Merhaba. Şu anda çok öfkeliyim.
Vallaha sinir oldum. Kendi ceketimi vermek istemediğim ve tereddütlü olduğum için, bana bakışlarını göreceksiniz. Nasıl kötü bakıyorlar, nasıl yargılıyorlar, kendimi o kadar kötü hissettim ki, doğrusunu açıklayamadım bile.
Olayın aslı; geçen hafta ailem niyet etti. montum çok eski olduğu için, taksitli mont aldı dün.
Bugün montu giydim. Üniversiteye gittim. Çok samimi değil ama sürekli merhabalaştığımız, arada konuştuğumuz bir grup geldi. Kızın birinin, insanlık hali arkasına geçmiş. Değiştirmiş ama montu kısa olduğu için, pantolonundan farkediliyormuş.
Benimde montum uzun olduğu için, dersin sonuna kadar giymek istedi sözde. Eve gidinceye kadar giymek için isteyeceğini biliyorum ama.
Hayır dedim. O sana olmaz. Arkasına geçer, yarın için giyecek montum yok dedim kızların içinde.
Sen misin diyen.
"sıkıntı çıkarıyorsun, kızın başına böyle bir şey gelmiş, senin başına da gelebilir, montunu yedi sanki, istemeye istemeye veriyorsun da, eve kadar gitsin montla ne olacakta""
Neler demediler neler. Öyle bir bakışları var ki. Kendi montum olduğu halde, sanki cinayet işlemişim gibi davrandılar.
Tereddütlü olarak verdim kıza. Ders çıkışı, bu sefer iş değişti.
Eve götüreyim nolur, yarın getircem söz dedi.
Ceketi dün alıp, daha bugün kendim daha ilk kez giydiğimi söyledim. Diğerleri duymadı. Yalvariyor hala, verdim ister istemez. Sonra diyor ki "vereceğini düşünmezdim"
"Ben de kendimin vereceğini düşünmezdim" dedim aldı gitti.
Daha yeni aldığım ceketin başına bir şey gelir diye de korkuyorum ister istemez.
Bir de en çok beni yaralayan şey, öyle çok yargılandım ki. Kendimi açıklayamadım. Konuşamadım bile.
Sizce o kızlara karşı nasıl davranmalıyım?
Yarın asıl durumu onlara söyleyeyim mi? Yeni aldığım için tereddütlu davranmıştım diye.
Kendimi, şu an saçma sapan insanlar yüzünden çok kötü hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer