çevrem yok. Çekici ve güzel biri değilim pek. 26 yaşına girdim yaşıtlarım hatta benden küçükler bile evleniyor çoluk çocuğu var. Benim kimse yok. Ne yapmam gerek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla insan içine çıkmadığındandır. Biraz sosyalleşmen lazım, oturduğun yerden kısmet sana gelmez. Bulanların da çoğu kendi sosyal çevresinden buluyor zaten. Bir işin yoksa öğrenmek istediğin merakın olan bir alanla ilgili kursa yazılabilirsin. İnsanlarla tanışmak kaynaşmak için güzel fırsat. Kendini de geliştirirsin hem. Bir de bulacağım diye çok kasma. Bu işler nasip işi. Yaşın henüz genç. Hemen evde kaldım triplerine girme.7/24 evde oturma çık gez dolaş. Gençliğini yaşa biraz. Tadını çıkarmaya bak içinde bulunduğun durumun.
08 Yorumla
Soran+1 yılBunlar için çevre lazım. Çevrem yok nasıl yapıcam okuldayken iyi kötü oluyor e şimdi herkes memleketindr evli evinde köylü köyünde misali. Benim dar bir çevrem var. Olanlarda eme yarayan cinsten. Napmak lazım acaba
- +1 yıl
Bence sen git bir kursa yazıl. İngilizcen falan yoksa mesela hem dil öğrenmiş olursun hem de yeni insanlarla tanışırsın. Kalabalık olur orası büyük ihtimal. Her türlü artı sana.
- +1 yıl
dil kursundaki kızlar da mı koca bulmaya gidiyor
- +1 yıl
Offf her şeyi işine geldiğiniz gibi anlamayın ya
Kız çevre edinmeye insan içine karışmaya çalışıyor Ben de yol sunmaya çalışıyorum Ne alakası var - +1 yıl
kız evlenmek istiyor sen de ing kursuna git diyorsun :D sevgilisi kocası nişanlısı ing kursuna gidenleri iyice paranoyak yapacaksınız ordaki kızlar bile aranıyor deseler inanmazlar sfghsfg
- +1 yıl
Aşırı saçma şu an dediklerin
Tartışmicam bile
En İyi Cevaplar
+1 yılAnaaamm Allah başka dert vermesin gari bacım.
Kız Allah canini almasın. Bulma kimseyi bulma. Evlilik bir karşı cinsle yapılıyor biliyorsun ki. Ve bu evlilik muessesinin en büyük kazığı bir erkekle yapilmasiyla başlıyor. Bir de farkli bir sey gibi algılanıyor ve toplum tarafindan evlilik hayat üzerinde yapilmasi gereken ilk ve en önemli şeymiş gibi empoze ediliyor. Değil!
İnan öyle bir şey değil. Korkma git çalış hayatini kazan önce. Kolunda bir bileziğin olsun idrar yaristirma kimseyle. O evlendi ben evlenemedim falan diyerek dalma o şekilde bodoslama olaya. Bekle bir sakin ol. O seni bulsun. Sen onu arama. Güzel olma karakterli ol. Namuslu dürüst ol. Bir duruşun çekici bir kokun bir de bakımın olsun. Kendin ol kendin. Zamani gelince bulacak seni. Ama önce arkadaş ol o kişiyle yoksa ömür geçmez ahh ahh edip dizini dövüp adalet sarayina koşup dilekce yazdiracak bir arzuhalci ararsin Allah muhafaza.
Ablani dinle. Daha var. Biyolojik yaşın falan da geçmemis daha 15 sene çatır çatır doğurma süren var. Aceleye getirme. Bu işle seni dişler. Sabir et dua et ve şu anki haline şükret.40 Yorumla
+1 yılSeni çevre faktörü etkiliyor şu an sadece, kendini oyunun dışındaki bir çocuk gibi hissediyorsun ama asıl mesele senin gerçekten isteyip istemediğin.
Belli ki diğer insanları yaşantıları ile kendini boşa yıprattığın başka konularında olduğuna eminim02 Yorumla
Soran+1 yılYani evlilik değil ama hayatımda gerçek anlamda sevdiğim bana değer veren birilerinin olmasını çok isterim ailem dişinda
- +1 yıl
Doğal bir ihtiyaç yemek yemek su içmek kadar önemli bir gereksinim. İnsan ruhen ve kalben duygu olarak da sevgi açlığı çekiyor bazen sende öyle bir anındasın ama ihtiyacını hissettiğimiz sevgiyi verecek birini bulmak zor
ya da bizim için o doğru kişinin geleceği bir vakit var
ya da öyle biri hiç yok
Koca bulan, aile kuran arkadaşların nasıldı? Özgürlük ayağına eskort gibi gezen, sosyal medyada ilgi budalalığı yapan kız metadır sadece. Kimse evlenmez. Zaten 6284 erkekleri kavatlığa zorluyor. Sokağa atılan, süresiz nafaka mağduru kocaları görüp korkuyorlar. Üstüne açgözlüce istenen şatafatlı düğğnler, takılar. Bu işkenceye, bu riske deyecek kadın son derece iffetli, anaç, hamarat bir kadın olmalı.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
86Cevap
+1 yılÖncelikle mahallede kaldırım taşına oturup gelen geçenin dedikodusunu yapan teyzelerin algılarını bir kenara bırak... İkincisi evlilik yaşı diye bir şey yok... Bir insan gerçek aşkı ne zaman bulursa o zaman evlenir. Ayrıca kadınlar evlenmek ve çocuk yapmak zorunda değil. Toplumsal normları kabul etmeyi bırakın. Toplumun sana itelediği cinsiyet rollerini bir araştır öğren. Sonra özgür düşünebilen bir birey olmayı başar. Çünkü toplumun/dünyanın sana nasıl düşünmeni söylemesine izin veriyorsun...
10 Yorumla
+1 yılBiz ne yapalım bizim yaşıtlar askere gönderecek bir kaç sene sonra bir şeyi cok istemek değil biraz hayırlısı olsun diyeceksiniz Feminist kadınlar gibi olursan tek yalnız mutsuz evinde de sana mutluluk verdiğini sanarsin iki kedi beslersin hayvan severim ama insanın yerini tutamaz tabiki
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir dert değil bence. Tamam tabi insan belirli yaştan sonra yanında biri olsun vs ister ama kader kısmet meselesi. Tabii birazda sana bağlı. Ben mesela gerçek hayatta sosyal olamayan biriyim. Sevdiğim insanı internetten buldum. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHala beraber misin peki
- +1 yıl
Evet yakında evleneceğiz :)
Soran+1 yılMutluluklar
Sorun bulmak ya da bulmamak değil. Dostluk, güven, saygı, tutku bunlar daha önemli hayatına sadece olsun diye birini alırsan mutsuz olursun bulmak için çabala ama sevgine ilgine ve zamanina değecek biri icin yap
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen yine 26 sin ben 28 ayni dertten muzdaribim yasitlarimin 2. hatta 3 cu cocugu oluyor ben yerimde sayıyom biri karsima ciksin ( 6 ay 1 sene konuşalım evlenelim istiyom yok hayırlısı kardesim hayirlisi )
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu gönülden istediğinize emin misiniz?
Yoksa insanların yaşadıklarına imrenip kıskanıp kendinize benim niye yok dediğiniz için mi böyle bir düşünce içinde misiniz?
