak zor, madem panik yaptınız , yaşına bakmadan bir an önce sevebileceğimiz birini bulmanız lazım
Yaşıtın seni alırsa öp başına koy. Benim yaştakiler de tam bahsettiğin adamın yaptığını yapacaktır. Yiyelim içelim gezelim sevişelim ama evlenmeyelim diyeceklerdir.
Cevap
67Cevap
yaşlı erkeklere bakmam ne demek seni yaşıtın bile kabul etmeyecektir 40-45 yaş arası erkekler 20li yaşlardaki kadınlarla evlenmek ister. senin evleneceğin erkek 60-65 yaş arası olabilir
Bazı hücreler ölmeli
troll soruymuş
Üzgünüm ama genç erkekler sizinle evlenmez kriterlerinizi esnetip yaşıtlarınıza bakın daha mantıklı olur diğer türlü kullanmak isterler şansınız bol olsun 👍
yaşlı erkeği kabul etmiyorum. konu cinsel etkileşimse bence yaştan ziyade erkek ve kadının sağlığı önemli. diğer durumda evlilik şart değil. bence hayatın tadını yalnızda çıkartabilirsin.
42 yaşında olmayan birinin cümleleri bunlar…Troll soru…
Yaşında biriyle beraber olmaya çalış gençler artık ya yeme peşinde ya da cinsellik peşinde alacaginj alan yol veriyor haberin olsun
İki senede bir yenisiyle değiştirmeye devam, nasıl olsa yaşlı diye seni beğenmeyecekleri bir yaşa geleceksin onu da o zaman düşünürsün...
belkide bakmam dediğin kısma bakman gerektir değil mi
Evlilik siteleri var. Onlardan yararlanabilirsiniz.
Enteresan bir durum, seni seveni sevebileceği bulamamissin anlaşılan, ne bilim deneyim mi?
Soru hiç gerçek gibi gelmedi bana. Trol gibi bi his aldım. Eğer gerçeksen bul beni
🤣😂😁😂 kendini Hint kumaşı sanan biri daha troll olmayın artık
Belli bi yaşa geldikten sonra herkes dengiyle olmalı bence
Sen bu yasa kadar çoktan evliliği unutmalıydin
Problem sensin. 30 yaşında erkekler senle evlenmez boşuna arama. Paran varsa evlenir ancak.
@Victortek boya 😅
Yasitini bul gençler tecrübelilerle seks mantığıyla birlikte oluyor
Yani hiç mi isteyeniniz olmadı bu yaşa kadar?
Genç seviyorsan genç bulman lazım. En fazla kaç istersin yaş olarak?
En fazla 35 olsun
zevk senin genç daha iyi olur bazı açılardan.
alt limitin var mı yaşta?
42 ye kadar bulamadiysaniz dahada bulamazsınız. Fizikde gitmiştir artık evde kaldınız boşa kürek sallamayın
Alet işler el övünür atasözünden yola çıkarak, el aletleri bölümünü öneriyorum bu yaştan sonra zor artık bir jadının çöktüğü yaşlar, erkeği tutamazsın
49 yaşında bir tanıdığım var hiç evlenmemiş nasıl dayanmış bilmiyorum ama zor bence tek olmak
ölmeden bari açıl dünyaya, nimetlerinden faydalansın erkekler🤷♂️
Kendi hayatını yaşa kafayı herşeye takma kocan yok diye üzülme değmez hayatta bir anda biri karşına çıkar her şey değişir Senin hayatın senin kararın kendini asla cinsel obje olarakta görme
çocuğun olmuyordur bile mg. olsa bile bu yaştan sonra max 1 tane yapabilirsin. bence bulduğuna yapış.
Dış görünüş kadar ahlağın da önemli. Bence bir sebepten kaçmıştır.
24 lük çıtır var ama gelecek vaad edemem doyururum beslerim k bakma açık sözlü oldum ufacık
52 yaşında olmaz mı
Olmaz çok yaşlı
Anladim tm
42 yaşında mısın? 32 olsan neyse 🤣
İstersen olabilirim olgunmuşun da
tutt bırakma..
Hayat sana güzel ablacım ne yapcan kocayı hahah
İşin zor o zaman kdjsk
umarım aradığını bulursun
Allah gönlüne göre versin inşallah
Ciddi konulara girmeden kocalık yapalım 😂😂😂
Gençler sana niye baksın?
O zaman hayatinibysamaya bak
Bence bu şaka
masllah hic mi olmadi
Genç te seninle neden evlensin
Desene ben secevrim sevilirim ve kimseyo sevmem?
Kocan yok ise günlük takıl sende
Erkeklerin kullandigi uygulamalarda takilacaksin
Evlenilmez mi be ah ah
çıtır erkekle flört ettin mi hiç
Çok 🥰🥰🥰
şu an istermisinn
Neden denemedin daha öne merak ediyorum gerçekten
Birlikte ki oldun
Evliliği nesen istiyorsun mesela
Öyle gider senin hikaye
Çaktırıp gezmeye devamkeeeee teyzem
Ama nasılda troll kokuyor soruyor.😄