O kadar iğrenç, yetersiz ve ezik hissediyorum ki anlatamam. Özellikle şu son bir ay ; cidden çok yıprattı, yıpratmaya devam ediyor, daha da devam edecek gibi duruyor. Bu yazıyı yazdıktan sonra babam geldi. Elinde poşetlerle, bende yazmayı bırakıp gittim. Babam pasta vs almış dedim Ki içimden - en azından pasta var mutlu ol derken pasta tabağı ortadan ikiye çatladı. Okul desen berbat ötesi geçiyor geçen sene okul birinciliğine oynarken bu sene sınıfta kalmamak için çaba sarf ediyorum çünkü zorbalığa uğruyorum üstelik bir şey yapmama rağmen bana bunu yaşatan tüm herkesi Allaha havale ediyorum sadece her neyse yılbaşına ağlayarak gireceğim yüksek ihtimal tutamıyorum çünkü ne olur ağlayarak girilse?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şikayet Et okul değiştir gerekirse. Bu yıllar da geçecek be... Bi bakarsın bu yılları bile özlemişsin..
Asla özlemem
Bende zorbalik yaşadım. Anlıyorum seni. Sesini çıkarmadığın sürece devam edecek. Kaçıncı sınıfsin
Lsie üç
Hmm kızlar mı yapıyor erkekler mi
Hepsi ama erkekler arada iyi davranıyorlar çantamı montumu falan taşıyorlar ama bazılarıda öküz gibi omuz atıyor ya da dalga geçiyorlar
Önümü kesiyorlar
Haydaaa üzüldüm he
Amann 1 yılım kaldı zaten
benimde eskiden yaşadığım zorbalıklar geliyor aklıma Bir şey olmaz
Ben hala yaşıyorum
yazık bizd
Değişen bişey olmayacak zaten bu insanlar eğleniyor da ne oluyor.
Aynen öyle
Neden böyle his ediyorsun
Okuldaki herkes benimle uğraşıyor, derslerim düştü, öğretmenlerim değişti yeni öğretmenler bir tuhaf, kendimi yetersiz, çirkin ezik hissediyorum. Ama en çokta eskiden samimi olduğum kızın yaptıkları zoruma gitti.
Burdan anlatamam eğer konuşmak istersen dinlerim
İşte 3 yıllık arkadaşım vardı ilk başlarda çok iyiydik birbirimizi sürkeli gaza getirirdik ders çalışırdık falan hatta ilk yıllar ben ona sevgili falan yapmayalım derslerimiz daha önemli derdim oda ayy evet falan derdi hiç sevgili yapmadığını söylerdi insanlara ben hiç sevgili yapmadım deyince (meğer kız 10 kişiyle konuşmuş herkese yalan söylemiş 4 yıl sonunda itiraf etti) ben yalan söyleyen insanlardan nefret ederim daha birsürü yalanını yakaladım her neyse bu beni ilgilendirmez ama yalan söylemesi üzdü ben eğer okul birincisi olamayım sen ol der gaza getirirdim hatta bir ara namaza başladığımda onada sabahları mesaj atardım kılsın diye iyi anlaşırdık lise 2 de bu kıza herkes sen bozdun derdi ama ben sevdiğim değer verdiğim için görmezdim işte insanlar sürekli seni satıyor bu sen gerçek dostsun ama bu seni kullanıyor
deyince kulağımı tıkardım bir ara sırf ona kopya vermedim diye kavga etmişti canım demişti durduk yere günlerce ağlamıştım ayrıca başka bir kızla daha iyiydi hatta ben hep kızla birlikte gidip gelirim okula sabahları onu evinin önüne kadar gidip alırım öğlenleride birlikte gelirdik yanımızda başka kızda olurdu beni hep unutturdu öğlenleri diğer kızla giderdi bende arkadan tek giderdim. Ben ondan 2 yaş falan küçüğüm ailem erken yazdırdı beni okula o yüzden boyun ona bakarak kısaydı lise 2 de sürekli boyumla dlaga geçiyordu bende espri yapıyor sanıyordum, dik dur diyordu sürekli bana meğer kambur demek istiyormuş, safsın diyordu bildiğin şakayla karışık özgüvenimi yok etmiş anlayacağım bu arada şu an boylarımız yakın ve kambur değilim bu yıl tanıamdığım herkes saçlarıma yüzüme iltifat etmeye başladı normalde havalı ve kendinden emin olan arkadaşım sçaına taktı saçım dökülüyor falan diye, ingilizce hocası bir ara bana alnın dar kırışmaz senin yüzün demişti oda diğerlerinin yanında senin alnın yokki zaten diyip güldü.
Bu kız daha önce samimi olduğu kim varsa hep kötüler çok kinci kesin benide kötülüyor millete şu an ben yapmam ama annem böyle öğretmedi yaşlıları falan hiç sevmez zaten bu arada kimi bana gömdüyse onunla samimi şu an lise 3 de benden hoşlandığını sandığım bir çocuk vardı tüm hoşlanma belirtileri vardı sonra bu dediğim eski yakın arkadaşım sürekli bana bu çocuğu kötüledi her zamanki gibi sonra bu çocuğa yaklaşmaya başladı çocuk şimdi bana soğuk ona sıcak ayrıca ben öylr mıç mış değilim dobrayım bu kızda mıç mıç olduğu için seviliyor ben bu kıza soğuk yaptım benimle alay edip, soğuk yapınca sonra bunun yanındaki kızlar (sınıftakiler) durduk yere göz devirmeye, soru sorunca cevap vermemeye afedersin ama bir itmişim gibi davranmaya zorbalık yapmaya başladılar hatta bir kere 190 boyunda 100 kilo bir kız var sınıfta şu eskiden yakın olduğum kız gözümün önünde 190 boyundaki kıza git edaya tokat at dedi o da sanki kölesi geldi bana tokat attı kızdım bağırdım çağırdım ama ailem beni okutmaya gönderiyor sonuçta zaten ben naif biriyim
Burdan yazamıyorum gt yapar misin
Ve bu samimi olduğumu sandığım kişi öğretmenlerin yanında falan hep güler yüzlü, tatlı cici kız rolünde bu arada okuldaki diğer tanıamdığım insanlar bile uğraşıyor benimle örneğin geçen gün iki tane çocuklardan birisi arkadaşını benim üstüme ittirdi çocuğun omzu elmacık kemiğime geldi hala acıyor birde durduk yere bana bakıp gülüyorlar, okulun kendini popüler sanan kızları göz deviriyorlar ben onları tanımıyorum ama onlar beni tanıyor, sınıftaki erkekler ilk zamanlar sürekli ben soru cevaplayınca arkadan sen diyorsan kesin yanlıştır, doğrudur falan diye bağırıyorlardı, of çok uğraşıyorlar ya mesela geçen senede yibe havalı bir kız samimiydik önceden ve bana hep yüzün çok güzel derdi ertesi yıl bunun sevgilisi kızın yanında ya da başka zamanlarda övmeye başladı kız bana düşman kesildi bir ara en sevdiğim Öğretmenimin yanında bana süssüz püssüs bakımsız dedi (o sıralar cildim bebek gibiydi her gün gül suyu ve sütle temizlerdim bakımsız değildim.) sonra öğretmenim üzüldüğümü anlayınca o hep bebek gibi demişti off düşünce uğraşmayan yok çok uzun sürecek ama değer verdiğim kızın bunu yapması sınıftaki diğer esiklerinde sırf onla aram açık diyr bana tuhaf davranmaları zoruma gidiyor
Attım istek
ağla acilirsin
Durmuyor ki ağlamam
Okulda bşke sıranın altında gizli gizli ağlıyorum kimse farkına varmıyor
takma kafana