Ona göre yazicam.00 Yorumla
+1 yılOnlar açıyorlar gösteriyorlar sonra da gelip alıyorlar. Kesme karpuz gibi düşün. Ayrıca ben de 32 yaşındayım bekarım. Evlilik düşünmüyorum çünkü kadınlara güvenmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSosyallik önemli, ama yanlış da yapmamamn gerekiyor, bir gün dolmuşta kızın biri ile bakistik, içimden acaba o muydu derken durakta indi ve inmedim. Kafama tüküreyim kendime kızıyorum
00 YorumlaŞu an 100 kişiden 80 kişinin severek evlendiğini düşünmüyorum herkes mantık evliliği yapıyor ya seks için ya para için evlenenler bile var bu sebeple değil düzgün aday aday adayı da bulmak zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya çok güzelsin bu kız bizi aşar belalısı vardır modundalar ya tam tersi ya da hickimseyle samimi olmuyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendini kimseyle kıyaslama derim, zamanı gelince olur, çevren yoktur belki, çevre ve kendine ait bir ortam yapmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılÇekici güzel biri değilsin diye kendi kendine duygu polemiği yapma kendini de üzme herşeyi oluruna bırak
00 YorumlaErkek versiyonun benim galiba :D aday adayı yok iş güç iyi denk gelmiyor kalbin ritmini değiştirecek biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani arayan bulur. Ama bence akişa birak nasip bu işler hem daha gençsin ne bu acelen? Ben 23 olucam benim bile yasitlarim ve benden kucukler evlendi hatta cocuklari var dusun. Yani bence normal olan biziz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı. Bulanların nasıl bulduğunu çözerseniz bana da söyleyin lütfen.
05 Yorumla
Soran+1 yıl@St47fc her yerde böyleyim ya, arkadaş ortamında bile kıymet görmüyorum
+1 yılOrasını burasını açanlar, makyajla kandıranlar buluyor
10 Yorumla
+1 yılNasibin seni gelip bulur sen bir şey yapma hayırlısi olur inşallah
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı İçin Dua Edin Eksik Etmeyin Allah Hayırlısını Nasip Eder
00 Yorumla
+1 yılGüzel değilim ve çevrem yok demişsin, zaten sen söylemişsin sebepleri
00 YorumlaÇok takma kafayı yersin
Gerek yok boş ver
Anı yaşa00 YorumlaAile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. sosyal medyadan bulursun en kötü karşına çıkar. sabret, kaderini bekle
00 Yorumla
+1 yılBende 26 yım erken daha yapma çocuuğum düşme bu oyuna
00 YorumlaNasip çok güzel bir ihtimaldir. Zamanını beklemelisin diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlilik iğrenç bir şey. Tinder kullan sevgili yap önce
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. 6 sene sonra benim halim olacak gibi umarum birini bulursun
00 YorumlaBende aynı durumdayım yaşıtlarım evlendi hep ama takmıyorum bekarlığın sultanlığını yaşıyorum
00 YorumlaBulanlar da iyi buluyor ama he. Vay anasını diyorum bu sümüklüler karı oldu
00 YorumlaBüyüklerinle konuş görücü üsulü buluştursunlar sizi biriyle
00 Yorumla
+1 yılDürüst insan olsun bekle karşına çıkan evlenenlerin hangisi mutlu ki
00 YorumlaÇok üzücü bir durum gerçekten nerede yaşıyorsun konuşalım mı biraz
00 YorumlaKader kısmet işleri bence akışına bırak zamanı geldiğinde her şey olup biter
00 Yorumla
+1 yılBazen bu soruyı bende soruyorum arkadaşlarim evli çocuklu ben daha bir ilişkiyi yürütemiyorum bile
00 Yorumla
+1 yılÇevren neden yok niye güzel çekici olmadığını düşünüyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılOturduğun yerden beklersen daha 52'ye kadar da beklersin, sen ara.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çok sacma boş ver en güzeli seninki agrimayan başını agritma
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştirmek için kurslara katılabilirsin böylelikle hem yeni insanlarla da tanışır arkadaş çevresi edinirsin. Hayırlısı olsun hakkında evlilik için acele etme bence daha yaşın çok genç.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekingenim gitsem de edinemiyorum yoksa işte çalışıyorum ama beni pek mikleyen olmuyor
+1 yılOnlar evlendiler diye de hata yapma. Muhakkak zamanı gelir. Onu da sen bilirsin.
00 YorumlaGerçekten mutlu olacağın zaman gerçekten doğru kişiyi bulduğun zaman evlilik yaşım gelmiş demektir birileri evlendi diye sen evde kalmadın ya da eksilmedin sen sadece doğru zamanı bekliyorsun herkesin doğrusu bizi uymak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılöncelikle kendine çekici değilim deme
Emin ol ki önemli olan kendini nasıl gösterildiğin ve aday olmasına ne gerek var kalk gez dışarıda insanlarla tanışmanın bir ton yolu var gönüllü olarak sosyal faaliyetler yap illa ki biri hosuna gider00 Yorumlakoyunların arasında görece tipsiz olanısın herhalde ama koyun koyundur evlenirsin merak etme. 3 yıl evli kalır boşanırsın, bir de çocuk oh miss hayatta başarın olmuş olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sen nesin laaa
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yasi deviriyorum. Bekarim:/ ve bizden beterleri de var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini gelistir önce de kocayı sonra bulursun. Bu kadar dar bir vizyonun olmasına üzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeniş vizyonlu görüyorsab kendini yazık o zaman.
Hayat amacın evlenip üremek ise seni hayvanlardan ayıran ne kalıyor
00 YorumlaErken yaşta bulup çoluk çocuklu mutsuz olmaktansa 40ına gel adam gibi aşk yaşa çocuksuz mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmak bu şeyleri çok etkiliyor ne kadar tips bakmıyoruz deseler de en azından 6/10 seviyesinde olmak lazım
21 Yorumla- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😊👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ananla babanla saha mutlu bir hayat surersin. Yuzde 90 mutluluk getirmez evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla gitsin bende 27 yaşına gircem benimde yok takma bunları
00 YorumlaEvlenmek magrifet degil cidden bundan birkac sene sonra bircogu bosanicak belki bilemezsin, aceleci olma hemen karar verme belki boylesi de daha hayirlidir bilemezsin ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Benimle evlenir misin hemen yok deme düşün karar ver
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Çekimini artır daha sevimli ol milletin içine karis
00 YorumlaMillet herşeyi görmezden geliyo 😀 bak bn yapamıyorum yaşım az daha ilerlesin mantık evliliği yapacam 😀
00 Yorumla
+1 yılVallahi benim de kimse yok önemli olan birinin seni sevmesini değil karşılıklı birbirinizi sevmeniz yani o da denk gelmesi zor bir şey yani
00 YorumlaSana moral olur belki ben 29 yaşındayım ve hala bekarım. Nasipten öte köy yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇevren var mı. Çevremdekiler ya evli ya evlenmek üzere tabi bekarlar da var ama
- +1 yıl
Hemen hemen hepsi evli. Bekar bi iki kişi kaldık nazarlık o da 😅 şaka bi yana 26 dan sonra zaman nasıl geçti anlamadım. Elbette evlenirim ne var falan diyordum. Öyle olmuyormuş maalesef son 3 yıl hayal gibi geldi geçti. Karşıma çok az kişi çıktı onlar için de şunu diyebilirim ya onlar yanlış insandı ya da ben. Bi şekilde flörtleşme dahi olamadan bitti. Sana tavsiyem karşına çıkan kişiye bi şans vermen ne olursa olsun bi çay kahve bi şey kaybettirmez.
Soran+1 yıl:/
Derdin bu olsun hem evlenince ne oluyor Allah aşkına
10 YorumlaPara harcayarak buluyorlar. Sosyal ortamlara giriyorlar.
00 YorumlaCevap soruda gizli.
Çekici ve güzel değilmişsin işte. Bütün mesele bu.00 Yorumla
+1 yılNolmuş yani onlar üredi sen üreyemedin çok mu önemli bişey üremek
00 Yorumla
+1 yıl34 yasindayim benimde yok merak etme. Bu devir tamamen 56 olmus durumda
00 Yorumla
+1 yılHayat uzun bir yolculuk hiç bişey için erken ya da geç değil.
00 Yorumla
+1 yılgel ben sana aday olucam bakalım ne olacak
harbi merak konusu:)
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 26 yaşındayım, yaşıtlarım evlenip çocuk yapıyor. Benim hayatımda aday adayı bile yok, bulanlar nasıl buluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım